Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פולו חדשה בת חודש וקצת, קניתי לה חומרי ניקוי, ג'ילדה, ווקס, שמפו לרכב, ספוגים מיוחדים והכל, אבל פשוט לא היה לי זמן לשטוף את הרכב עד היום בגלל שכל סופש מאז שקיבלתי אותו ירד גשם ועל הרכב ובפנים הצטבר לכלוך רב.

לכן היום בבוקר לקחתי המלצה מחבר והלכתי לשטוף את הרכב באמריקן סטייל ברעננה באופן חד פעמי כי הוא אמר לי שזו רחיצה מאוד איכותית ללא שריטות עד לפעם הבאה שיהיה לי זמן לשטוף בעצמי.

הרחיצה עצמה והניקוי באמת היו מאוד יסודיים ואיכותיים אבל לצערי לאחר השטיפה מופיעות שריטות קלות על הצבע בעיקר רואים אותן כשמתקרבים לרכב וכשאור השמש עליו, הן לא בצבע לבן אלא יותר שריטות ממש ממש קלות ודקיקות כאלה על הקימורים של הרכב, שוב, רואים אותן רק כשמתקרבים לרכב ממש, מדובר בצבע אפור עכבר מטאלי.

זה קצת מבעס כי כמו שאמרתי הרכב חדש וזו השטיפה הראשונה שלו ולא חשבתי שזה מה שיקרה... חיפשתי קצת נושאים כאן בפורום ומישהו שהייתה לו בעיה דומה קיבל תגובה שבה נאמר לו שלא נגרם נזק בלתי הפיך לצבע אלא שאולי פשוט השטיפה הורידה את שכבת הווקס שהגיעה על הצבע המקורי וכרגע יש שכבת ווקס לא אחידה ולכן השריטות, עוד נאמר לו שיכול להיות שהשריטות יחלשו משמעותית לאחר כמה רחיצות או אחרי ווקס.

יש לי ווקס של אוטופיניש בבית ואת כל הציוד הנדרש לשטיפה ידנית, מה לדעתכם כדאי לעשות? קראתי על פוליש אבל קצת כואב (גם בכיס) להעביר את הרכב תהליך כזה אחרי שהוא אצלי פחות מחודשיים...

תודה

פורסם

יש לך אפשרות לצלם את פח הרכב ולהעלות לכאן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני יכול לצלם אבל אני בספק אם יראו משהו מהתמונה... הרמתי טלפון לקלין קאר סתם להתעניין והוא אמר לי שהם מסוגלים להסיר את השריטות אבל מדובר בהוצאה של 500 שקל על פוליש לכל הרכב... השאלה אם ניתן להגיע לאותן תוצאות (או לפחות קרוב) אם אני אקנה פוליש ואעשה אותו לבד. מה שבטוח לשטיפה אוטומטית אני לא נכנס יותר עם הרכב.

פורסם

ניסית לשאול כמה עולה לעשות פוליש עם המכשיר והכל בשטיפה של תחנת דלק ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
ניסית לשאול כמה עולה לעשות פוליש עם המכשיר והכל בשטיפה של תחנת דלק ?

היי שי, מכיוון שזה היה רק היום בבוקר עוד לא בדקתי הרבה אפשרויות, אני אשמח אם יש לך המלצה לתחנה שאפשר לעשות את זה בה באיזור השרון?

פורסם

היי שי,

מה שיש לך נקרא בשפה המקצועית swirls

יש מוצר שאני משתמש בו קבוע לדברים האלה קוראים לו

Meguiars swirls X

חפש בגוגל - באיביי זה עולה נדמה לי בסביבות 70 ש"ח כולל משלוח.

כמובן שזה סוג של פוליש ולאחר מכן צריך לעשות ווקס - קח זאת בחשבון.

רן.

פורסם

אני מחולון אז לא ,

אבל זה לא משנה כנס לדוגמא לסונול בתחנת דלק שאזור השטיפה וכו' נראה לך איכותי ותשאל שם .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
היי שי,

מה שיש לך נקרא בשפה המקצועית swirls

יש מוצר שאני משתמש בו קבוע לדברים האלה קוראים לו

Meguiars swirls X

חפש בגוגל - באיביי זה עולה נדמה לי בסביבות 70 ש"ח כולל משלוח.

כמובן שזה סוג של פוליש ולאחר מכן צריך לעשות ווקס - קח זאת בחשבון.

רן.

היי רן, אין בעיה יש לי ווקס בבית וגם בד מיוחד למריחה. השאלה היא אם התכשיר הזה יביא אותי לתוצאות זהות למה שקלין קאר יכול לעשות למשל או שעדיף לעשות את הפוליש חד פעמי ומעכשיו לשטוף את הרכב ידנית?

• תוכן חדש...