Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העונש יהיה אם תהיה מעורב בתאונה - תהיה בלי כיסוי. תחשוב על הרס של איזה מצרדס מבהיקה ששווה 500,000 ש"ח, או על פגיעה בהולך רגל שיהפוך נכה ומישהו יצטרך לפרנס אותו כל החיים - וזה יהיה אתה.

בקיצור - לא נוהגים על רכב בלי כיסוי ביטוחי הולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נזקי גוף מכוסים ע"י ביטוח חובה. אין שום מניעה חוקית לנסוע ללא ביטוח מקיף \ צד ג'. רק ביטוח חובה הוא, כשמו כן הוא, חובה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

השאלה היא איזה הגבלות יש בפוליסת ביטוח החובה של אותו רכב. מסג הדברים שעליהם לא מהמרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עזוב, לנסוע בלי ביטוח נהג חדש זה כמו לנסוע בלי רישיון.

זה לא אמור לעניין את השוטר אם יש לך ביטוח, אבל אם תהיה מעורב בתאונה, אתה תהיה בדיכאון.

קרה לחבר שלי, שהוא נהג חדש ללא ביטוח חובה ודרס מישהו זקנה (למזלו היא בסדר) ומאחר לחבר שלי לא היה ביטוח חובה, אז הוא יפרנס אותה ב-800,000 ש"ח (!!) מכיס שלו.

פורסם
עזוב, לנסוע בלי ביטוח נהג חדש זה כמו לנסוע בלי רישיון.

זה לא אמור לעניין את השוטר אם יש לך ביטוח, אבל אם תהיה מעורב בתאונה, אתה תהיה בדיכאון.

קרה לחבר שלי, שהוא נהג חדש ללא ביטוח חובה ודרס מישהו זקנה (למזלו היא בסדר) ומאחר לחבר שלי לא היה ביטוח חובה, אז הוא יפרנס אותה ב-800,000 ש"ח (!!) מכיס שלו.

+1

אין ביטוח אל תנהג ,

על חוק מרפי כבר שמעת ...

• תוכן חדש...