Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה גדולה לגבי שילוב TSI ביחד עם DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה אני דין חדש פה

אז ככה אני דיי נעול על הVW ג'טה החדשה 2012 ב138 על הכביש מהחברה. ידוע שהיא יקרה אבל בוא נודה בזה הכל יקר היום..

יש משהו שמאוד מאוד מדאיג אותי.. אני נוסע על מזאדה 626 2002 ואפילו תקלה אחת לא הייתה אוטו מדהים!

מה שאני רוצה לדעת שזה ששמעתי שתיבת הDSG7 מאוד נוטה להתקלקל מהר מידי ומתחילות רעידות בגיר והוא רואה מוסך מהר ואני מתכוון להשאר עם האוטו הזה 6-10 שנים לפחות

במאזדה לא הייתה תקלה אחת (אני נהג מאוד זהיר יודע לשמור על הרכב)

אז אני רוצה לדעת אם כל השמועות שאני שומע על הDSG נכונות (לרעה כמובן) ..

תודה :)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהלן חברה אני דין חדש פה

אז ככה אני דיי נעול על הVW ג'טה החדשה 2012 ב138 על הכביש מהחברה. ידוע שהיא יקרה אבל בוא נודה בזה הכל יקר היום..

יש משהו שמאוד מאוד מדאיג אותי.. אני נוסע על מזאדה 626 2002 ואפילו תקלה אחת לא הייתה אוטו מדהים!

מה שאני רוצה לדעת שזה ששמעתי שתיבת הDSG7 מאוד נוטה להתקלקל מהר מידי ומתחילות רעידות בגיר והוא רואה מוסך מהר ואני מתכוון להשאר עם האוטו הזה 6-10 שנים לפחות

במאזדה לא הייתה תקלה אחת (אני נהג מאוד זהיר יודע לשמור על הרכב)

אז אני רוצה לדעת אם כל השמועות שאני שומע על הDSG נכונות (לרעה כמובן) ..

תודה :)

הכל יקר היום? אולי בגלל שפראיירים כמוך ממשיכים לקנות למרות שיקר?

במקרה הזה יקר זה יחסי, לא מעט רכבים שנותנים אותה תמורה ב 15K-20K פחות.

פורסם

כמו שגולף כתב - מומלץ לקנות את הרכב בחורף, כי הוא לא יהיה במוסך. בקיץ תשאיר אותו בצל עם כיסוי לקראת החורף הבא ותתנייד על רכב אחר.

ובנימה רצינית - יש חלופות אחרות ולא פחות מעניינות (פוקוס החדשה, יונדאי I35).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבעיות עם DSG7, כשהיו בעיות, היו למיטב הבנתי וממה שבדקתי, במנועים החזקים, של 160 כ"ס.

במנוע שלך (122) לא ידוע לי על בעיות, ואני עוקב די מקרוב אחרי הנושא, כולל מול גורמים אצל היבואן.

לגופו של רכב - אחותי עברה השבוע תאונה ברכב זהה, כשמשאית נכנסה בה מאחור על כביש 6. יש אמנם WHIP LASH וכאבים בכתפיים, אבל חוץ מזה - טפו טפו - הכל בסדר. אז נכון שגם האחרים מקבלים ציון גבוה (אבל לא זהה) במבחני הריסוק מקדימה - מקווה שהם בטוחים באותה מידה גם מאחורה... בכל מקרה, אחותי היתה מאוד מרוצה מהרכב גם לפני התאונה (לפני זה היתה לה סיוויק).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אז שיהיה לך בהצלחה במילוי עוד V אצל צמפיון שיצחקו כל הדרך אל הבנק כי פראיירים כמוך ימשיכו לקנות רכב כזה ב-138K ש"ח.

תתחדש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היי,

אז כן אתה יכול לקרוא שכניראה יש ליצרן בעייה עם התיבה אבל ממה שקראתי הם עלו על הבעייה והרכבים החדשים כבר באים

עם מערכות אחרות.

גם היבואן נותן כעת 5 שנים אחריות על הכיר והמכלולים כך שאין לך בעייה לקנות.

כרגיל יש הרבה מלעיזים על VW אבל חופשי גם לאחרים יש בעיות ואני לא רואה התנפלות עליהם.

מאחד שהיו לו גם יפניות (סיוויק ואקורד) וגם אירופאיות (פורד, כמה גולף, פאסט) אין כמו נהיגה באירופאית גרמנית.

תהנה ובהצלחה בכל מה שתקנה

קובי

:-)

פורסם
כשמשאית נכנסה בה מאחור על כביש 6. יש אמנם WHIP LASH וכאבים בכתפיים, אבל חוץ מזה - טפו טפו - הכל בסדר. אז נכון שגם האחרים מקבלים ציון גבוה (אבל לא זהה) במבחני הריסוק מקדימה - מקווה שהם בטוחים באותה מידה גם מאחורה... בכל מקרה, אחותי היתה מאוד מרוצה מהרכב גם לפני התאונה (לפני זה היתה לה סיוויק).

אלמלא הייתי יודע אחרת, הייתי בטוח שאתה משתדל לתת פרסומת. ואם כבר "לגופו של עניין", תזכיר לי מה הקשר בין שאלה על DSG לבין תשובה על בטיחות בתאונה?

פורסם

לא משנה איזה רכב תקנה - העיקר שיהיה ידני :)

כך תוכל להנות מהשליטה ברכב שלך, רכב זול יותר בלא מעט כסף מהאלטרניבה האוטומטית, תצרוכת דלק יותר חסכונית ואולי גם לאט לאט תפסיק לראות פה ויכוחים בין חברי הפורום על אם DSG זה טוב או רע. :roll:

בסופו של דבר, 99% מהאירופאים נוהגים על ידני - אני מניח שההמצאה של DSG ע"י הגרמנים מכוונת בעיקר למדינות מחוץ ליבשת.

לדעתי, במקום זאת, היה שווה להשקיע יותר בשיפור של התיבה הידנית - סליחה, בעצם שכחתי שאין מה להמציא ואין מה לשפר בה, כי התיבה עושה את העבודה ותמשיך לעשות אותה לנצח.

נקודה למחשבה אם אתה באמת כל כך דואג לגבי האמינות של DSG וכדומה. :idea:

Skoda Fabia 2012

1,200 TSI 105 hp

Sport 8)

פורסם

הבעיות עם DSG7, כשהיו בעיות, היו למיטב הבנתי וממה שבדקתי, במנועים החזקים, של 160 כ"ס.

במנוע שלך (122) לא ידוע לי על בעיות, ואני עוקב די מקרוב אחרי הנושא, כולל מול גורמים אצל היבואן.

לגופו של רכב - אחותי עברה השבוע תאונה ברכב זהה, כשמשאית נכנסה בה מאחור על כביש 6. יש אמנם WHIP LASH וכאבים בכתפיים, אבל חוץ מזה - טפו טפו - הכל בסדר. אז נכון שגם האחרים מקבלים ציון גבוה (אבל לא זהה) במבחני הריסוק מקדימה - מקווה שהם בטוחים באותה מידה גם מאחורה... בכל מקרה, אחותי היתה מאוד מרוצה מהרכב גם לפני התאונה (לפני זה היתה לה סיוויק).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דין היקר,

עשרות מליוני רוכשים ברחבי העולם, (קונצרן פולקסווגן הוא השני בגודלו בעולם) ומאות אלפי רוכשים בישראל, כנראה לא טועים.

הצרוף TSI/DSG הוא "השפיץ" של הטכנולוגיה המוטורית המודרנית כיום וקונצרן פולקסווגן הוא המוביל בתחום זה כבר כעשור שנים באירופה ובצפון אמריקה. רק מזה כשנה החלו יצרנים אחרים להיכנס לתחום הזרקה ישירה בשילוב עם תיבת הילוכים דו-מצמדית, יצרנים רבים (בינם כאלה שמובילים במכירות בישראל), עדיין לא שם וככל הנראה גם לא יהיו שם בקרוב. תוסיף לזה בטיחות מהרמה הגבוהה ביותר, מחוייבות לניהוג מהנה, עיצוב וסביבת תא נוסעים איכותית ביותר ותבין מדוע הקומבו הזה מנצח!

נשמח לארח אותך באולם התצוגה שלנו, למבחן דרכים ואף במרכז השירות שלנו להתרשמות אישית ובלתי אמצעית.

תתקשר 6522* מכל טלפון.

בברכה,

אבי וייזל, ע' מנכ"ל

קבוצת פליקס

פורסם

אבי וייזל היקר,

אשמח אם תוכל להסביר לי, איך "השפיץ" של הטכנולוגיה המודרנית, מוצא את מותו במדינה מדברית לוהטת כמו ישראל? האם "השפיץ" הטכנולוגי לא נבדק תחת תנאי חום קיצוניים? אני זוכר את האשמת החום הישראלי עוד מתקופת החלונות הנופלים. איך מצליחים שאר היצרנים לייצר מכוניות שמצליחות להחזיק תיבת הילוכים בארץ ישראל?!

• תוכן חדש...