Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חודשים של השתובביות רבות עם הקליאו ספורט, הצמיגים סיימו את הקדנציה שלהם והגיע הזמן להחליפם.

בגדול לפני שנה וחצי עברתי בפעם הראשונה לצמיגי "חצי סליק" בקליאו ספורט (2001) ותאמת התאהבתי.

צריך המלצה לרבעיית חצי סליק איכותי לקליאו ספורט.

195\50\15 זאת המידה.

הצמיגים הקודמים היו מבית "פדרל" שבגדול לא איכזבו אותי ואפשר לומר שהופתעתי לגלות שהם אשכרה שרדו שנה וחצי.

בגדול התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח לכל הרבעייה.

בנוסף אשמח לקבל המלצות\קישורים לקיט איכותי שיעזור לפילטר אויר לקבל אויר יותר צונן.

ודבר אחרון, למרות שמצאתי נושאים המדברים על זה ועשיתי את הסקר שוק הנדרש, אשמח לקבל הערכות להחלפת טיימינג+רצועת אביזרים כולל כל המייסבים, מחזירי שמן ושאר החמוצים.

*בקשה אחרונה, מניסיון של 4 שנים וחצי עם הרכב גיליתי שמבחינת תחזוקה ועלויות, הרכב שונה מכל רכב אחר שקיים, אז בבקשה רק מי שבאמת יש לו מושג.

תודה מראש לעונים, וסליחה על החפירה.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

AvielT - לא, אין.

תמיר - בתקציב שהצבת אתה מעט דחוק לפינה.

המגוון לא גדול, אך לא רע כלל וכלל.

במחיר הזה, הייתי ממליץ לך על היוקוהומה S DRIVE (שאותם הקליאו שלי נועלת).

אופציה נוספת (הסט הקודם שלי) היא הטויו T1R, לפי דעתי האישית בלבד פחות מומלצים.

לגבי כל השאר- קבל הודעה פרטית.

פורסם

זכרתי שלא,בגלל זה לא הבנתי למה המליצו לו עליהם.

לגבי הT1R,הרכב שלי כרגע עם רבעייה,אומנם אין לי נסיון עם הS.Drive אבל לא התלהבתי מהT1R בכלל,בטח ובטח אם אתה מחפש משהו הארד-קור.

פורסם

כתבתי R1R בגלל שהם מופיעים במחירון של tires4u:

http://tires4u.co.il/default.asp?search=1&iGarageID=&ar=0&r=15&a=50&s=195&sc=&CarType=1

T1R צמיג בסדר ומספק את הסחורה , היה לי אותו בעבר וכרגע S-DRIVE יש לי . לדעתי S דרייב יותר טובים מכל הבחינות.

פורסם

punz - אל תשאל אותי איך :roll: אבל מסיבה כלשהי הבנתי כי פותח השרשור שואל עבור 16.45.195.

כנראה שנכון מה שומרים - חמור קופץ בראש.. :oops:

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה איהמהירה.

הרצתי גוגל זריז על ה S-DRIVE ונראה לי שהם הכיון שלי, כמה יעלה לי רבעייה שלהם והאם יש

המלצות ללכת למישהו ספציפי כדי להשיג את המחיר הטוב ביותר?

פורסם

שוב , R1R צמיג מעולה ללא ספק אבל נגמר מהר מאוד.

ללא ספק לרכב יום יומי הייתי בוחר ב-S.DRIVE צמיג מעולה מכל הבחינות.

במידה שלי 195.45.15 הוא מתומחר סביב 1800-2000 שקלים , אני מאמין שעוד עשרות שקלים בודדים הבדל למידה שלך.

פורסם
ודבר אחרון, למרות שמצאתי נושאים המדברים על זה ועשיתי את הסקר שוק הנדרש, אשמח לקבל הערכות להחלפת טיימינג+רצועת אביזרים כולל כל המייסבים, מחזירי שמן ושאר החמוצים.

[/b][/b]

איזה הערכות אתה מחפש? מחיר? אם כן פנה למוסכים המטפלים ברכב, המחירים כבר לא מה שהיו פעם.

אני יכול להמליץ על שיר מוטורס (AKA משה מגינתון) - מוסך עם נסיון רב והרבה אהבה לקליאו ספורט.

פורסם
איזה הערכות אתה מחפש? מחיר? אם כן פנה למוסכים המטפלים ברכב, המחירים כבר לא מה שהיו פעם.

אני יכול להמליץ על שיר מוטורס (AKA משה מגינתון) - מוסך עם נסיון רב והרבה אהבה לקליאו ספורט.

בגדול לאחרונה ההיתי מאוד עסוק בעבודה ולא יצא לי להתייחס כ"כ לאוטו בשנה האחרונה, אז עכשיו שיש לי זמן להתעסק בזה, אני רוצה לעשות לו סוג של יישור קו, צריך לעשות לרכב טיימינג, אבל, פילטרים, פלאגים, טיימינג, אביזרים, שמנים, נוזלים, בלמים, צמיגים.

ואני צמריך מוסך טוב שבאמת אפשר לסמוך עליו בלעשות יישור קו טוב לאוטו.

ד.א - אם אני לא ממהר כ"כ ומוכן לחכות את החודש, כדאי לי להזמין את האביזרים מחו"ל?

ולגבי הצמיגים, הR1R אמנם הרבה יותר מפתים, אבל האס הדרייב נראים לי יותר רלונטים לתקופה הקרובה.

פורסם

בנוגע לקיט טיימינג וקיט רצועת אביזרים, המחירים משתנים לעיתים תכופות (קריזות של קרסו) - לכן כדאי לך להרים טלפון לשיר מוטורס (08-9200895) ולברר.

במידה ותרצה להזמין מחו"ל, יש מוכר ב-eBay שמציע את 2 הקיטים ב-200 פאונד לפני משלוח - בהערכה גסה זה יוצא 2200 שקל בארץ אחרי מיסים - http://www.ebay.co.uk/itm/CLIO-172-182-GENUINE-CAMBELT-KIT-PLUG-AUX-BELT-KIT-/220779839275?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item336780ff2b

פלאגים בהחלט שווה להזמין מחו"ל (אפילו בנפרד, כי הם לא עוצרים במכס).

נ.ב.

שלחתי לך הודעה פרטית

• תוכן חדש...