Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היום שמתי לב שחדרו לי מים לתוך הרכב מתחת לשטיחים של הרכב (בשטיח הההכי תחתון ברכב)

גם בצד של הנהגכ וגם בצד של הנוסע עכשיו הרטיבות היא רק בתחתית ולא באזור שמגיע מהדשבורד עד כמה שזה נראה..

השאלה שלי היא כזאת מאיפה יכולים להכנס כל המים האלה?וזה לא נראה לי מהמזגן זה לא מים אדומים של הרדיאטור וגם לא נראה לי המים שהמזגן מוציא מהסיבה שכנראה המים לא נזלו מאזור הדשבורד..

תודה לכל העוזרים (-

פורסם

\אני לא חושב שזה מגיע משם.. ציינתי גם במודעה הרי כל האזור שמאחורי הדשבורד יבש רוב כל הרטיבות נמצאת בתחתית הרכב

ואם הייתה נזילה חס וחלילה מהרדיאטור הפנימי זה היה אמור להיות מים בצבע אדום לא?

נ.ב החימום ברכב תקין

פורסם

באיביזות (שבנויות בצורה דומה) יש 2 בעיות רטיבות נפוצות:

1. צינורות הניקוז של הסאנרופ שמגיעים מתקרת הרכב ועד לרצפה בצידי הרכב על משקופי הדלתות נסתמים בגלל פתחי יציאה זעירים ולכן נוצרת הצפה שלמראית עין מופיעה מאיזור דופן הרכב למטה.

2. העברת חיווטי מערכת לא מקורית מתא המנוע לתא הנוסעים בצורה כזאת שגורמת למים "לטפס" על החוטים ולהגיע עד לפנים הרכב.

2 הבעיות הנ"ל נפוצות מאוד וקלות לטיפול - בראשונה פשוט מרחיבים את פתח היציאה של המנקזים ע"י חיתוך הפטמה (סוף הצינור) במשקוף הדלת ואת הראשונה פותרים ע"י העברת החוטים של המערכת אך ורק דרך הפתחים המיועדים לכך ע"י יצרן הרכב.

מקווה שזה עוזר...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

Don't Shoot קודם כל תודה על העזרה..

סאנרוף אין לי ברכב אז מכאן לא מגיעה הבעיה..

מה שכן נראה לי יש את כל הצמת חוטים שמתחברת מהדלת לגוף הרכב שלפי דעתי משם נראה לי באה הרטיבות ואני שוב מציין שעד כמה שזה נראה הרטיבות לא מגיעה מאזור הדשבורד או המנוע הספוגים שם עושים רושם של יבש ותחתית הרכב באזור הרגליים ושל הנוסע רטובים כאילו המים נכנסים ממתחת לאוטו או מהמעבר של החוטים בדלתות..אתמול הרכב שלי נישטף בגרניק יכול להיות שבגלל זה נכנסו כל המים האלה?

תודה ושבת שלום.

פורסם

אם אתה לא מוצא מאיפה הנזילה מגיעה הדרך הכי טובה היא להיכנס לשטיפת רכב עם עיתונים על הרצפה ולראות בעיניים מאיפה המים מגיעים - או לחילופין להשתמש בצינור (בלי שיראו אותך כמובן כי זה לא חוקי :))

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...