Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברשותנו אימפרזה 2004 (התצורה החדשה יותר, לא זו עם הפנסים העגולים).

בפורום אחר קראתי שאמורים להיות 2 ברגים בצדי הפנסים השולטים על גובה האלומה ומיקומה האופקי, אבל בסריקה לא יסודית של האזור לא ראיתי משהו כזה. מאחר וקיימות לפחות שתי תצורות של הדגם בשנתון הזה, יתכן שהכותב התייחס לתצורה המוקדמת יותר. האם למישהו כאן יש מושג איך ניתן לכוון את הפנסים?

תודה מראש,

ליהי

פורסם

היי אייל,

תודה רבה! רק לשם הבהרה, מה שנדרש הוא כיוון גובה אלומת הפנסים שכרגע לטעמנו מאירים גבוה מדי. מוסך בלבד?

פורסם

האם יש לך באיזור לוח שעונים כפתור עם מצבים 1-2-3-4 לכיוון גובה פנסים ראשיים בהתאם לעומס ברכב?

אם כן, תנסי להשתמש בו.

פורסם

לפני מספר שנים הרכב שלי נכשל בטסט על כיוון פנסים

החלטתי לכוון לבד :

חיכיתי לערב לקחתי מקל והעמדתי אותו במרחק מטר מאחד הפנסים, הדלקתי אורות וסימנתי את הנקודה הכי גבוהה שהאור מגיע אליה. שיחקתי עם הבורג והורדתי מעט את האור עד לנקודה שנראתה לי בעין נמוכה מספיק אבל גם מאירה מספיק טוב כשאני מסתכל מתא הנהג.

אותו דבר עשיתי עם הפנס השני, ומאז הרכב עובר טסטים בלי בעייה.

פורסם

עשיתי סריקה של אזור לוח השעונים, אין שם שום כפתור/ידית שיש להם קשר לכיוון הפנסים או כאלה שאני לא יודעת מה תפקידם. martines, אני מכירה את שיטת הכיוון שאתה מדבר עליה, הבעיה שלי היא שאני לא מוצאת את הבורג(ים) שאמורים לאפשר לי לכוון את האלומה. האם היה מדובר באימפרזה ואם כן, איפה נמצא הבורג עליו אתה מדבר?

תודה רבה!

ליהי

פורסם

אצלי זה היה בסוזוקי בלנו, בכל רכב המיקום קצת שונה וגם סוג הבורג יכול להיות שונה. אבל תמיד צריכים להמצא 2 ברגים, אחד לכיוון אפקי ואחד לכיוון אנכי.

מסתבר שהיום יש הכל ביוטיוב, הסירטון הבא יראה לך בדיוק את המיקום באימפרזה ואיך לכוון את האורות :

פורסם

תודה רבה, ראיתי דברים כאלה בפורומים אחרים וברחבי האינטרנט. הרכב המוצג בסרטון הוא STI 2011 (הלוואי בקרוב אצלנו:)) ולא בטוח שהברגים האלה נמצאים באותו מקום באימפרזה רגילה 2004. מאחר ואני עוד לא מכירה את הרכב בצורה מעמיקה (התחדשנו בו לפני חודש פלוס) ולא מצאתי משהו שבוודאות מתייחס לתצורה המסויימת שלנו, נראה לי אקפוץ למוסך בימים הקרובים שילמדו אותי איך עושים את זה. כמובן אעדכן בפורום לשימוש בעלי אימפרזה אחרים.

פורסם

הנה עדכון לאחר ביקור במוסך:

מסתבר שהבעיה היא לא כיוון האלומה, אלא הרכבה לא נאותה של כל מרכב הפנס לאחר (כנראה) החלפת נורה שרופה. כמו כן, על הדרך התגלה כי פנס אחד "רוקד", בגלל אחד התופסנים שנשבר. הנורות הוכנסו למקומן בצורה תקינה ואת הפנס הבעייתי קיבעו למקומו, מה שפתר את בעיית כיוון האלומה.

שבת שלום לכולם,

ליהי

• תוכן חדש...