Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות במגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מגבר נקמיצ'י 4X100 והמגבר עצמו יוצר רעשי אלטרנטור או ground loop

הקטע הוא שאני דיי בתוך שזה המגבר ולא משהו אחר בגלל שעם אני משכיב את המגבר זאת אומרת אופקי המגבר לא עושה רעשים או שהרעשים כמעט ולא קיימים מדי פעם ככה ומדי פעם ככה

אבל כשאני מעמיד אותו (עם המושב) זאת אומרת אנכי המגבר מרעיש ויוצר את היבבה המעצבנת

מה עושים מתקנים עם אפשר ?

או שכדי לקנות מגבר חדש

????? =\

HELP

פורסם

שלום לך

לגבי תיקון המגבר מומלץ לפנות למעבדת סיימון

03-9517592

בהצלחה,,

פורסם
שלום

הקטע הוא שאני דיי בתוך שזה המגבר ולא משהו אחר בגלל שעם אני משכיב את המגבר זאת אומרת אופקי המגבר לא עושה רעשים או שהרעשים כמעט ולא קיימים מדי פעם ככה ומדי פעם ככה

אבל כשאני מעמיד אותו (עם המושב) זאת אומרת אנכי המגבר מרעיש ויוצר את היבבה המעצבנת

מה עושים מתקנים עם אפשר ?

או שכדי לקנות מגבר חדש

????? =\

HELP

אתה מתקין את המגברעל המושב נכון , אבל מה מפריד את במגבר מהמושב? .

האם המגבר על המושב ישירות?

פורסם
אתה מתקין את המגברעל המושב נכון , אבל מה מפריד את במגבר מהמושב? .

האם המגבר על המושב ישירות?

המגבר אכן מורג ישירות למושב ללא קרש עץ עם זה מה שאתה מתכוון

ממה שידוע לי עם הרכב חדש בדרך כלל מרכיבים את המגבר ישר על הכיסא ללא קרש להפריד

הם עם זה נכון לעשות עם שזה מה שיוצר את הבעיה ?

דרך אגב פתחתי את המגבר יש שם הרבה קורוזיה מלחות

קשור או שזה נורמלי ?

פורסם

אין קשר בין גיל הרכב לצורת ההתקנה, נסה להתקין על פלטת עץ, או לפחות להוציא את הברגים ולנגן איתו ככה לא מוברג ותחזור עם תוצאות.

קורוזיה כמובן שלא צריך להיות.

פורסם

טוב בדקתי ללא ברגים כפי שאמרתה ואכן אין רעשים לא משנה מה אני עושה לו מנער אותו למעלה למטה אבל עם אני מצמיד אותו לבורג אחד שהשארתי בכוונה יש זמזום

אני ילך לבחור שהתקין לי שיסדר את זה

תודה רבה על העזרה

דרך אגב אני בכול מקרה ישלח את המגבר לניקוי של הרכיבים מהקורוזיה

שוב תודה ואני יעדכן עם יהיו בעיות נוספות שוב תודה רבה רבה לכולם

=)

פורסם

כפי שרשמת בעצמך בתחילת הפוסט. הברגים יוצרים לולאת הארקה לגוף (שתי הארקות).התקנת המגבר על פלטה מעץ פותרת את הבעיה הזאת.

כמובן תוודא שהברגים של המגבר לא ישפדו את הפלטה ויגעו בפח של המושב אחרת התקלה תחזור.

לגבי ה"קורוזיה" שראיתה במגבר רוב הסיכוים שאתה מתכוון למשחה הטרמית שמרוחה בין הטרנזיסטורים של המגבר לבין הגוף.

(משחה בצבע לבן בין הטרנזיסטורים לבין הגוף.אתה תוכל לזהות אותם כי הם היחידים ששוכבים על הגוף של המגבר ולא עומדים במעגל המודפס).

במידה וכן אז אל תנקה את המשחה!. היא חיונית להעברת החום הנוצר בטרנזיסטורים לגוף של המגבר על מנת לקרר את הטרנזיסטורים בזמן עבודה של המגברֱ.

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

פורסם
כפי שרשמת בעצמך בתחילת הפוסט. הברגים יוצרים לולאת הארקה לגוף (שתי הארקות).התקנת המגבר על פלטה מעץ פותרת את הבעיה הזאת.

כמובן תוודא שהברגים של המגבר לא ישפדו את הפלטה ויגעו בפח של המושב אחרת התקלה תחזור.

לגבי ה"קורוזיה" שראיתה במגבר רוב הסיכוים שאתה מתכוון למשחה הטרמית שמרוחה בין הטרנזיסטורים של המגבר לבין הגוף.

(משחה בצבע לבן בין הטרנזיסטורים לבין הגוף.אתה תוכל לזהות אותם כי הם היחידים ששוכבים על הגוף של המגבר ולא עומדים במעגל המודפס).

במידה וכן אז אל תנקה את המשחה!. היא חיונית להעברת החום הנוצר בטרנזיסטורים לגוף של המגבר על מנת לקרר את הטרנזיסטורים בזמן עבודה של המגברֱ.

אני יתקין קרש ולגבי המשחה אני יודע ולא זה לא משחה על המוספטים אלא לבן של אבנית על הלוח\כרטיס נקיתי קצת עם ספרי

מגעים אבל יש כול כך הרבה מזה שאני פשוט יקח את זה לאיפה שאני עובד יש להם בריכה סונית שמנקה כרטיסים ומערכות.

שוב תודה רבה על העזרה אפשר להגיד שחסכתם לי המון כסף על דמי תיקון וכדומה

• תוכן חדש...