Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רנו קליאו שנת 96 מנוע 1400 גיר רגיל

יש לי תרכב הזה כמעט שנתיים לפני כשבוע התחיל להתחמם לי הרכב כשפתחתי את מכסה המנוע ראיתי שאחד מהצינורות מים נפוח מאוד ורוב המים נעלמו

הלכתי לשני מוסכים להתייעצות כשפתחו את מכסה מילוי השמן ראו בתוך הפקק סוג של קצף לבן ובמיכל העיבוי היו בועות אוויר קטנות ואמרו לי שאני צריך לעשות שיפוץ לראש מנוע

עכשיו כל העניין הזה עולה המון כסף בסביבות ה 2000 שקל אם לא יותר תלוי במצב הפנימי

יש לי עוד כשבועיים טסט לאוטו

מה אתם חושבים שעליי לעשות? מקורבים אליי אומרים שלא כדאי לי לשפץ תראש מנוע כי בעתיד יחזרו לי הבעיות במנוע ולא שווה לי להשקיע

נתנו לי שתי המלצות שזה אחד או להזמין מנוע משומש במצב יותר טוב או לקנות רכב חדש כי עליויות שיפוץ הראש מנוע+כניסה לטסט מגיעים כמעט למחירון הרכב..

אשמח לתגובות והמלצות

פורסם

אם ישפצו ראש כמו שצריך וימצאו את הבעיה של ההתחממות לא צריכה להיות לך בעיות בעתיד עם המנוע

קבלת מחירים נמוכים למידי אז לך על זה

• תוכן חדש...