Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי Waze:

המפות ב-Waze מתעדכנות באופן אוטומטי.

אם הבנתי נכון כאשר מהירות הנסיעה הינה במסגרת המותר תופיע אזהרה ויזואלית בלבד. כאשר מהירות הרכב גבוהה מהמהירות המותרת תישמע אזהרה ווקאלית..

משיטוט קצר בפורום של החברה מצאתי:

"בעיקרון, כל המצלמות החדשות מעודכנות במפת ווייז. ואנחנו עושים מאמץ לעדכן מצלמות חדשות שמוצבות בשטח מהר ככל האפשר.

כמובן שיש להבין כי המצלמות מתווספות למפה על סמך דיווחים מהשטח, ולא לפי רשימה רשמית של המשטרה, פשוט כי הם לא פירסמו רשימה שכזו.

אין צורך לבצע כל פעולה כדי לקבל את העדכונים. ברגע שאתה משתמש בווייז עם חיבור רשת, המפה מתעדכנת אוטומטית, כולל המצלמות.

ליאור."

.I Rock, There For I Am

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פעלתי לפי ההוראות ולא הצלחתי להפעיל את הקבצים על primo (פרוץ) באייפון.

לא ראיתי ברשימה של המצלמות מהירות את הקובץ הנ"ל. אלא אם כן הוא לא אמור להופיע ברשימה הזאת?

פורסם
ה Waze לא שווה הרבה כי מי שומע בכלל את הפלאפון אם הוא מתריע ? זה הריי לא מגובה בצליל

אזהרה , או שגם אם כן אי אפשר בזמן נהיגה להסתכל בנייד מה גם שתמיד דלוק רדיו אז איך אפשר

בכלל לשמוע משהו ?

מי שרוצה הגנה מלאה על המצלמות ומכמונות המהירות הקבועות בכבישים כולל הגאטוסו החדשות

ולשמוע אזהרה ברורה בווליום מחריש אזניים שיקנה "ציטה " .

אמיר

אצלי אישית האייפון מחובר בBT למערכת וכשאני שומע מוסיקה והWAZE עובד , אז כשיש ניווט קולי או הודעה זהה מחליש טיפה את המוסיקה והסאונד בוקע מהרמקולים "פנה ימינה" כשברקע המוסיקה

דבר מצויין שבזכותו וויתרתי על השימוש ב IGO (או שפשוט לא ניסיתי את זה שם)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
הכנסתי את הקבצים לאייפון, ואכן במפה מופיעות המצלמות, אבל שאני נכנס להגדרות של צלילים ואזהרות,

היישום קורס. אני משתמש ב IGO MY WAY.

אצלי יש אותה תוכנה רק אני עם אנדרואיד.

אתה רואה את המצלמות רק בזמן נסיעה או גם בזמן חיפוש במפה?

אצלי משום מה אני לא רואה מצלמות..

פורסם

הורדת את זוג הקבצים שelibaba נתן והכנסת אותם לנתיב הבא:

sdcard/igo/content/speedcam

לשם?

אם כן אין לי מושג למה זה לא פועל ואצלי דווקה האפשרויות של צלילים מופעלות ולא קורסות...

במפה אני לא רואה סימון של מצלמות, מאכזב :|

פורסם

אז אין לי מושג למה זה לא עובד, הורדתי את הקבצים של elibaba והכנסתי אותם לתיקיה המתאימה.

משם אין מה לעשות יותר אם אני לא טועה וצריך רק להיכנס למפה ולהינות מחוות מכמונות מהירות.

IGO לא אוהבים את משתמשי אנדרואיד או שאני עדיין לא עושה משהו נכון...

פורסם

אושרי, אם לא אכפת לך לא לסנכרן יותר את המכשיר עם אייטונס, אני אשלח לך את החשבון אפל שלי כדי שתוריד דרך האייפון עצמו את PRIMO החוקי והמלא (שמראה גם מצלמות שלפי מה שבדקתי, נראה שכוללות גם את הגאטסו).

soogood נסה לערוך את קובץ ה sys.txt שנמצא בתיקיה הראשית של IGO, ולהוסיף לו את השורות האלה תחת [warning]

speedcam_enabled=1

speedcam_warning=1

Stay Dirty

פורסם

אסף, כמו תמיד אתה נשמה טובה. אני אומנם שונא את האייטיונס, אבל משתמש בה לפעמים.

בלי קשר אני פחות אוהב את הממשק של הפרימו, הוא פחות נוח ויותר מסורבל.

ואם כבר אתה כאן, יש לך מושג למה פתאום ה IGO קורס?

פורסם

גם אני הזמנתי צ'יטה מאתר החברה, וקניתי מהם עידכונים בחבילת פרמיום.

נראה לי לא נורמלי שהם מעלים את המחיר בגלל לחץ היבואן, אבל מותר להם לעשות מה שהם רוצים, הם לא חייבו אותנו לקנות.

בד"כ הייתי משתמש בWAZE, ולי נראה שהם מספיק טובים, אבל זה נכון שזה עמוס אינפורמציה מיותרת גם כן.

פורסם

yosle:

לדעתי בזבזת כסף, היום יש אפליקציות שנותנות לך את מה שצ'יטה עושה.

מה שכן צריך רק לדאוג למאגר מעודכן וזהו אתה מסודר.

אושרי, אם לא אכפת לך לא לסנכרן יותר את המכשיר עם אייטונס, אני אשלח לך את החשבון אפל שלי כדי שתוריד דרך האייפון עצמו את PRIMO החוקי והמלא (שמראה גם מצלמות שלפי מה שבדקתי, נראה שכוללות גם את הגאטסו).

soogood נסה לערוך את קובץ ה sys.txt שנמצא בתיקיה הראשית של IGO, ולהוסיף לו את השורות האלה תחת [warning]

speedcam_enabled=1

speedcam_warning=1

תודה רבה על הטיפ אבל לצערי אין לי קובץ כזה בתיקית IGO.

חפשתי גם בתתי תיקיות שבIGO אבל אין, לייתר ביטחון הרצתי חיפוש וגם לא מצאתי כלום.

אולי הקובץ מוסתר? איפה הוא מתחבא? :shock:

• תוכן חדש...