Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בג'ינס הכי ותיק שלי הרוכסן כבר לא מה שהיה פעם, תוך כמה דקות הוא כבר במצב פתוח. אמנם זה ייצר לי היום כמה אינטראקציות משעשעות עם הסביבה ("החנות שלך פתוחה" - "אצלי קונים עם הידיים, את מוזמנת למשש") אבל בכל זאת, חורף. חוץ מזה נמאס לי כמו סוטה לשלוח יד לביצים כל שניה.

יש איזו דרך פשוטה לתיקון, שלא כוללת חייט?

אגב, כבר מזמן עברתי לכפתורים, זה היחיד שנשאר עם ריץ' רץ'. דברים מסוכנים הרבה פחות אני מרחיק הרבה יותר משקי פוטנציאל האבהות שלי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לך לחייט והחלף את הרוכסן. כנראה שהזיז הקטן התופס אותו במצב סגור נשבר או התעוות.

הרוכסן החלופי הוא פריט זול מאוד, אבל העבודה של הוצאת הרוכסן התקול והשתלת רוכסן חדש די מורכבת כיון שיש במקום אי אילו שכבות. אם הג'ינס במצב טוב ההשקעה כדאית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם כפתורים הם לא ערובה לתפעול שוטף ללא תקלות... :shock: במיוחד עם תחתוני בוקסר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

psychuil, ענק!!!

אנלוגי, תנסה לתת עם פלאייר לחיצה קלה מאוד! בשני הצדדים של המנגנון שהוא זה שסוגר

את הרוכסן. לפעמים עם הזמן הרווח שם גדל, וזה מאפשר לו להפתח דיי בקלות.

אל תלחץ חזק מידי, כי אז הוא נתקע, וייהרס. זה נסיון אחרון לפני החלפה.

פורסם

psychuil - גאוני! יישמתי, עובד מצויין.

הפורום הזה הוא פנינת התשובות המפתיעות לבעיות איזוטריות. יש כאן אוסף מבורך של מוחות מעוותים, אני גאה להיות שייך!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כנ"ל!

אני מעדכן מדי פעם את אישתי על "הנעשה הפורום" והיא כל פעם בשוק, "גם על זה אתם מדברים בפורום רכב?":lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מתי כבר יעשו לייק בפורום, בכל מקרה psychuil לייק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
"החנות שלך פתוחה"

מותק, זאת לא סתם חנות, זאת מעדנייה :-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...