Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום דו'ח חנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו אייך אפשר לשלם דוח באינטרנט?

ובמקרה שאני לא משלם בזמן...יעני עבר 3 חודש מה גודל הכנס שאני ישלם?

ועקב השביתה שהיתה...אשפר להגיד שלא הספקתי לשלם את הדו'ח בגלל זה? כי בעיקרון לפי החוק אני הרי אני אמור לקבל 3 חודש בפועל לזמן תשלום...אבל בלל השביתה זה לא יוצא ככה...

פורסם

דוח של עיריה, או דוח של משטרה?

מהו המועד האחרון לתשלום?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כאשר המועד האחרון לתשלום חל ביום שבת/חג, אזי ניתן לשלם ביום שלמחרת השבת/חג ויראו את הדו"ח כאילו שולם בזמן.

(זה נכון לגבי תשלומים נוספים כגון: חשמל, מים, אגרת טלויזיה וכד').

במקרה שלא תשלם בזמן, הקנס (ולא כנס) מקבל תוספת 50 אחוז.

לטעון שבגלל השביתה לא יכולת לשלם זה טיעון שאולי יתפוס ואולי לא מהסיבות הבטות:

1. לא כל הרשויות המקומיות שובתות, ולכן באפשרותך לשלם בקופת העיריה שבא קיבלת את הדו"ח, אם אינם שובתים.

2. סוכניות דואר עובדות כרגיל ואינם שובתות (הסניפים כן שובתים) ולכן ניתן לשלם בסוכניות.

3. אם קיימת אפשרות תשלום באינטרנט או מענה טלפוני, גם זאת אופציה.

בעיקרון, שביתה כללית אמיתית, דוחה מועד אחרון אבל כאן אני בספק, כי בכל זאת קיימות אפשרויות זמינות אלטרנטיביות.

מצד שני, השביתה הזאת לא תהיה חודשיים, לכל היותר היא תמשיך עוד מס' ימים, כך שהרווח שלך בדחיית מועד התשלום הופך לזניח לעומת הסיכון שתאלץ אולי לשלם תוספת 50 אחוז. בהתחשב בזה שתשלום מחר יחשב כתשלום במועד, כדאי לך לשלם ולא לחפש תירוצים אח"כ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

למה להתחכם, בטח כתוב על הדוח עצמו את דרכי התשלום ולפחות בוח חניה כתוב גם האתר שניתן דרכו לשלמו.

כנס לאתר תן מספר דוח תשלם וסיימת עם זה מה זה משנה אם התשלום התקבל או לא, אתה משלם.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
אז אם התוקף של הדוח הוא עד 11.02.12 אז אני יכול לשלם אותו מחר ולא לקבל תקנס?

הבנת נכון. זה חוקי וללא התחכמות.

איזה רשות מקומית נתנה לך את הדו"ח? אולי נוכל לעזור לך במציאת אופציית תשלום באינטרנט/טלפון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...