Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה יפה.

תגידו מי שם סעפת יניקה וסעפת פליטה צמודים???

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
עבודה יפה.

תגידו מי שם סעפת יניקה וסעפת פליטה צמודים???

שלום.

כול מהנדס שתיכנן את הסעפות בצורה כזו על מנת לחמת את סעפת היניקה כי בהרבה מדינות קרות יש בעיה של התקרחות הדלק בסעפת {יענה התערובת בסעפת היניקה עלולה להפוך לקרח} הבנתה יקרי?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

כול מהנדס שתיכנן את הסעפות בצורה כזו על מנת לחמת את סעפת היניקה כי בהרבה מדינות קרות יש בעיה של התקרחות הדלק בסעפת {יענה התערובת בסעפת היניקה עלולה להפוך לקרח} הבנתה יקרי?

בברכה בני ל.

בני אני ואתה אולי קרחים אבל זה לא הדלק שמתקרח זו הלחות באויר, וזה קורה בעת שיוט בעלייה מתונה בכביש מהיר בחורף אמיתי כמו שיש בצפון אירופה

ונכון זה אכן קורה אבל יש יצרנים חכמים שמייצרים סעפות יניקה שמזרימות בתוכם נוזל קירור חמים מהמנוע וכך נהנים גם מCROSS FLOW וגם נמנעת ההתקרחות.

בכל מקרה בסופו של דבר אם ממשיכים באותו נושא הבעיה מתגברת כשהוונטורי בקרבורטור עצמו נסתם מהקרח קרה לי כמה פעמים במכונית מאפנה מסוג ניסאן מיקרה שנת 86 לפני 10 שנים בבריטניה.

פורסם
בני אני ואתה אולי קרחים אבל זה לא הדלק שמתקרח זו הלחות באויר, וזה קורה בעת שיוט בעלייה מתונה בכביש מהיר בחורף אמיתי כמו שיש בצפון אירופה

ונכון זה אכן קורה אבל יש יצרנים חכמים שמייצרים סעפות יניקה שמזרימות בתוכם נוזל קירור חמים מהמנוע וכך נהנים גם מCROSS FLOW וגם נמנעת ההתקרחות.

בכל מקרה בסופו של דבר אם ממשיכים באותו נושא הבעיה מתגברת כשהוונטורי בקרבורטור עצמו נסתם מהקרח קרה לי כמה פעמים במכונית מאפנה מסוג ניסאן מיקרה שנת 86 לפני 10 שנים בבריטניה.

שלום יקירי.

אולי אתה מקריח אבל את החניה של הכיפה שלי תעזוב בשקט!:lol:

ומה שאמרתה נכון

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...