Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזו מכונית אתם מעדיפים?  

200 הצבעות

  1. 1. איזו מכונית אתם מעדיפים?

    • שברולט ספארק
      7
    • סיטרואן C1
      13
    • פיאט פנדה
      25
    • יונדאי i10
      11
    • קיה פיקנטו
      34
    • פיג'ו 107
      12
    • רנו טווינגו
      38
    • סיאט Mii
      6
    • סקודה סיטיגו
      13
    • סוזוקי אלטו
      7
    • טויוטה אייגו
      11
    • פולקסווגן אפ!
      23


פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחרתי בפנדה בגלל המראה במיוחד של הסלון,וכן עקב המנוע החדש TWIN AIR שאני מקווה הסופו של דבר כן ימכר בארץ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנה הבחירה (והנימוק) שלי.

 

ויתרתי על שלישיית הצרפתיפניות כי הן יותר מדי צעצועיות בשבילי. ויתרתי גם על שלישיית הוואגינות (סליחה לציבור הוואגינות באשר הן) בגלל שהן יותר מדי סתמיות (אם כי ניכר שהשקיעו יותר באפ! ונתנו לה ייחודיות מעניינת). הסמארק (סליחה לציבור המנוזלים באשר הם) מזוויעה בעיני, ה-i10 חביבה אבל מרגישה מיושנת והאלטו היא אולי פורצת הדרך בארץ (אם לא מחשיבים את הפנדה הקודמת) אבל היא גם הבסיסית מכולן.

נותרנו עם פיקנטו, טווינגו ופנדה. הטווינגו מקום שלישי נכון לעכשיו, אם כי מעניין אותי לנהוג עליה. היא פשוט מכוערת לטעמי. הפיקנטו מאוד חמודה ומהווה גם עסקה מצוינת בתור עירונית זולה, אבל הפנדה מנצחת אצלי מכיוון שהיא נראית כמו מקום נעים מאוד לשהות בו, מכיוון שלפיאט יש ניסיון אדיר בקטנות וגם כי אני מאוד אוהב את ה-500 וזה הכי קרוב :wink:

 

אגב, ה-500 לא כאן למרות שהיא מיני, בגלל המחיר בעיקר. אני שוקל אם לצרף אותה לסקר הבאה של מכוניות הסופר-מיני.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אקדים ואומר שיש רכב שלא הזכרתם, אני חושב מיצובישי מירא'ז -כנראה שהכי טובה בקטגוריה, חוץ ממנה (אני חושב שהיא הכי טובה) , אני הצבעתי דווקא לקיה פיקנטו, כי הוא רכב שיש בו סביבת נהג מלאה כלומר אפילו בדגם הבסיסי יש 4 חלונות חשמל , משענות ראש מתכווננות לגובה ואקטיביות, לוח שעונים יפה (תאורת לד לבנה) לא מצועצע ולא חייזרי עם בליטות של שעון סל"ד שמוסתר מגלגל ההגה (אמנם חבל שאין שעון חום) , יש מראות חשמל , שקע חשמל 12V ו AUX ו USB למערכת , כיסא מתכוונן גם לגובה , רכב עם הרבה אמצעי בטיחות, צמיגים עם בסיס קצת יותר רחב וחתך קצת יותר נמוך 165.60.14 (אלטו לדוגמא-155.65.14) הבלמים אחוריים הינם בלמי "דיסק" , 5 חגורות בטיחות (לא בכול המיני יש 5) והן גם מתכווננות ,תא מטען גדול יחסית 200 ליטר-באלטו לשם השוואה 129 ליטר) , בנייה איכותית וחכמה- הרכב קטן במידותיו אך מרווח ונוח לישיבה (המושבים מאחורה לא נוחים!), יש תאי אחסון(נדיר במכוניות האלה) דהיינו -תא כפפות עם דלת , תא מתחת למושב שליד הנהג, 2 מגבים(תתפלאו אבל יש מכוניות שיש להם רק מגב אחד-לדוגמא: יאריס החדשה) , 3 שנות אחריות מלאות+ 4 שנים על מנוע גיר וציריות או 150,000 ק"מ ,עיצוב מדליק חיצוני וגם פנימי-פס כסף יפה לאורך הדש-בורד וכן כפתורים ותאורה ומושבים וכו' מושקעים(אני חושב שרוב שאר החברות ממש הזניחו את פנים הרכב)

 

שלא יהיו אי הבנות- הרכב לא נוח בתנאי דרך שאינם סלולים במיטבם , וכל פס האטה\בור מורגש היטב .

פורסם

אני הצבעתי לאייגו. לא הצבעתי לC1 ול-107 בגלל שהן אייגו עם סמל של סיטרואן ופיג'ו (בהתאמה), ואומנם נראות, לטעמי, יותר טוב מהאייגו אבל זה לא שמכוערת.

המנוע הטוב שלה (יחסית למנוע ליטר כן...)+ התנהגות טובה (לפי ביקורות מעבר לים)+ העובדה שהיא יצאה לאוויר העולם לפני עידן ועידנים (2005 (?) במקור ומאז 2 מתיחות פנים קטנות?)

 

ואיך לא, גם בגלל שהן הופכות משחק משעמם של כדורגל (ויסלחו לי כל אוהבי המשחק) למעניין לצפייה. :-P

 

http://www.youtube.com/watch?v=flKzjuDhFDs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

טוב, אז אני בחרתי ב-I10.

וזה היה מירוץ צמוד עם הפיקנטו.

 

קודם כל הורדתי את כל הרכבים שאני לא מכיר במציאות, כי זה די בעייתי להחליט על סמך תמונה ועוד בד"כ תמונת פרסומת של היצרן.

 

כל שאר המתחרות שמשווקות בארץ הן פשוט דרגה אחת מתחת ל-I10 והפיקנטו.

אני אישית מעדיף את ה-I10 כי היא נראית לי אולי חבילה עדיפה. ואולי כי יש לי יותר ניסיון איתה.

אבל זה היה מירוץ צמוד מבחינתי.

פורסם

אני בחרתי בפיקנטו. בעיקר בגלל שמכל הרשימה המוכרת, ואני לא מדבר כרגע על מכוניות שאף אחד מאיתנו לא מכיר והן אפילו לא הגיעו ארצה, היא מרגישה כמו "הרבה אוטו" בחבילה קטנה כששום דבר לא חסר. הפיאט נראית מעולה, אין ספק, וכך גם הפולקסווגן (פחות אהבתי את הסקודה או הסיאט למשל), אבל בגלל שאפילו עוד לא ראיתי אף אחת במציאות, לא אתייחס אליהן.

פורסם

אני שומר את הבחירה שלי לראשונה שלה היצרן ידחוף V6. לגיטימי, לא?

*רוני, 2004 זה לא "וותיקי הפורום", זה "זקני השבט".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למרות התגובות הפושרות על הפולקסווגן אפ! ואף אנאלוגיה למוצרי חשמל ביתיים, אני דווקא מאוד אוהב אותה.

הקווים הנקיים, סמלי המותג הגדולים על הגלגלים וגוף הרכב, מעניקים לקטנה ניחוח רטרו המזכיר ממש טיפה את ה-

(VW TYPE 2 (T1.

בהחלט אהבתי. :-D

לצערי הרכב לא בארץ עדיין לכן המראה החיצוני זאת נקודת ההתייחסות היחידה ברשותי.

זמין 8)


×
×
  • תוכן חדש...