Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש בפורם!

קניתי לפני חצי שנה סיטרואן c4 מנוע 2000 שנת 2007, הרכב יד 3 איתי ולמרות שהיא שנת 2007 נסעה עד עכשיו 208000 ק"מ.

בחודש האחרון, בכל פעם שאני יוצא לנסיעה, אחרי 20 דק' בערך הרכב מתחיל להתחמם, גם אם לא נסעתי בעלייה או שהרכב התאמץ.

הלכתי אתמול למוסך (לא של החברה, של מוסך עצמאי שמתעסק עם רכב צרפתי) ואמרו לי שצריך להחליף את רדיאטור כי הוא סתום לגמר וצריך להחליפו שזה יותר עדיף מלנקות אותו.

עכשיו השאלה, כמה עולה רדיאטור לסיטרואן c4 מנוע 2000?

פורסם

לפני החלפת רדיאטור, כדאי לבדוק עלות של ניקוי.

האם נבדקה תקינות הטרמוסטט?

מוזר שרכב בן 5 סובל מסתימה של הרדיאטור - האם השתמשו בנוזל קירור המתאים לרכב?

עלות רדיאטור שונה עבור רדיאטור חליפי ועבור רדיאטור מקורי (בין 500 ל-1200 ש"ח)

פורסם
לפני החלפת רדיאטור, כדאי לבדוק עלות של ניקוי.

האם נבדקה תקינות הטרמוסטט?

מוזר שרכב בן 5 סובל מסתימה של הרדיאטור - האם השתמשו בנוזל קירור המתאים לרכב?

זאת לא בעיית טרמוסטט, וגם השתמשו בנוזל..

הרדיאטור לא ממש סתום אבל בכל זאת מתחמם מהר..

פורסם

אבל תפסיק להינעל על הרדיאטור הסבירו לך שזה לא שכיח שלאוטו בן 5 שנים ילך רדיאטור בעית התחממות יכולה לנבוע ממיליון סיבות חוץ מהחלפת ראדיאטור

• תוכן חדש...