Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ברצוני לקחת את בת זוגתי לספא, ומכיוון שאני חייל ואין לי את הממון הנדרש כדי לשלם מחיר מלא על הספא, מצאתי דיילים טובים למכוני הספא הנ"ל: סילבר ספא בתל אביב, טיטאניק ספא ראשון לציון, ספא LUXOR, מעיין הנעורים בישוב נווה ימין, מגע של מלאכים בחיפה. אשמח אם תעזרו לי לבחור את הספא הטוב ביותר והרומנטי ביותר לזוג. כמו כן אם יש לכם רעיונות לאופציות נוספות לזוג התקציב המרבי הוא כ 400 ש"ח ועדיפות איזור המרכז או חיפה.

פורסם

ראשית כל אם אתה לא מכיר בוודאות אל תיסגור בשום מקום!!זה אני אומר לאחר ניסיון רע מאד של אחי שניסע להפתיע את חברתו ויצא עם המכנסיים למטה...

\לפני כמה ימים לקחתי את בת זוגתי לחמי געש עשו לה משאז שוודי נהנתה מאד העלות שלנו ביחד הייתה 280 ש"ח בערך מ7 בערב עד 10 בלילה כולל מסאז חצי שעה רק לה..2 כוסות יין ושימוש במתקנים יצא סבבה לגמרי וסגר לנו את הפינה

פורסם

מישדהו מכיר את אחד מהמקומות הבאים:סילבר ספא בתל אביב, טיטאניק ספא ראשון לציון, ספא LUXOR, מעיין הנעורים בישוב נווה ימין, מגע של מלאכים בחיפה האם מישהו היה באחד מהם ויכול לתת המלצות או דעות על המקום

פורסם

הייתי בטיטאניק ספא פעמיים, מקום מאוד נחמד (וביום שישי)

יש דיל של שעתיים עם עיסוי לזוג 45 דקות , 2 כוסות יין (2 כוסות שתיה קלה) ופירות ב 350 , אם זה בסופש אז תוסיף עוד 100 ש"ח

Suzuki Jimny

פורסם
מישדהו מכיר את אחד מהמקומות הבאים:סילבר ספא בתל אביב, טיטאניק ספא ראשון לציון, ספא LUXOR, מעיין הנעורים בישוב נווה ימין, מגע של מלאכים בחיפה האם מישהו היה באחד מהם ויכול לתת המלצות או דעות על המקום

ספא LUXOR מקום מצוין!!

אותי הפתיעו, לקחו אותי לשם והיה ממש מצוין!

השירות מעולה, המקום אחלה, מקבל אחלה מסאג', יש לך ג'קוזי חופשי, ומגישים לך ארוחה לחדר.

כמה רוצים שם היום ?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
הייתי בטיטאניק ספא פעמיים, מקום מאוד נחמד (וביום שישי)

יש דיל של שעתיים עם עיסוי לזוג 45 דקות , 2 כוסות יין (2 כוסות שתיה קלה) ופירות ב 350 , אם זה בסופש אז תוסיף עוד 100 ש"ח

לא משהו..אפי שהתקשרתי לקבוע לבנות מסא׳ז ענתה לי בחורה בטלפון ואמרה לי הבחורות פה עושות טובה שהם נישארות בשבילכם (שעתיים לפני סגירה)

סתם ככה שהפירות שדיברו עליהם התבררו כאגס ותפוח בלבד!!

בקיצור שתי מילים״חפשו מקום אחר״

• תוכן חדש...