Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי לאנטיס 2001 ואני נורא מעוניין בדאבל דין, למי שמכיר את הלאנטיס יש רדיו דיסק במגירה השניה ומעל יש סתם שעון מיותר.

אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי והצרכים שלי בעיקר רדיו ודיבורית לאייפון, באשר ל-GPS לא נחוץ מאחר ואני משתמש בו לעיתים רחוקות וכאשר אני משתמש אז דרך ה-WAZE.

בחיפוש באינטרנט מצאתי חנות ממש ליד הבית שלי (מחפשים רחוק מוצאים קרוב) המוכרת דאבל דין מהדגם הנ"ל: SOUNDTECH 45722 בעלות של 900 ש"ח.

לא רציתי להוסיף קישור כדי לא לפרסם ולעבור על חוקי הפורום, לכל מאן דבעי מוזמן לבצע חיפוש בגוגל אודות המוצר.

אשמח לחוות דעת עליו והאם מדובר בקנייה מיותרת, חשוב לי להדגיש שהצרכים שלי נורא בסיסיים ואני נורא רוצה דאבל דין לכן הסב את תשומת ליבי המחיר.

תודה לעונים. :-)

פורסם

מה זאת אומרת צרכים בסיסיים? אתה יודע כל דבר הוא יחסי..

ושיהיה ברור לך מראש שזה מכשיר מ&@״ן ולא תמצא אוצרות במחירים כאלו.

פורסם

מה לא טוב/בסדר עם המכשיר הזה אז?

אני לרוב שומע רדיו ומדבר בטלפון בנהיגה לכן השימושים העיקריים הם דיבורית ורדיו, לעיתים רחוקות אני שומע דיסקים או מחבר USB שגם זאת ניתן במכשיר הזה.

פורסם
מה לא טוב/בסדר עם המכשיר הזה אז?

אני לרוב שומע רדיו ומדבר בטלפון בנהיגה לכן השימושים העיקריים הם דיבורית ורדיו, לעיתים רחוקות אני שומע דיסקים או מחבר USB שגם זאת ניתן במכשיר הזה.

מה שלא בסדר עם המכשיר הזה היא העובדה שזה זבל טהור עם אמינות לא ברורה.

אנחנו בכל זאת מדברים על דאבל דין ב-900 ש"ח..

אני לפני כמה ימים התקנתי אצלי ברכב דאבל דין שעלה לי באיזור ה-2000 ש"ח, וגם זה נחשב לפשוט ביותר.

אבל לי היה צורך בפונקציות נוספות כמו GPS, ממיר דיגיטלי מובנה, ניגון וידאו וכו'..

אם עיקר השימוש שלך הוא רדיו ודיבור בטלפון, למה שבאותו מחיר לא תרכוש רדיו דיסק

עם בלוטות' מובנה ממותג טוב ? ברובם ניתן גם להזרים מוזיקה מהסלולרי.

פורסם

כי בא לי דאבל דין :-) (נשמע שיטחי אני יודע)

יש לי כרגע רדיו דיסק של פיוניר שעולה 1100 עם בלוטוס והכל אבל ראיתי אצל חבר וממש נדלקתי על המסך והכל, זה נותן תחושה של קלאסה והתחלתי לפזול לכיוון...

האם יש המלצה על משהו זול ממגוון הדאבל דין הסיניים?

יש אחריות של 3 שנים עליו לפי האתר המוכר.

פורסם

נירא לי שכדי לך להוסיף כמה שקלים ולקנות משהו יותר איכותי כי בכול זות זה הHU וזה הדבר הכי חשוב שבסופו של דבר תהנה איתו אפשר להביא premier ב2000שקל הדגם הכי גבוה שלהם עם כול התוספות! דיבורית בלוטוס ועם gps... למרות שאני לא היתי מתקרב לחברה הזאת! אבל עם אחריות! לא נירא לי שדאבל דין של סואודטיץ ב פחות מ1000 שקל שווה במת את הכסף הזה פשוט רדיו דיסקים נורמאלים של1din לא עולים ככה...בלי שום תוספות...

musclecar.gif
  • תוכן חדש...