Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אני צריך להחליף את החלון ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מקום מיקצועייי באזור המרכז שמחליף שמשות מקוריות של פולקסווגן ולא תחליפי או משו בסגנון א ך ורק מקורי??

והאם הביטוח מכסה על חלון מקורי?

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אם יש לך ביטוח, סביר להניח שהביטוח ישלח אותך לזגג מתאים (לא יותר מידי מסובך שצריך מומחה), לפי מה שאני יודע אף חברת ביטוח לא מחליפה למקורי, והעלות של מקורי יקרה בהרבה (החלפתי הקליטו חלון דלת למקורי וההפרשים היו משמעותיים. הדבר היחיד תכלס שמקורי משנה, זה החותמת, שאם תמכור את האוטו , הקונה לא יחשוד שעשית תאונה חזיתית.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

אני יודע הבעיה שההבדל בין מקורי ללא מקורי הוא די משמעותי הם לא באותה איכות לא יעזור כלום..

פתאום מתחילים נזילות מהגומיות וכל מיני דברים כאלה

כמה יכול לעלות חלון קדמי מקורי אפילו מפירוק לפולו 2005?

פורסם

בדוק אפשרות להשלים את ההפרש לחלון מקורי, הביטוח יכסה את מחיר החליפי ואתה את הייתר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בגדול הביטוח מכסה נזקים שנגרמו שלא על ידי הנהג, כלומר אם קפצה לך

אבן מהכביש או שחלילה עברת תאונה ונסדקה השמשה כל אלו במסגרת האחריות.

לגבי מקורי או תוצרת סין, ישנם סטנדרטים מסויימים שכל חברה חייבת לעמוד בהם ככה

שאם אין לך איזה רכב מיוחד או יקר אין סיבה לשלם יותר (בערך פי 3). ועוד דבר, למעט

מספר חברות מצומצם כל החברות מייצרות שמשות בסין...

• תוכן חדש...