Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למבורגיני גיארדו ,עד מתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למישהו יש מושג מתי אמורה לצאת ולהיות מוצגת המחליפה של גיארדו הזקנה (מיוצרת מ2003) ומדוע אודי לא ממהירה להחליפה כבר מלפני מספר שנים?

שאלה נוספת היא,מדוע בלמבורגיני עדיין לא משתמשים בתיבות הילוכים כפולות מצמדים? זה קצת אירוני שחברת האם הייתה הראשונה שהכניסה את התיבה לרכב ביצור סידרתי (TT) אם אני לא טועה.

Porsche 944 turbo

פורסם

לא נראה לי שיחליפו אותה בזמן הקרוב.

כמו שרק שנה שעברה הציגו מחליפה למרציילאגו (מ-2002 על שלל גרסאותיה), גם עם הגלארדו יקחו את הזמן

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
האם למישהו יש מושג מתי אמורה לצאת ולהיות מוצגת המחליפה של גיארדו הזקנה (מיוצרת מ2003) ומדוע אודי לא ממהירה להחליפה כבר מלפני מספר שנים?

שאלה נוספת היא,מדוע בלמבורגיני עדיין לא משתמשים בתיבות הילוכים כפולות מצמדים? זה קצת אירוני שחברת האם הייתה הראשונה שהכניסה את התיבה לרכב ביצור סידרתי (TT) אם אני לא טועה.

מחליפות לגאיירדו ול-R8 בשנה-שנה וחצי הקרובות(במקרה של הלמבו יכול להיות שעד סוף 2012)

אגב בתערוכה ג׳נבה הקרובה(חודש הבא) למבו יציגו שני רכבים חדשים-הימור שלי אחד מהם יהיה הקונספט של הגייארדו הבאה.

לגבי הרובוטית כפולת מצמדים-זה נעשה משיקולי עלות יצור וחיסכון במשקל-מה גם שמוורסיה לוורסיה הם מלטשים ומשפרים את התיבה והופכים אותה למהירה וחלקה יותר כמו במקרה של האוונטאדור.

פיתוח רובוטית כפולת מצמדים ל-v10 זה עסק יקר,לא מדובר ב-dsg פשוט למנוע קטן.

אני מאמין שלא תהיה להם ברירה והם בסופו של דבר יישרו קו עם המתחרים ויציגו לראשונה רובוטי כפול מצמדים בדור 2.

turboy

פורסם

אני מתאר לעצמי שבייבי למבו הבאה לא תהיה בעלת מנוע V10 בכל מקרה,יותר סביר להניח שהם ילכו על V8 וצמד מגדשים,

וכבר ראינו את מרצדס ופרארי עושות דברים לא רעים תיבות כפולות מצמדים בשילוב עם המנועים שלהן.

Porsche 944 turbo

פורסם

ממש בשבילך בתזמון מושלם (לפני שלושה ימים)

סטפן ווינקלמן הבוס של למבורגיני יצא בהצהרה לתקשורת לפיה

״עד סוף העשור(2020) למבו נשארים בוודאות אטמוספרים״(וטוב שכך:wink: )

turboy

פורסם

הסיבה העיקרית שהם לא משתמשים בתיבות כפולות מצמדים זה בגלל המשקל שלהם, אבל למי אכפת, ראית איזה כאפות האוונטדור מקבלת בכל פעם שהילוך נכנס במבחן החדש של טופ גיר?

מוכן לאבד כמה אלפיות שניה בשביל החוויה,

אני מדבר כאילו יש לי את האופציה לבחור...עצוב

vr6T gt35/40-sold

a3 1.8T 180-sold

ibiza fr stage 1-sold

540I m-tech 6MT-sold

• תוכן חדש...