Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה טובה- MTEC Super White vs. Philips Blue Vision Ultra

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנורות osram cool blue הן נורות עם ציפוי וחוקיות ונמכרות בהום סנטר+אוטודיפו ועוברות טסט

זה שזה נמכר באוטודיפו ואייס לא אומר שזה עובר טסט.

בזמנו הם היו מוכרים גם נורות זבל סיני עם ציפוי כחול שמבחינת החוק אינו עובר טסט.

היום בזמננו אני יכול לעבור טסט עם תלת אופן אין שום הקפדה במכוני הטסטים אז אין מה להתרגש מעניין הטסטים.

הפחד הוא מבוחני רכב למיניהם או קציני תנועה שקצת מבינים עניין וימהרו לקנוס אותך על נורות שכאלה.

הנורות של אוסרם COOL BLUE הן בעלות ציפוי כחלחל עדין שבכלל לא מורגש, והן מספקות אור די צהבהב שלא ימשוך את עיני השוטר שירצה לעצור אותך על נורות כאלה, לעומת ה- DIAMOND VISION שמספקות אור כחלחל שבבקלית שקופה הצבע הכחול שבו בולט מאוד.

אין צורך בחתימה....

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם כדאי להתקין את הסוג מנורה הזאת ברכבי החדש (אוקטביה 2012)

MTEC Super White ???

או שעדיף להישאר עם מה שמגיע עם הרכב?

פורסם

בשנתיים האחרונות עשיתי טסט פעמיים עם מנורות ה- DIAMOND VISION של פיליפס במכון טסטים

שמקפיד על כל דבר קטן, בדקו לי את האור הנמוך והגבוה עם המכשיר והכל תקין.

אין שום סיבה להכשיל את הרכב בטסט אם המנורות עומדות בתקן ולא מסנוורות.

פורסם

כל ה BLUE למיניהן לא שוות שקל.

בסופו של דבר התאורה צהובה או גוון צהוב.

או ששמים דיימונד ויז'ן ומקבילותיה, או שחבל על הכסף.

מי שבכל זאת חובב הבלו ויז'ו למיניהן, יש לי שני סטים של אורות חניה (T10/W5W) של פיליפס בלו ויז'ן למכירה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני נוסע עם MTEC SUPER WHITE בדיוק שנה, מהשוואה שערכתי מספר פעמים מול דיימונד וויז'ן ברכב זהה אני יכול להגיד בכנות ששתיהן נותנות את אותה תוצאה.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם
האם כדאי להתקין את הסוג מנורה הזאת ברכבי החדש (אוקטביה 2012)

MTEC Super White ???

או שעדיף להישאר עם מה שמגיע עם הרכב?

אם אתה ממש רוצה תתקין.

על האוקטביה שלך זה יראה יותר טוב מכיוון שיש לה עדשה מכוונת.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אם כבר רק פיליפס X-TREME VISION

http://www.carbulbsdirect.com/product/philips-xtreme-vision-h7-car-headlight-bulbs

אל תתפתו לכל הנורות שצבועות כחול ונותנות אור חלש מאוד

אצלי על הרכב כבר שנה באור מעבר וגבוה איזו עוצמה (פי שתיים)מדהים כל השלטים זורחים בלילה ואור לבן כשלג.

פורסם
אם אתה ממש רוצה תתקין.

על האוקטביה שלך זה יראה יותר טוב מכיוון שיש לה עדשה מכוונת.

אני רק מפחד מאיך שזה יצא בתוצאה הסופית כי אני רואה שיש כמה כאלה שלא מרוצים מכול מיני סוגים של מנורות אבל כמעט כולם התעסקו עם הפיליפס וכמעט אף אחד לא התעסק עם ה MTEC

גם לא ממש כיף להרוס את המנורה או להרוס את החשמל שם אם הסוג הזה של המנורה יעשה בעיות

פורסם
אם כבר רק פיליפס X-TREME VISION

http://www.carbulbsdirect.com/product/philips-xtreme-vision-h7-car-headlight-bulbs

אל תתפתו לכל הנורות שצבועות כחול ונותנות אור חלש מאוד

אצלי על הרכב כבר שנה באור מעבר וגבוה איזו עוצמה (פי שתיים)מדהים כל השלטים זורחים בלילה ואור לבן כשלג.

בדיוק הזמנתי את הנורות הללו השבוע.

איך הMTEC Super White מול ה פיליפס X-TREME VISIONמבחינת עוצמת התאורה?

גוון האור לבן כחול צהוב בז', פוזה לא מעניינת אותי.

פורסם

דיווח טרי לאחר התקנה של ה diamond vision:

הצבע לבן נקי עם מעט כחלחל-סגלגל בנקודת השבירה, מה שגם ככה הופיע עם הנורות הצהובות הרגילות בגלל סוג המנורה.

האמת שהופתעתי מאחר וציפיתי לגוון כחלחל בכל התאורה. אבל מעולה- בדיוק הגוון שרציתי.

המלצה לכל בעלי הGreeting light:

כדאי לבטל את האפשרות בנסיעה שלפני ההתקנה, מסתבר שנורות ממש מתלהטות גם מ4 שניות של פעולה. על כך יעידו האצבעות שלי:oops:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
בדיוק הזמנתי את הנורות הללו השבוע.

איך הMTEC Super White מול ה פיליפס X-TREME VISIONמבחינת עוצמת התאורה?

גוון האור לבן כחול צהוב בז', פוזה לא מעניינת אותי.

בחירה מצויינת, גם אותי לא מעניין פוזה ורוב הנסיעות חזרה מהעבודה אני מבצע בכבישים מפותלים, חלקם ללא תאורה, והXTREME אלו הנורות הטובות ביותר! הכי קרובות לקסנון, ועוד חוקיות ולא מתחממות 55Wולא 70W ומתאימות לחיווט המקורי

עשית בחירה מצויינת, אתה כבר תראה את ההבדל

פורסם

diamond vision

ztyiygrjezmz.jpg

zzlwygoimddk.jpg

זה תמונות מהרכב שלי

אין ל diamond שום ייתרון על נורה אחרת מבחינת חוזק חוץ מהבלטת השלטים שמחזירים אור

בוא נגיד בעדינות, בחושך מוחלט אני לא אסע איתם ללא אור גבוהה (h7)

ובמילים אחרות יותר לפוזה, אם תחזיר אותי אחורה הייתי רוכש סט קסנון איכותי או נורה באמת חזקה

• תוכן חדש...