Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו צריך מקום כזה...

מכיר (בערך) מתקין אחד ויש מקום אחד שאני מכיר (במקום העבודה שלי) אבל לא יודע אם הם יעזרו לי...

ולבדוק קורס על חשמלאות רכב? מישהו יכול להפנות אותי?

שוב- תואר ובסגנון אני לא מתכוון לעשות, ואני לא מתכוון גם לבזבז זמן, אני רוצה לקבל הכשרה ומקצוע בהקדם ולהתחיל לעסוק במקצוע כמה שיותר ולא לעבוד בעבודות זמניות, שחורות וחסרות כסף כמו שאני עושה עכשיו (מלצרות, מתדלק ועוד כל מיני).

אולי בכלל נלמד להיות טכנאי בהוט, סלקום וכדומה לא חייב מכוניות למרות שאני מעדיף.

לעבודה בכללי אין לי עדיפות. העיקר מקצוע בסדר עם שכר בסדר ותנאים בסדר, לא מדבר על משהו מוגזם...

תקח מחר יוזמה ותתחיל לבדוק לגבי מתקינים ומקומות תתקשר תלך לשם תבדוק תראה רצינות ומוטיבציה ללמוד אני לא חושב שיגידו לא לעוד יד עוזרת ואם אתה בנאדם נעים אין סיבה שישללו אותך.

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

בסדר תודה רבה על העזרה! בעיקרון השאלה העיקרית שלי הייתה האם כדאי להתעסק עם זה.

אני בחיפושים אחרי הכשרה ומקצוע לחיים (נכון שזה לא ישמע אבל בסדר) נקווה לטוב ונחפש.

פורסם
בסדר תודה רבה על העזרה! בעיקרון השאלה העיקרית שלי הייתה האם כדאי להתעסק עם זה.

אני בחיפושים אחרי הכשרה ומקצוע לחיים (נכון שזה לא ישמע אבל בסדר) נקווה לטוב ונחפש.

כדאי? כדאיות זה עניין אישי.. לאחד כדאי לקנות במו X6 ולאחר לא כדאי לקנות בכלל מכונית..

מקצוע לחיים כל דבר יכול להיות תלוי איך אתה נכנס לזה אם יש לך את זה ואם יש לך ביצים להתקדם עם זה (לפתוח מקום משלך\לייבא חלקים ולמכור וכו'..)

הכל תלוי לפי ההשקעה שלך לעניין.

ואני לא אוהב להגיד שלא מצליחים אבל במידה ולא ילך כל דבר הוא ניסיון ויפתח לך את הראש עוד טיפה לעולם האמיתי

פורסם
כדאי? כדאיות זה עניין אישי.. לאחד כדאי לקנות במו X6 ולאחר לא כדאי לקנות בכלל מכונית..

מקצוע לחיים כל דבר יכול להיות תלוי איך אתה נכנס לזה אם יש לך את זה ואם יש לך ביצים להתקדם עם זה (לפתוח מקום משלך\לייבא חלקים ולמכור וכו'..)

הכל תלוי לפי ההשקעה שלך לעניין.

ואני לא אוהב להגיד שלא מצליחים אבל במידה ולא ילך כל דבר הוא ניסיון ויפתח לך את הראש עוד טיפה לעולם האמיתי

יפה אמרת...

אני אשקול את העניין בצורה רצינית, אולי מקצוע ואולי סתם תחביב.

פורסם
יפה אמרת...

אני אשקול את העניין בצורה רצינית, אולי מקצוע ואולי סתם תחביב.

שיהיה בהצלחה חבר

שבוע טוב לכולם

פורסם

בהצלחה גבר!

מקווה שתצליח ובסוף תהיה מתקין מצויין! (חסר לנו מתקינים טובים) :)

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

כמו שאמרו לי- להצטרף למרכז התקנות ולראות איך הם עובדים בלייב ושיתנו לי לעבוד (בלי כסף),

אולי (מאוד מקווה) אני מגשים את זה.

ואז נראה כמה אני מוכשר בזה (כמו שאמרו פה שצריך כישרון).

מקווה להיכנס לתחום, מאוד מעניין אותי ואוהב אותו.

וכמו שאמרתם לא יזיקו פה עוד כמה מתקינים טובים. ;)

• תוכן חדש...