Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נהג צעיר (שנתיים וחצי מיום הוצאת הרישיון),רציתי לשאול שאלה שבאמת אף אחד עדיין לא ענה לי עליה...

נתחיל עם הקדמה - אני יודע שאין לשתות אלכוהול ולנהוג ואני גם לא הולך לעשות זאת.

כמה אלכוהול נהג צעיר יכול לשתות ויוכל לנהוג ישר אחר כך? (אם בכלל...)

לא מדבר על משקאות חזקים...וודקות למיניהם או משהו כזה, רק על בירה.

פורסם

זה לא משנה אם זה בירה או משקה אחר. אמת המידה היא כמות האלכוהול בדם. אם אני זוכר נכון, הועבר חוק של אפס סובלנות לנהגים צעירים - כלומר אפילו כמות מזערית של אלכוהול בדם היא אסורה. לנהג שאינו צעיר הכמות עומדת כעת על בערך שליש בירה לנהג במשקל ממוצע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה לא משנה אם זה בירה או משקה אחר. אמת המידה היא כמות האלכוהול בדם. אם אני זוכר נכון, הועבר חוק של אפס סובלנות לנהגים צעירים - כלומר אפילו כמות מזערית של אלכוהול בדם היא אסורה. לנהג שאינו צעיר הכמות עומדת כעת על בערך שליש בירה לנהג במשקל ממוצע.

אכן הועבר חוק שלנהג חדש אסור אפילו להריח אלכוהול (רק ביטוי כן?)

אפילו לא "שלוק" של בירה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

חבוב,לפי החוק החדש-שלוק של בירה ואתה נחשב נהג שיכור.

אם אני לא טועה אחרי גיל 24,מותר לשתות משהו אבל גם פחות משמעותית ממה שהיה מותר עד לא מזמן לנהגים.

פורסם

1. למה אתה חושב שאתה נהג צעיר?

2. מה זה נהג צעיר (הגדרה מדוייקת בבקשה)?

אחרי שהלכת ובדקת והבנת שאין בכלל הגדרה לצמד המילים חסר הפשר "נהג צעיר", אפשר להתחיל.

אכן הועברה תקנה שמפחיתה (מאוד) את כמות האלכוהול המותרת לנהגים מסויימים.

מדובר על נהגים חדשים (=עד שנתיים מיום קבלת הרשיון. מוגדר בפקודת התעבורה.), נהגים עד גיל 24, נהגים ברכב מסחרי מעל 3500 ק"ג, ונהגים ברכב ציבורי.

גם לנ"ל מותר להריח אלכוהול ומותר לאכול סטייק אנטריקוט ברוטב יין אדום.

הסף החדש הוא לא אפס, פשוט נמוך מאוד.

לגבי שאר הנהגים - לא היה שום שינוי בסף האלכוהול בזמן האחרון והוא נשאר %0.05 בדם כמו שהיה (או 250 מק"ג בליטר אוויר נשוף).

לגבי שליש בירה - אף אחד לא יכול להגיד לך בוודאות אם זה יעביר אותך את הסף או לא. (אני מדבר על הסף הישן, לא המופחת לנהגים חדשים וכו'. אותו זה בטוח יעביר אותך)

אם אתה גבר ששוקל 105 ק"ג ואכלת ארוחה בריאה לפני השליש בירה - 99%+ שאתה בסדר.

אם אתה בחורה של 43 קילו שאכלה בבוקר ענבים וקצת ביסקוויטים ומאז רק מים - אז סיכוי לא רע ששליש בירה כבר מעל הסף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

(3א) אחד המנויים להלן שלפי דגימת נשיפה, בגופו מצוי אלכונול בריכוז העולה על 50 מיקרוגרם אלכוהול בליטר אוויר נשוף, או לפי דגימת דם – בריכוז העולה על 10 מיליגרם אלכוהול ב-100 מיליליטר דם:

(א) נוהג חדש;

(ב) נהג שטרם מלאו לו 24 שנים;

(ג) נהג בעת נהיגה ברכב מסחרי או ברכב עבודה שמשקלם הכולל המותר לפי רישיון הרכב עולה על 3,500 קילוגרם;

(ד) נהג בעת נהיגה ברכב ציבורי;

wil

נהג צעיר זה ההיפך מנהג קשיש. :-D

לנהגים האחרים המידות הן 240 במקום 50 ו , 50 במקום 10.

ה- 240 זה החוק , לא מוגש כתב אישום עד ל 290 מק"ג.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה מבין נכון.

למעשה יכול לשתות אבל אז אסור לו לנהוג.

למעשה מותר לשתות אבל הכמות היא מזערית לכן עדיף שלא לשתות ולא להסתכן בתאונה / או בתפיסה על ידי המשטרה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...