Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יצא לקבל הצעה לאחרונה לביצוע החלפה של טיימינג ואביזרים במוסך?

אשמח לשמוע מחירים, גם בלי ציון שם המוסך בפומבי.

יש גם מוכר ב EBAY, שמוכר קיט ללא חותמת של רנו, אבל לטענתו OEM ב 179 פאונד כולל משלוח לארץ לשני הקיטים.

הם נשמעים חבר'ה מאוד רציניים.

מגאן 265

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על engine-dynamics.com - שים לב שהם רושמים "OEM Quality" ולא מציינים מי היצרן (ה-OEM הוא GATES), בנוסף המותחן בקיט רצועת אביזרים שונה מהמקורי של רנו (מופרד).

תחליפי:

24012010.jpg

מקורי:

img_9068_f.jpg

פורסם

ירין, הוא לא מופרד. פשוט ה-OEM החליט משום-מה שהיציקת מתכת שמחברת בין הגלגלת לקפיץ אינה חשובה.

היא ניתנת להעברה והשרידות שלה היא Lifetime (אלא אם כן אתה מוכשר כמו אחי).

פורסם

ולכן רשמתי מופרד :) בדיוק לזה התכוונתי.

בדרך כלל OEM = בדיוק אותו מוצר רק אריזה שונה, כאן מדובר במוצר קצת שונה, המוכר רושם "OEM Quality" (משמע, "כמו" OEM) ולא מצין מי היצרן של הקיטים - פה חשדתי!

פורסם

המחיר שלהם בארץ הוא כ243 - לפחות ככה היה לפני חודשיים שאני החלפתי, בשביל 23 ש"ח לא שווה לחכות שבועיים למשלוח מחו"ל.

פורסם
המחיר שלהם בארץ הוא כ243 - לפחות ככה היה לפני חודשיים שאני החלפתי, בשביל 23 ש"ח לא שווה לחכות שבועיים למשלוח מחו"ל.

לי הציעו בצנטרל ב 70 ש"ח לאחד.

סה"כ 280 לרביעיה.

הזמנתי מחול ב 228 לרביעיה.

מגאן 265

פורסם
מישהו נסע על סט כזה וחי כדי לספר על זה? :)

לי זה לא נשמע טוב "כמו OEM", חברה רצינית (או מוכר רציני) לא צריכים להתבייש לספר מי היצרן.

אני גם לא רואה סיבה הגיונית לבחור בקיט הזה, ההחלפה היא פעם ב 5 שנים כך שחיסכון של 200-300 שקל לא שווים את זה.

זהו קיט קריטי מידי בשביל לחפש איך לחסכוך ע"ח האיכות, בניגוד להזמנה מחו"ל של קיט מקורי (או OEM).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
לי זה לא נשמע טוב "כמו OEM", חברה רצינית (או מוכר רציני) לא צריכים להתבייש לספר מי היצרן.

אני גם לא רואה סיבה הגיונית לבחור בקיט הזה, ההחלפה היא פעם ב 5 שנים כך שחיסכון של 200-300 שקל לא שווים את זה.

זהו קיט קריטי מידי בשביל לחפש איך לחסכוך ע"ח האיכות, בניגוד להזמנה מחו"ל של קיט מקורי (או OEM).

בהתכתבות מולו הוא אומר שמכר עשרות כאלה עבור קליאו ספורט, ושאלה הקיטים שהוא מתקין בסדנה שלו עבור קליאו.

והטיעון של "מבצעים את זה פעם בחמש שנים" לא ממש רלוונטי - בסוף עלות הטיפול נופלת עלי :)

ברור שחד משמעית אשים רק חלקים מתאימים ואיכותיים, אבל לשלם סתם עוד 300 שקל לא בא לי בטיפול שגם ככה הוא לא כזה זול.

מגאן 265

פורסם

תשמע, זה עניין עקרוני, הרי ברור שעקרונית אתה יכול לגלות שגם סלוטייפ עושה את העבודה ולשים אותו בחינם במקום קיט מקורי.

השאלה היא מה העלות מול תועלת שתקבל, לדעתי החיסכון לא מדיד במקרה הזה כי למעט טענת המוכר (שבוא נודא בזה לא אוביקטיבי) אין לך כל סימוכין על האיכות. מילא זה היה קיט OEM, אולי איכותו לא נופלת מ OEM אבל אין כל גיבוי לכך.

וביננו, כבעלים של קליאו ספורט אחת למשנהו, ה 300 שקל האלו לא שווים כלום אם המנוע יכשל בעתיד (גם אם הרכב כבר לא יהיה בבעלותך), לא יהיה הוגן לאבד עוד אחת בגלל תחזוקה לקוייה.

אתה יכול להסתכל על זה כך: אתה חוסך כאשר אתה מזמין מחו"ל ולא קונה פה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...