Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A1 חדשה, שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלאון בטווח מחירים הזה מביאה את החבילה הכי משתלמת בלי פשרות...

בתור אחד שרכש את הוולסטר בגלל ה"עדר" שילם מקדמה ואז החליט ברוב חוכמתו לעשות נסיעת מבחן,למזלו עשה בגלל זמן ההמתנה ההזוי והדבילי ללא סיבה הזה.

יכול להגיד לך דבר אחד - עצלה עצלה עצלה. יפה?כן מיוחדת?כן מושקעת פנימית וחיצונית ? כן

אם אתה מחפש פוזה נטו ואני אומר נטו-אחלה מציאה

אם אתה רוצה להנות מהרכב אחרי הכול אל תתקרב,לא מגיבה טוב - ה"138" כוחות סוס בחלום הם 138 האוטו יחסית לא קל לא מגיב טוב (לטעמי) מי שרוצה להתווכח יכול עד מחר

בוא נגיד את זה ככה מזל שיש נסיעת מבחן :lol:

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במחיר הזה האופציות הטובות לדעתי:

סיאט לאון 1.4 או 1.8 TSI פרקטי וחזק.

אופציה נוספת מיני ONE ב 110000 ש"ח לפי עידכון המחירים החדש .

LIOR RR

פורסם

Seat בגלל החבילה.

לטעמי , המחיר על האאודי מופקע ביותר.

ה-VELOSTER, התלבטתי בינה עד שנסעתי את נסיעת המבחן , חלשה ברמות אחרות.

פורסם
הלאון בטווח מחירים הזה מביאה את החבילה הכי משתלמת בלי פשרות...

בתור אחד שרכש את הוולסטר בגלל ה"עדר" שילם מקדמה ואז החליט ברוב חוכמתו לעשות נסיעת מבחן,למזלו עשה בגלל זמן ההמתנה ההזוי והדבילי ללא סיבה הזה.

יכול להגיד לך דבר אחד - עצלה עצלה עצלה. יפה?כן מיוחדת?כן מושקעת פנימית וחיצונית ? כן

אם אתה מחפש פוזה נטו ואני אומר נטו-אחלה מציאה

אם אתה רוצה להנות מהרכב אחרי הכול אל תתקרב,לא מגיבה טוב - ה"138" כוחות סוס בחלום הם 138 האוטו יחסית לא קל לא מגיב טוב (לטעמי) מי שרוצה להתווכח יכול עד מחר

בוא נגיד את זה ככה מזל שיש נסיעת מבחן :lol:

בוא נגיד שמזל שאתה לא קנית את הרכב. בטח גם תגיד לי שלחצת בנסיעת מבחן את הרכב למגבלות שלו והשארת אותו בתחום היעיל של המנוע (אטמוספרי אחרי הכל, גם קליאו ספורט עגלה בנסיעה מנהלתית, נו ו?) כל הנהיגה, נכון? :roll: בטח שבנסיעה מנהלתית ונסיעת מבחן עם נציג מכירות לא תיתן בגז והיא תרגיש לך "עצלה". אבל בסדר, כמה שפחות יקנו, יותר טוב. תקנה לאון, עדיף (NOT).

אגב, בוא תגיד לי איזה עדר? של כמה עשרות כל חודש? וואו, ממש עדר מטורף! תהנה מרכב עם מנוע בלבד ותו לא, אני אהנה מרכב גם יפה, גם מאובזר, והכי חשוב גם מהנה.

מה לכל הרוחות יכול להיות שימושי במכונית שחסרה לה דלת מאחורה?! תגידו יפה' date=' תגידו מעוצבת, תגידו זולה, תגידו חיה רעה, תגידו מה שאתם רוצים אבל מה שימושי בזה שאין לה דלת בצד אחד?!!![/quote']

ג'וני, תשים לב שאליך כבר אף אחד לא מתייחס. כל שירשור שיש בו דיון גם על ולוסטר, אתה כמו חמור קופץ בראש ישר בגנות הרכב. ועוד רשמת שיש 2 חברי פורום שהם אנטי וואג, צודק :roll: .

יש משהו יותר מהנה לנהיגה, חדש, במחיר של 115 אלף (פלוס מינוס)?

כמו שרוני כתב, תיקח בחשבון את המיני. עולה על כולם בכל מה שקשור להנאה מנהיגה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בתקציב הזה הלאון היא אופציה מצויינת, בעיקר זאת הידנית בשילוב ל-1.8TSI. למרות שלי אישית קשה מעט עם העיצוב המיני-וואני שלה.

מנוע מצויין (עם המון יכולות שדרוג הספק עתידיות) בשילוב לתיבה ידנית טובה ונעימה, תא נוסעים איכותי / נעים ומאובזר, מרווח פנים ראוי ופרקטיות - דברים שמעט חסר לשאר האופציות שהועלו כאן, ורק ארבעת כוכבי הבטיחות באים כחסרון מורגש.

המיני וה-A1 לא מכוניות גבריות במיוחד או פרקטיות במיוחד, האודי גם חסרת / דלת איבזור ראוי. מנגד הן בהחלט מגניבות (כן, גם ה-A1) והמיני מאוד כיפית ומהנה לנהיגה - מעתה גם התמחור שלה הגיוני לחלוטין ואפשרי לכל כיס.

לגבי האודי, הם שכחו לספר לכם - ככל הנראה - שמלאי הידניות שנמכר תחת המבצע היה מצומצם כל כך עד שלא נשארו מכוניות (הוזמנו / שוריינו מראש) ולמעשה הם מוכרים "אוויר", ולא מעבר לזה...

צר לי, גיא. נהגתי בוולוסטר הרובוטית (DCT או Whatever) והיא ממש לא הרגישה חזקה, זריזה או נמרצת במיוחד - בדיוק אותה הנקודה שמאוד איכזבה אותי בה ההונדה CRZ. אטמוספרי שמושך למעלה פשוט לא מרגיש כמו טורבו שדוחף מאפס.

לא יצא לי לנהוג בה יותר מידי - ובטח שלא בכבישים המתאימים - כך שלא אוכל לטעון לגבי התנהגות או הנאה מנהיגה, מה שדווקא מאוד אהבתי בהונדה CRZ שנהגתי עליה לא מעט בכבישים ה"נכונים", אם כבר הכנסתי אותה לכאן :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא יכול לתת חוות דעת על הa1 ולא על הוולסטר.

אני רק חייב להגיד לגיא ספציפית, לאן יש לדחוק את הוולסטר "בסל"ד היעיל" שלה? אתה בא להסתלבט?

זה מנוע 1.6 אטומספרי עם 140 כ"ס, כמה נמרץ הוא יכול להיות? הוא לא זריז, לא נמרץ ולא שום דבר שקשור להאצה או מהירות תגובה נקודה.

העיצוב החיצוני והפנימי מאוד מעניין, לגבי איכות החומרים אני לא יכול להגיד כלום.

אף אחד גם לא יכול להגיד לגבי איכות ההרכבה, כי אין מספיק ק"מ עם הרכבים לדעת אם מתחיל להיות רעש של פלסטיקה.

המיני האופציה המעניינת, אומנם גם מנוע עצלן, אבל עיצוב מנצח והתנהגות טובה.

Got To love It

פורסם

בן, אצלך כל מה שלא tsi לא קיים. ראינו את התגובות שלך משרשור אחר בקשר לולוסטר וכבר אמרו לך לרדת מהעץ שטיפסת עליו. למנוע 1600 הוא חזק, ומספק. לא כולם רודפים אחרי טורבו ולא כולם אוהבים טורבו. אם הייתי רוצה הייתי מביא באותו תקציב איזו מפלצת עם 300 כס ומעלה. נו ו? זו לא הפואנטה. סתם קוטלים את הרכב הזה בגלל מנוע. הוציאו אותה עם המנוע הזה כדי שהיא תהיה נגישה להרבה אנשים, בניגוד לשירוקו החלשה שצריכים משכנתה בשבילה ועוד אתה מקבל רכב עירום. רצועת הכח שלה הוא מ4850 סלד עד 6300. שם כבר יש דחף ומרגישים כוח ( הכל יחסי). אין את הכח הזמין כמו בטורבו כמובן אבל שוב, מנוע לא עושה רכב. זה הכל.

אם זה מה שהיה מעניין אותי ברכב, כמוך נניח, הייתי קונה רכב אחר (או סתם לצורך ההגזמה מחכה לטורבו שתגיע). "מצטער" לאכזב אבל שוב אכתוב, מנוע לא עושה רכב. יש עוד הרבה פרמטרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בן, אצלך כל מה שלא tsi לא קיים. ראינו את התגובות שלך משרשור אחר בקשר לולוסטר וכבר אמרו לך לרדת מהעץ שטיפסת עליו. למנוע 1600 הוא חזק, ומספק. לא כולם רודפים אחרי טורבו ולא כולם אוהבים טורבו. אם הייתי רוצה הייתי מביא באותו תקציב איזו מפלצת עם 300 כס ומעלה. נו ו? זו לא הפואנטה. סתם קוטלים את הרכב הזה בגלל מנוע. הוציאו אותה עם המנוע הזה כדי שהיא תהיה נגישה להרבה אנשים, בניגוד לשירוקו החלשה שצריכים משכנתה בשבילה ועוד אתה מקבל רכב עירום. רצועת הכח שלה הוא מ4850 סלד עד 6300. שם כבר יש דחף ומרגישים כוח ( הכל יחסי). אין את הכח הזמין כמו בטורבו כמובן אבל שוב, מנוע לא עושה רכב. זה הכל.

אל תעשה מעצמך צחוק.

לא אמרתי שכל מה שהוא לא tsi לא קיים, מנוע אטמוספרי כמו של האס 2000, זה מנוע!

רצועת כוח שמגיעה ב4850 סל"ד זה לא רצועה. זה פיק קטן ידידי.

אתה הכנסת שירוקו לנושא לא אני, אתה חושב שאתה יכול להשוות וולסטר לשירוקו? באיזשהו פרמטר?

הוולסטר המאובזרת עולה 150 אלף לעומת שירוקו ידנית שעולה 170.

קנית אחלה רכב, תהנה ממנו, אבל זה לא שירוקו. לא קרוב אפילו.

לא יודע אם נסעת/נהגת על אחת, אני מוכן לתת לך לנהוג על שלי ותבין מה ההבדל ועל מה אתה משלם עוד 20 אלף שקל.

ושאתה מקבל רכבת ממנוע שיש לו 200 סמ"ק פחות ממך אבל כמעט פי שתיים מומנט האיבזור כבר לא משחק תפקיד:twisted:

המשפט האחרון נאמר בציניות, אין לייחס לו כל חשיבות. או שכן? :lol:

Got To love It

פורסם

מבין את ההבדלים בינינו? אם הייתי רוצה להביא ל"מתלהב" כמוך רכבת, תאמין לי שולוסטר זו האופציה האחרונה שהייתי קונה.

ושוב, אתה מפספס את הפואנטה. נכון, המנוע של ה-S2000 זה מנוע גיהנום. אבל מה? הוא לא מרגיש "עצל" בנסיעה מנהלתית? רק אם תתחיל לדחוף אותו לסל"ד גבוה תפיק ממנו תועלת, אחרת הוא כמו כל מנוע אטמוספרי רגיל. ככה גם בקליאו ספורט. ככה גם בולוסטר (אבל פחות, הרבה פחות :wink: ). ואני כמובן לא כותב שכל נסיעה תתחיל לפרק לדוושה את הצורה, אבל כשתרצה לסחוט את המנוע, אתה תצליח והוא יתן כוח מורגש (וזו רצועת הכוח שלה, לטוב ולרע [שיא מומנט ועד שיא הספק כ"ס]).

ושוב, אם יונדאי היו רוצים "לתת רכבות" אז הם לא היו שמים מנוע 1600 בולוסטר. אגב, בשביל זה יש את הטורבו. אני הכנסתי את השירוקו 122 הידנית שעולה 150 אש"ח, ולא את שלך, אז אל תכתוב דברים שאני לא רשמתי. אז כן, אליה אני יכול להשוות ולוסטר ידנית, שתעלה - 113K ש"ח. הבנת את ההבדלים?

שוב, את הולוסטר הוציאו כדי שתהיה נגישה לאנשים שרק חולמים על רכבים כמו שירוקו (בגלל המחירים, לא כי היא איזו פנטזיה. והשירוקו סתם דוגמא. אני יכול לכתוב CRZ, מגאן קופה וכו' כששם יש כבר ולוסטר מאובזרת ואז היא מאוד קורצת לאנשים שמתלבטים בסכומים כאלה), במחירים טובים שלא מחפשים רק "לתת רכבות", כמוך. אז תתפלא, אני לא מחפש לתת רכבות לאף אחד, אבל אני יודע שאני אהנה ממנה מאוד על הכביש וגם מחוצה לו, וכל בוקר (או לילה) לא יירד ממני החיוך, הן מבחוץ והן מבפנים. אבל אנחנו סתם גולשים כאן לנושאים אחרים כבר.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא רוצה לתת רכבות לאף אחד.

אני נהנה מאיכות הנסיעה, מהנוחות של המושבים, מאיכות החומרים. מלקחת סיבובים ותחושת היציבות שהרכב מקנה.

זה שאין ברכב שום פיצ'ר מעניין, אני אוהב את הפשטות.

הדבר היחיד שאני לא אוהב ברכב הזה זה המערכת המקורית המחורבנת הזאת, יש לה איכות סאונד של רדיו דיסק.

שוב, אני לא נכנס לאף אחד לכיס, כל אחד והבחירות שלו.

אני רק טענתי שהמנוע של הוולסטר עצלן בכל פרמטר.

אני מאוד אוהב את העיצוב שלו, המושבי עור האדומים נראים ממש מגניבים (לא יודע אם נוחים בנסיעה ארוכה) וסך הכל החבילה לכסף מאוד משתלמת (לא המאובזרת במחיר של 150, במחיר כזה כבר באמת היתי מצפה למנוע יותר חיי).

Got To love It

פורסם
בוא נגיד שמזל שאתה לא קנית את הרכב. בטח גם תגיד לי שלחצת בנסיעת מבחן את הרכב למגבלות שלו והשארת אותו בתחום היעיל של המנוע (אטמוספרי אחרי הכל, גם קליאו ספורט עגלה בנסיעה מנהלתית, נו ו?) כל הנהיגה, נכון? :roll: בטח שבנסיעה מנהלתית ונסיעת מבחן עם נציג מכירות לא תיתן בגז והיא תרגיש לך "עצלה". אבל בסדר, כמה שפחות יקנו, יותר טוב. תקנה לאון, עדיף (NOT).

אגב, בוא תגיד לי איזה עדר? של כמה עשרות כל חודש? וואו, ממש עדר מטורף! תהנה מרכב עם מנוע בלבד ותו לא, אני אהנה מרכב גם יפה, גם מאובזר, והכי חשוב גם מהנה.

ג'וני, תשים לב שאליך כבר אף אחד לא מתייחס. כל שירשור שיש בו דיון גם על ולוסטר, אתה כמו חמור קופץ בראש ישר בגנות הרכב. ועוד רשמת שיש 2 חברי פורום שהם אנטי וואג, צודק :roll: .

כמו שרוני כתב, תיקח בחשבון את המיני. עולה על כולם בכל מה שקשור להנאה מנהיגה.

אתה חייב חייב חייב להפסיק להלל את הולוסטר כאילו די באמת,אנחנו מדברים על אוטו משפחתי בתחפושת של אוטו ספורט,אז מספיק הבנתי שרכשת הבנתי שאהבת ואתה אחד האנשים הכי לא אובייקטיבים שפגשתי,לא אני לא אקנה לאון תודה רבה אבל אם היה לי אפשרות בחירה בין שניהם תאמין לי תאמין לי שהלאון הייתה חונה אצלי היום,הולוסטר מעוצבת נכון ומעבר לזה היא כלום ושום דבר,מדבר איתך אחד שהזמין אותה נתן מקדמה והכול לא סתם מישהו עם דעה קדומה,ובקשר הויכוח עם השירוקו נסעתי עלייה ונסעתי על הולוסטר זה כמו להשוות S CLASS למאזדה 6 מבחינתי,ד"א אגב כן לחצתי במקרה זה שהיה איתי בנסיעת חבר מכר , אז לחצתי כמו שצריך?אתה יודע מה הבעיה?שלא היה לי למה ללחוץ, זה כמו שאני יגיד לך תכנס למאזדה 3 1600 ותלחץ

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
אני לא יכול לתת חוות דעת על הa1 ולא על הוולסטר.

אני רק חייב להגיד לגיא ספציפית, לאן יש לדחוק את הוולסטר "בסל"ד היעיל" שלה? אתה בא להסתלבט?

זה מנוע 1.6 אטומספרי עם 140 כ"ס, כמה נמרץ הוא יכול להיות? הוא לא זריז, לא נמרץ ולא שום דבר שקשור להאצה או מהירות תגובה נקודה.

העיצוב החיצוני והפנימי מאוד מעניין, לגבי איכות החומרים אני לא יכול להגיד כלום.

אף אחד גם לא יכול להגיד לגבי איכות ההרכבה, כי אין מספיק ק"מ עם הרכבים לדעת אם מתחיל להיות רעש של פלסטיקה.

המיני האופציה המעניינת, אומנם גם מנוע עצלן, אבל עיצוב מנצח והתנהגות טובה.

+1

הוולוסטר לטעמי לגמרי OVER-RATED.

היא נראית מרשימה ויפה, ואז נכנסים פנימה וברגע הראשון הכל נראה ספורטיבי. אבל:

אחרי כמה דקות בפנים מרגישים שאיכות ההרכבה סבירה ולא יותר, המנוע רועש ולא חזק, 140 כ"ס (נו מילא) לא מורגשים.

בשורה התחתונה - זה מרגיש כמו I35 ונראה מצוין, אבל לא יותר מכך.

בכל מה שקשור לחוויה מנהיגה, מנוע חזק, גיר נעים וכיו"ב - מכוניות VAG המוגדשות והמתומחרות במחיר שדומה לוולוסטר לא רואות אותה ממטר.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ושאתה מקבל רכבת ממנוע שיש לו 200 סמ"ק פחות ממך אבל כמעט פי שתיים מומנט האיבזור כבר לא משחק תפקיד:twisted:

איזה יופי נמצא פיתרון לבעיות הרכבות של מדינת ישראל (הכול בציניות, או שלא :lol: )

עכשיו ברצינות, מנוע לבד לא עושה את הרכב, לא משנה כמה חזק הוא , וולוסטר נותנת תמורה טובה למי שמחפש רכב מאוד מאובזר ועם "פוזה" ( אני כותב במרכאות כי לדעתי היא פשוט לא יפה, ונורא מהר נמאס לראות אותה ), אני איש אטמוספריות אבל המנוע הזה עצל מדי, יכלו לשפר רצועת המומנט. ( נסיון עם רכב של מכר ).

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
בנסיעת חבר מכר , אז לחצתי כמו שצריך?אתה יודע מה הבעיה?שלא היה לי למה ללחוץ, זה כמו שאני יגיד לך תכנס למאזדה 3 1600 ותלחץ

ואת זה כותב מישהו שמגיע ממאזדה 3 (2 ליטר האימתנית!!!) :lol: כנראה שאולי בתחושות לא תרגיש (ובזה מאזדה אלופים, מי כמוני יודע), אבל ולוסטר ידנית למאזדה המהוללת שלך תיתן בראש :-) (התחלתי לכתוב כמוכם, אני לא מאמין).

אגב, מה הקשר בכלל בין לבצע הזמנה על עיוור, כמו שאתה ביצעת, לזה שאתה כותב לי "ולא סתם מישהו כותב לך". אתה כתב רכב ולא ידענו? וואו, אז ביצעת הזמנה לולוסטר, מה זה אומר לי בכלל?! :roll:

אגב, לפי הסמלון שלך רואים שאין עם מי לדבר. אתה וה"BULL" שמעליי, כמו בן ה (טוב נו, בן קצת פחות), חיים בסרט שאוטו = טורבו, ואם אין מנוע חזק ומפלצת, אז הוא "סתם משפחתית בתחפושת". הלאון משפחתית אם אדוני לא יודע, וה-1.8 טורבו היא משפחתית עם טורבו. זה הכל ותו לא.

אגב, יש הבדל בין לקחת שלדה מסוימת (גם אם ממשפחתית) ולעשות כיולים שונים ולהוסיף עוד תוספות כאלו ואחרות (מוט מייצב, מתלים וכו') ולשנות את הרכב, לבין לקחת לאון רגילה, ולשים לה טורבו.

שורה תחתונה:

אני מעדיף גם ככה כמה שפחות שיקנו ולוסטר, אז הלאון (והשירוקו בכלל! S CLASS למאזדה 6, אתה חי בסרט ענק) פשוט פנטסטית. תקנו אותה. הולוסטר חרא. שכנעתם אותי :lol:

וצודק, אני לא אובייקטיבי. בגלל זה כל תגובה שלי בייעוץ היא "תקנה ולוסטר, היא הכי טובה! חסר לה טורבו ואז היא הייתה כמו בוגאטי ויירון!" (NOT!).

אין עם מי לדבר. אבל זה בסדר, פה אני כבר לא אגיב יותר, כי אתם מקובעים, מאוד. תהנו מה-S-CLASS שלכם :wave::-)

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, חבל שאתה לוקח את זה לכיוון הזה.

פשוט אותי זה מצחיק שאתה כל הזמן אומר לאנשים פה בפורום שעשו מגולף gti איזה אוטו, משהו משהו ושהם צריכים להספיק לדחוף אותו בכל שירשור.

כל פעם שמזכירים וולסטר אז אתה מהלל אותה, וזה לגיטימי.

גם אותי אם שואלים אני משבח כי אני אישית מאוד מרוצה מהרכב אז למה לא לתת חוות דעת חיובית? גם על הדברים הגרועים אני נותן שלא תחשוב.

פשוט ציינתי שהמנוע של הוולסטר לא כמו מה שהוא נשמע, ו140 כ"ס זה אחלה, אבל זה אטמוספרי.

הוא אמור לנסוע בערך כמו האיביזה שהיתה לי, יחסית לממוצע שנוסע על הכביש זה אחלה, אבל לא יותר מזה.

אני אישית אוהב את העיצוב של הוולסטר, במיוחד בצהוב.

Got To love It

• תוכן חדש...