Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הבוס או חברת הליסינג היו משלמות דמי מנוי יקרים לבטר פלייס, בסביבות 1,000 בחודש.

היום אין להם את ההוצאה הזאת, ולא צריכה להיות להם בעיה לשלם לעובד "הוצאות רכב" בגובה 150 שקל שזה עלות החשמל שהוא ייאלץ לשלם מכיסו הפרטי עכשיו.

הבעיה היא אחרת כמובן- ללא תחנות החלפה, אי אפשר לבוא בטענות לעובד שמחליט לבטל את עסקת הליסינג. סביר להניח שגם הבוס שלו לא יכול לעמוד בגזירה של עובד שמוגבל בטווח הנסיעה שלו לרדיוס של 50 ק"מ, שהרי רכב הליסינג משמש גם לנסיעות עבודה לפעמים.

אז מה יקרה?

חברות הליסינג יתקעו עם המוני פלואנס שהוחזרו, אין להם את מי לתבוע כי בטר פלייס פשטו רגל (לא להאמין שרק לפני שנה היינו צריכים לצעוק שדבר כזה אפשרי ובבטר פלייס חשבו שאנחנו הזויים).

חברות הליסינג ינסו למכור פלואנס + סוללה בשוק החופשי, ויהיה שמח

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החסרון כרגע, אורך חיים שאני מעריך שנשאר לו רק כ 5 שנים בערך, עד שהסוללה תהיה מאכזבת במיוחד.

זה סוג של הימור, כי כל התחום הזה של הסוללות מתקדם מהר. היום אפשר לקנות סוללות LiFE שיכולות להחליף את המצבר של הרכב. כך שיתכן מאד שבעוד 5 שנים יהיו סוללות חלופיות במחיר סביר, גם אם אולי המחיר הזה יכלול תשלום כלשהו למומחה שיבנה את הסוללה.

אולי.

בטר פלייס פשטו רגל (לא להאמין שרק לפני שנה היינו צריכים לצעוק שדבר כזה אפשרי ובבטר פלייס חשבו שאנחנו הזויים).

ליתר דיוק: בטר פלייס אמרו שאנחנו הוזים... מה הם חשבו (אם בכלל), אנחנו לא יודעים.

דני

פורסם

קרסו מכרה 14 ניסאן ליף, המחיר הרשמי 140,000 כולל עמדת טעינה בבית (שווה כ 5,000 שקל) ושנתיים חשמל על חשבונם (שווה כ 3,000 שקל).

הם טוענים שבמרץ יגיע דגם עם טווח 200 ק"מ, אני די בטוח שהשיפור בטווח הגיע מזה שמדובר במבחן מעבדה אחר, ולא שיפור אמיתי.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000891596

פורסם

הטווח של הדור הנוכחי הוא 160 ק"מ אז השיפור לא כזה גדול. יכול להיות שהוסיפו עוד תא או שניים בסוללה, שיפרו במעט את צריכת החשמל, הקלו את משקל המכונית והנה לך עוד 40 ק"מ בטווח (הכול במבחני מעבדה מן הסתם).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני חושב שזה מדהים עד כמה היה אפשר לעשות הכול פשוט מבחינת בטרפלייס. הנה ליף שאם לא היה ברשותי כרגע רכב יחסית חדש, יש מצב שהייתי רוכש במבצע הנונכי כי הנסועה שלי היא כ-60 ק"מ ביום. על החסכון על הדלק הייתי מרשה לעצמי טיסה לאילת פעמיים בשנה ועוד ישאר לי כסף לשידרוג מלון :)

החיים הם כמו....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום שמו לי על הרכב פלייר שמציע רהיטים משומשים ממשרדי בטר פלייס. :roll:

פורסם

זו כבר הפעם הרביעית שהם יוצאים לדרך חדשה :roll:

אני לא מצליח להבין מה ההיגיון ב4 תחנות החלפה.

מעט מאוד לקוחות יסכימו לשלם על כזה שירות חלקי.

ובלי מאסות של לקוחות לא כלכלי להפעיל שום תחנת החלפה.

ולחלוטין לא ברור לי מה מקבל לקוח תמורת 60₪ לחודש אם את החשמל הוא משלם ישירות לחברת החשמל ממילא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ולחלוטין לא ברור לי מה מקבל לקוח תמורת 60₪ לחודש אם את החשמל הוא משלם ישירות לחברת החשמל ממילא.

דמי חבר בקלאב המיוחסים

אם נחבר את זה לשרשור האחר כמה תהיה מוכן לרכוש אז לו BP היו מוכרים ב 60K ועלות חשמל לחברת החשמל + 100 ₪ דמי חבר , היו לא מעט קופצים

אבל כשקופצים מעל הפופיק במחיר הרכישה ובחבילה נופלים על התחת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ב100 שקל דמי חבר (וגם ב200 שקל) אי אפשר לממן הפעלת רשת תחנות החלפה.

בטח שלא עם כמות המנויים הזעומה שצפויה עכשיו (במקרה הכי טוב 1300, במקרה הפחות טוב מאות בודדות)

פורסם

כתבתי לו BP הייתה מיומה הראשון מתמחרת כך אז 100 ₪ היו מספיקים או לא:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לאורך כל הפיאסקו הזה של קריסת BP, רנו יושבת על הגדר ולא מתערבת, סוף כל סוף התמונה מתבהרת, הם רוצים לרכוש את ה 359 רכבים האלה, לגרוט/ להשמיש כרכבים פנים חברתיים בקרסו/ להחזיר למפעל ולסגור את הגולל על הפיאסקו הזה שנקרא ZE עם סוללה מתחלפת.

ולמי שתכנן לקנות את אחת מהן במחיר מציאה:

יעודן הסופי של המכוניות החשמליות, אם למכירה ואם לצורך השבתה טרם הובהר ואולם, לפחות בחלק מהרכבים מסתמן כי מצבם המכני לא יאפשר את החזרתם לכביש, ויביא להשבתתם. יצוין כי בתביעות שהוגשו לאחרונה לבית המשפט על ידי חברת רנו הודגש כי "191 מן המכוניות המצויות באחסון באשדוד אוחסנו באופן לא מתאים באופן שפגע בתקינותן ויקשה עד מאוד את מתן השרות למכוניות אלה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לאורך כל הפיאסקו הזה של קריסת BP, רנו יושבת על הגדר ולא מתערבת, סוף כל סוף התמונה מתבהרת, הם רוצים לרכוש את ה 359 רכבים האלה, לגרוט/ להשמיש כרכבים פנים חברתיים בקרסו/ להחזיר למפעל ולסגור את הגולל על הפיאסקו הזה שנקרא ZE עם סוללה מתחלפת.

ולמי שתכנן לקנות את אחת מהן במחיר מציאה:

הלוואי ויקברו את כל הפרשיה הזאת סופסוף.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני חושב שהנושים של ב.פ צריכים לשקול הגשת תביעה נגד המפרקים.

כזה פירוק רשלני לא היה בישראל כבר הרבה זמן.

חלק מהתפקיד של המפרקים הוא לדאוג לשמירה על נכסי החברה במצב תקין על מנת למקסם את הערך שלהם במכירה למציעים.

לתת ל191 מכוניות חדשות להחליד בנמל עד כדי מצב בו הן לא ראויות לשימוש זו רשלנות לדעתי.

פורסם

ראית את ההסכם פרוק של בורגר ראנץ? :wink:

בנימה רצינית, רואת חשבון, חסרת כל נסיון בפרוק, סטאג'רית של השופט הממנה, היה צריך פוקס של פעם במליון בכדי שהפרוק הזה יעבור בשלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...