Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

NETGEAR DGN 1000

ROTAL 1025 W

חיפשתי בחוברת ולא מצאתי,איפה אפשר לדעת במדויק?

על הנציגים בבזק אני לא סומך.

והאם בשביל מהירות הגבוהה מ10 מגה אני צריך מודם VDSL?

תודה

פורסם

Liviur לא חייב VDSL :) יש ADSL2 שתומך עד 22MBPS בתאורייה.

פרקטית מחברים ישר לVDSL ותוקעים אותך אם ראוטר בתור התחייבות.

אודי A4

דימה.

פורסם

הלוו זה האשכול שלי...8)

מוסיף עוד שאלה

על מודם נתב של בזק ADSL יש התחייבות?

ב2007 קיבלתי מהם מודם נתב חינם בהצטרפות לADSL ,אם אני מתנתק מהם,אני צריך להחזיר אותו,או שהם יקחו עליו כסף בצורה כלשהיא?

כי הבנתי אם לוקחים מודם VDSL משלמים עליו 30 ש"ח בחודש בערך ומקבלים זיכוי, ואם הוא מתקלקל אחרי שנה,אז אתה צריך לקנות או לשכור מודם.

פורסם
Liviur יש ADSL2 שתומך עד 22MBPS בתאורייה.

אני אשמח לשמוע משהו שמחזיק חיבור 20 (2 מגה - עלי) מגה על ADSL2 ואיזה מודם יש לו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אצלי בעבודה, 15MBPS בתשתית ADSL2 על גבי ראוטר סיסקו 800(זה 800 ומשהו לא זוכר מספר מדוייק) בדקתי לפני איזה שנה שעשו שדרוג והנתב לא תומך VDSL.

אני מנחש שבתור מנוי חדש ל15/20 MBPS אין סיכוי לחיבור ADSL2, אבל כול מי שמתחבר ל10MBPS אמור להיות בתשתית ADSL2 כי ADSL רגיל מגיע רק עד 8 כמו שאמרתה.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...