Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GT-TURBO שלחתי לך את הפרטים של האפל ID שלי, תתחבר לחנות דרך האייפון עצמו, כנס לאפסטור, משם ל UPDATES, ואז PURCHASED. כנס ל NOT ON THIS IPHONE ותתקין את פרימו המלא. אחרי ההתקנה, כנס שם לחנות בתוך האפליקציה עצמה ותתקין את קובץ המצלמות.

אל תשכח להתנתק מהחנות אחרי שסיימת להוריד.

Stay Dirty

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום אסף

אם יש לי אייפון שהוא לא פרוץ ואני לא רוצה לפרוץ אותו,

אני גם יכול להתקין איזה שהיא תוכנה?

תודה יוסי

פורסם

yosi277 אתה יכול להתקין את WAZE, אבל כמובן שאני רוצה בטובתך, ורוצה שתפרוץ את האייפון שלך (גם בלי קשר ל IGO).

אין שום סיבה להימנע מהפריצה, אין לה שום חסרונות. יש איזה עקרון שעומד מאחורי זה, או שאתה סתם חושש לעשות את זה בעצמך? אם אתה צריך עזרה עם הפריצה רק תגיד.

cbacba תשוטט במפה ותגיע לאזור שבטוח שיש בו מצלמות גאטסו, כביש החוף באזור ג'אסר א-זרקא למשל.

Stay Dirty

פורסם

האמת שאני מפחד להתעסק עם האייפון יותר מדי ואת תוכנת waze יש לי כבר

נכנסתי עכשיו לאיטונס וישנה תוכנה igo primo זאת התוכנה המדוברת?

פורסם

אסף לשאלה שלי לא ענית לי התקנתי את IGO PRIMO המלא מהאינסטולוס והוא עובד מצויין להתקין את קובץ של המצלמות שלך על זה?

פורסם

yosi277 אין מה לפחד להתעסק עם האייפון, בדיוק בשביל זה הוא נועד. הוא סמארטפון, לא סתם טלפון. באותה מידה אתה יכול לפחד לעבור את ההילוך השני, ולעולם לא לדעת איזה עולם אתה מפסיד בהילוך חמישי...

וכן, זאת התוכנה.

GT-TURBO מה שפירסמתי זאת אפליקציה, ולא סתם קובץ מצלמות. אתה יכול לקחת את קובץ המצלמות בפורמט TXT ש elibaba פרסם באשכול הזה. אני חושב שרשמתי פה גם איך להכניס אותו לתוך האייפון בעזרת IFUNBOX.

Stay Dirty

פורסם
WAZE עושה את העבודה.

נ.ב. מישהו יודע מאיזה מרחק המצלמה מסוכנת לי?

למשל אם הWAZE אומר שבעוד קילומטר יש מלצמה, להתחיל להאט או שיש לי זמן? :lol:

אצלי בIGO הוא מתחיל לצפצף מ1 ק"מ.

+1 על התוכנה, מותקנת אצלי כבר כמעט שנה, כמובן היום זה הפך להיות נחוץ יותר.

לקובץ שלך יש לפחות שני תיקונים קלים:

הכיוון שני שתי מצלות אלו הו - דו כיווני, שנה את הDIRTYPE ל-2

35.24609,32.81156,1,80,2,91

35.24609,32.81156,1,80,2,91

אנדי

אני אישית שניתי הכל ל-2, יותר טוב מכלום, במידה ומגיעים לקטע כביש חדש אז זה באמת עדיף ככה.

יש פתרון פשוט צריך להוריד את הקובץ החסר מהקישור המצורף להוסיף את הקובץ החסר לפי ההוראות שמופיעות באתר.אם ישנה שאלה פנה אליי בפרטי.בהצלחה

http://windowsxp.mvps.org/comdlg32.htm

התוכנה עולה כמו גדולה! תודה רבה עזרת לי מאוד.

פורסם

מוזר. ניסיתי כבר על כמה מכשירים ובכולם קפצה ההודעה והמצלמות הוצגו.

בכל מקרה, שלחתי לך בה"פ את חשבון האפל שלי, תתחבר אליו דרך האייפון ותוריד לך את PRIMO המלא.

אל תשכח להתנתק מהחנות כשסיימת להוריד.

Stay Dirty

• תוכן חדש...