Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעוברים את ה4500 סל״ד מופיע פתאום מין רעש מתכתי,קשה לתאר אבל משהו שמזכיר פלאפון עם רטט חזק על שולחן,הרעש מתעורר לחיים בדיוק ב4500 ונמשך לאורך הדרך עד ה6000 ונעלם שוב,לא צריך אוזן חדה כדי לשמוע,מאוד רועש.

שמתי לב לזה רק עכשיו,האוטו חזר מטיפול לפני כמה ימים,ומאז לא הגעתי לסל״ד הזה.

אני פוחד שבמוסך(יבואן/מורשה טויוטה)שכחו משהו משוחרר,או שכחו להחזיר משהו למקום למרות שלא שמתי לב למשהו מיוחד.

למישהו יש השערות?

כמובן שמחר הרכב יחזור לבדיקה במוסך.

פורסם

קרה לי לא מזמן בפולו שמעל 2500 טורים (בדיוק) התחיל קרקוש מהאזור השמאלי של הנהג, לחצתי על כל רכיבי הפלסטיקה לחיזוק וזה נעלם. משהו מוזר להחריד.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

הרעש שאתה שומע הוא ככל הנראה משרשרת התזמון.

בעיה זהה הופיעה באוונסיס של חבר, ניגשנו למוסך מורשה לצורך ייעוץ.

כעיקרון יש צורך למתוח את שרשרת הטיימינג כל ק"מ מסויים.

במוסך המורשה שמעו את הרעש ואמרו שאין עדיין צורך להחליף/למתוח את השרשרת.

גש לייעוץ יכול להיות שאצלך בהחלט צריך.

אלי.

HU: Pioneer 880PRS Amp: Digital Designes C2b

Comp: Rainbow Vanadium Phase Plug Cross @ Focal Utopia Crossover

Mono: Zapco REF500.1 Sub: Digital Designes 510b

פורסם
קרה לי לא מזמן בפולו שמעל 2500 טורים (בדיוק) התחיל קרקוש מהאזור השמאלי של הנהג, לחצתי על כל רכיבי הפלסטיקה לחיזוק וזה נעלם. משהו מוזר להחריד.

גם לי יש את זה על אותו רכב (סיאט קורדובה 2000, אותו אוטו עם סמל אחר..) - מופיע אחרי כמה זמן של שיוט בכביש המהיר ואם אני לוחץ על אחד הפלסטיקים בדשבורד או בלוח מחוונים או מתחת להגה, זה מפסיק ואז חוזר כשאני משחרר. ממש ממש מוזר! אולי זה בגלל תושבות מנוע גמורות שמערערות שם את הפלסטיקים? כנ"ל לגבי הטויוטה, אולי בזמן הטיפול השתחרר איזה בורג של תושבת

פורסם

אני חייב לכם עדכון-היום לפני שיצאתי למוסך פתחתי שוב את המכסה מנוע,פשפשתי וחיפשתי,גילתי שכאשר המכסה מנוע פתוח הצליל נעלם,סגרתי,העלתי הסל״ד ל4500,עוד פעם רעש,פתחתי,שוב 4500,הפעם אין כלום.

משהו במנגנון הנעילה של המכסה לא יושב טוב או התעקם,כי הוא גם לא נפתח כמו שצריך,המוזר הוא שבדיוק ב4500 סל״ד הצליל פתאום מתפרץ כאילו שיש מתחת למכסה מנוע איזה שבלול-על.

• תוכן חדש...