Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט\יס - התלבטות לגבי התקנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מס' ימים עברתי ליחידת דיור\דירת סטודיו, למשך תקופה של כמעט שנה,

אינטרנט כבר התקנתי, ואת כל שאר הנלווים,

נשאר רק להתחבר ליס או להוט,

בדירה יש תשתית של הוט, כולל את כל השקעים שלהם וכו', ובחוץ קיימת גם אנטנה של יס.

אחרי מס' בדיקות המחירים המינימליים שהוצעו לי זה 210 שקל ומעלה, כל זה עוד ללא התקנה וכו',

ואין לי אפשרות כרגע להוציא סכום כזה בנוסף כל חודש.

אני צריך כעיקרון חבילה בסיסית , לא בסיסית כמו "עידן+" אך בסיסית של יס\הוט וכו', לא מבקש משהו מיוחד.

יש למישהו הצעות כלשהן או פתרון איך אפשר להגיע למחיר קצת יותר נורמלי?.

תודה.

פורסם

היום בגלל שאין יותר התחייבות, מחירי החבילות עלו, זה מתחיל מהחבילה הבסיסית שעולה משהו כמו 210 ש"ח בחודש.

אין יותר מידי מה להציע לך, פרט לאולי צלחת פרטית, מדובר בהשקעה ראשונית לא קטנה אבל לאחר מכן זה לא עולה כסף

פורסם

זו יחידת דיור שצמודה לבית קיים, כלומר מהווה חלק ממנו?

אם כן אז אתה יכול להבין לבד מה צריך לעשות. (עם שיתוף פעולה של בעל הבית)

לחלופין - היתה פעם תוכנית בהוט ספציפית ליחידות דיור במחיר של פחות מ100 ש"ח לחודש.

לחלופי חלופין - אני מסתפק בחבילת ערוצי ביטטורנט שמספקת לי את כל התוכן שאני רוצה, באיזה שעה שאני רוצה, בלי פרסומות, ובאיזה איכות שבא לי 8)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא יודע מה איתך , אבל אני לא הייתי נותן להוט למלא לי כוס מים מהברז מהפחד שיחייבו אותי אחר כך.

יס זו האופציה היחידה מבחינתך , אולם לא ניתן לרדת מ210 ש"ח ללקוח חדש , אבל כן אפשר להשיג התקנות בחינם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם ליחידת דיור צמודה יחידה כלשהי נוספת להם יש הוט או יס אפשר אולי להצטרף אליהם?

במקרה של יס, יחידת דיור כזו נקראת "דירת סמך" ועולה 99 שקלים בחודש. הם לא מאפשרים לקרוא ל2 יחידות "דירה אחת" אם אין ביניהם מעבר חופשי.

במילים אחרות, כניסה נפרדת = דירת סמך = תוספת של 99 בחודש.

פורסם

מציע להיזהר מ- יס.

תוכלו לראות בשירשור שפתחתי איך הטכנאים שלהם אומנם התקינו לשכן את הלווין אבל את האנטנה שלנו הם הרסו ולא מתכוונים להגיע בשעות הקרובות לסדר.

אם אתה לא רוצה בעיות עם השכנים אל תתקרב ליס.

קובי

פורסם

מה שרשמת כרגע אינו מיצג עבור איכות השירות של לקוחות יס ואינו מצדיק מאף אחד להתרחק מהם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

"יחידת סמך" - זה באמת איך שזה נקרא גם בהוט לדעתי.

בקיצור אם אתה ממש חייב את שירותי אחת מהחברות האלו (ממליץ בחום לחסוך את הכסף והזמן ולעבור לערוץ פיירט-ביי) אז תברר מה יש לדיירים בבית הראשי ותעשה את תוכנית יחידת סמך של החברה הרלוונטית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תזמין התקנה מאחת החברות.יומיים לפני ההתקנה תתקשר לבטל.השימור יציע לך הצעות זולות יותר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...