Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

ברשותי ניסאן אלמרה כשנה וחצי , מודל 99' , ידנית , יחסית לא נסעה הרבה כ- 160000 ק"מ בלבד.

יש לי איתה כמה בעיות :

1. לפעמים במהלך נסיעה הרכב ( בהילוכים נמוכים )מגמגם לדוגמא :

אם אני נמצא בהילוך 3 , +- על 40 קמ"ש ואז מאט את המהירות ל+- 20-22 קמ"ש ( ע"י הורדת הרגל מהגז) מוריד להילוך שני ואז מתחיל להאיץ לאט-לאט

בשניות הראשונות הוא מתחיל לגמגם לי ...עד שהוא מגיע למהירות גבוהות .

חשבתי שהבעיה אולי בנהיגה שלי ?! מוריד הילוך מאוחר מידי/ מוקדם מידי ( למרות שניסיתי להוריד הילוך טיפה מוקדם יותר ואז הייתי מרגיש מין בלימה בגלל החלפה מוקדמת ) .

מה דעתכם ? ( אני חושב שהבעיה של הגמגום לא הייתה בהתחלת שימושי ברכב לפני שנה וחצי )

2. נסיעה בעליות - הרכב מתחיל לגמגם לא רק בשלבי המעבר בין ההילוכים .

דבר נוסף -בנסיעה בעליות הטורים לא עולים , נניח ואני נוסע בהילוך 3 אני יכול ללחוץ על דוושת הגז עד הסוף והרכב לא מאיץ! ( שעון הטורים נשאר תקוע על 2 ולא עולה ) גם אם אני מוריד להילוכים נמוך כמו 3 . האם ככה מתנהג רכב שלא סוחב ?האם התנהגות של רכב שלא סוחב בעליות היא לא הפוכה ? כלומר שהטורים עולים ובכל זאת אין האצה ?

3. התחלת נסיעה בעליה רצינית ( "זינוק בעליה " ) - השבוע היה לי מקרה של התחלת נסיעה בעלייה חדה , הרכב בקושי הצליח לעלות , הוא פשוט צרח והיה מין ריח כזה מוזר מהמנוע .

4. התחלת נסיעה - בשלב התחלת נסיעה או אחרי רמזור ( אחרי עצירה ) לאחר לחיצה על הגז יש תחושה כזו שהוא כאילו תקוע כזה עד שהוא מאיץ , כמו איזה בגד שנתקע לך בענף ואתה משחרר אותו ( קצת קשה לתאר ..וזה קורה רק לפעמים )

מה דעתכם ? אני די מיואש מהרכב !

בנסיעות מישוריות ואחרי הגעה למהירות גבוהות של 60+ הוא נוסע די בסדר.

אודה לכל עזרה .

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אם נתחיל לנחש,נוכל להגיד לך שזה נובע מבעיה במצערת ועד ראש מנוע,הפתרון הכי טוב והכי חסכוני פה זה לגשת למוסך,מאיפה אתה בארץ?(אולי כך נוכל ליעץ לך איפה לבדוק את הרכב)

פורסם

אם אני נמצא בהילוך 3 , +- על 40 קמ"ש ואז מאט את המהירות ל+- 20-22 קמ"ש ( ע"י הורדת הרגל מהגז) מוריד להילוך שני ואז מתחיל להאיץ לאט-לאט בשניות הראשונות הוא מתחיל לגמגם לי ...עד שהוא מגיע למהירות גבוהות .

לאיזה סל"ד אתה יורד? ב-20 קמ"ש אתה כבר צריך להוריד לראשון. לנסיעה חלקה תשתדל לא לרדת מתחת ל-2000 סל"ד ולהוריד הילוך בזמן.

:turn-l:
פורסם

הייתי מהמר על בעיה בהצתה באחד הצלינדרים,פלג או כויל,מה שמכונה ע"י מחשב הדיאגנוזה-"מיספייר".גש דחוף למוסך, נסיעה במצב כזה גורמת נזק לממיר הקטליטי(היקר).

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

היי,

yuvk לשאלתך ...

אני חושב שלרוב במהירויות כאלה ( 20-22 קמ"ש ) הסל"ד יורד מתחת ל- 2000 .

ניסיתי כמה פעמים להוריד הילוך מוקדם יותר כלומר בסביבות 25 קמ"ש ואז הייתי מקבל בלימה רק מהורדת ההילוך ( מזה אני מבין שההורדה הייתה מוקדמת מידי ..)

האם יכול להיות שיש חוסר סנכרון בין המהירות לגיר /תיבת הילוכים ? ( אין לי מושג על מה אני מדבר )

• תוכן חדש...