Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בינתיים תוסיפו את המיקומים הנ"ל.

הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף אותם בWAZE.

תודה

כדי להוסיף מכמונת בוויז אתה צריך לעבור לידה עם התוכנה פתוחה ו"לדווח" עליה.

בכל מקרה, אין לך מה לדאוג כי נפשות טובות כבר הכניסו את המיקומים למאגר. אני לא בטוח שכל המיקומים במאגר, אבל כמה מאות קילומטרים שעשיתי בשבוע שעבר בכל רחבי הארץ הראו שכל מצלמה שמותקנת בפועל גם מופיעה בוויז.

חלק ניכר מהמצלמות שבתמונות שצירפת עדיין לא קיימות במציאות.

למשתמשי WAZE: איך בכלל אני מגדיר בתוכנה שתתריע לי לפני כל מצלמת מהירות/רמזור בקול? אם זה בצפצוף 1 ק"מ לפני או דיבור "בעוד X מטרים מצלמת מהירות לפנייך".

זה בכלל אפשרי?

כנס למסך ההגדרות, מתקדם, הצג על המפה, מצלמות.

הוויז יתריע אוטומטית לפני מצלמת מהירות, רק אם אתה נוסע מהר יותר מהמהירות המותרת בכביש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק WAZE. בזכות אנשים טובים (שאני משתדל גם להמנות עליהם), אתה מקבל התראות על מצלמות / שוטרים / כבשים או גמלים חוצים את הכביש / חייזרים וכו'...

אף גלאי ראדאר לא יתן לך את זה.

172

פורסם

יש מקום מומלץ לרכישה של הצ'יטה?

חיפוש בגוגל מוביל ל-http://www.speedtraps.co.il/zencart/ מישהו יכול להעיד על האמינות של האתר?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני רכשתי את הצ'יטה מאיביי בלינק הבא :

http://www.ebay.com/itm/Cheetah-C50-GPS-Photo-Radar-Speed-Camera-Red-Light-Camera-Mobile-Trap-Detector-/400269314613?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item5d31e90a35#ht_2864wt_1145

אתמול הזמנתי עוד 2 מכשירים .

ועדכנתי אותה באתר :

http://www.speedcheetah.com/scshop/product.php?xSearch=&xProd=196&currency=4

רכשתי שם : Gold Membership - 3yrs updates, UK and Europe, 1 yr warranty

בעלות של 36$

בעבר כדי לעדכן לישראל היית צריך לקנות MIDDLE EAST , היום ישראל היא כבר בתוך EUROPE AND UK ככה שזה הוזיל את העניין .

ההבדל היחיד שהצ'יטה בישראל מדברת עברית ושלי מדברת אנגלית , מסד הנתונים הינו אותו מסד נתונים .

Lexus Is250 - The Presuite Of Perfection

BMW 330ci E93 - The Ultimate Driving Machine:evil:

פורסם

XperT - כבר קיבלת? או שזה יגיע לדואר ואז תקבל פתקית לאסוף? (זה משלוח USPS,אני מנחש שהם לא יגיעו אליך הביתה במיוחד..)

מעניין אם זה פטור מיסים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני הזמנתי מהאתר הרשמי של היצרן, אבל לפי מה שראיתי לאחרונה, הם הכפילו את דמי המשלוח לארץ.

אני מניח ש"לחץ" מהיבואן בארץ בהחלט תרם לזה.

מכס אין על זה, אבל יש חיוב מע"מ, כי זה מוגדר GPS. לי זה הגיע לדואר עם דרישה

של תשלום מע"מ על הסה"כ, כולל דמי המשלוח.

את המנוי לעדכונים עשיתי כמה ימים אח"כ, ולדעתי עדיף כבר מנוי הפלטינום שנותן אחריות ל 3 שנים

במקום שנה, ועדכונים לכל האזורים, ולכל החיים.

פורסם

לא חושב שאמורים לחייב את זה במע"מ.

ב GPS הקודם אכן הייתה לי דרישה,בחדש (אותו סוג ומחיר) שקיבלתי בשישי האחרון,פתחנו ביחד אני והפקיד בסניף ולא הייתה דרישה לתשלום.

ככה או ככה עניין של מזל ורגע נתון לרחמי המוכס ;)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
רק WAZE. בזכות אנשים טובים (שאני משתדל גם להמנות עליהם), אתה מקבל התראות על מצלמות / שוטרים / כבשים או גמלים חוצים את הכביש / חייזרים וכו'...

אף גלאי ראדאר לא יתן לך את זה.

בזכות אנשים שלא מבינים דבר וחצי דבר במכמונות מהירות, WAZE מלא בעשרות דיווחים מיותרים על מצלמות שמעולם לא היו קיימות, דחלילים, מצלמות מעקב של עומסי תנועה, וע דכל מיני עבמ"ים שמישהו החליט שהם מכמונות.

פורסם

חברים,

בימים אלה אנו מסיימים לעבוד על קובץ המכמונות החדש.

לצורך ביקורת על הקובץ ממשתמשים אנו בונים קבוצת בקרה שתבחן את מיקומי המצלמות לפני שחרורו לקהל הרחב.

פתחנו קבוצה חדשה בגוגל הנקראת Speedtraps-IL שבה נדון על השינויים הנעשים בקובץ המכמונות, נקבל עדכונים מהמשתמשים ונשחרר עדכונים שוטפים.

אנו קוראים לכל המעוניינים להשתתף בקבוצת הביקורת ולקבל את הקובץ לפנות אלינו דרך "בקשת חברות" בקבוצה (בלבד) עם ציון של איזורי נסיעה עיקריים.

והכי חשוב... סעו בזהירות !

פורסם

ריצ'רץ' - אשמח לדעת אם הקובץ שלכם מתאים (או יכול לעבור CONVERT כלשהו) ל IGO רגיל שפועל במכשירי GPS.

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...