Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 458 גם בדלית אל כרמל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שלו עם המספר הקדמי תהיה כשיצטרך לעבור טסט - אז הוא יהיה חייב לקדוח חורים ללוחית רישוי, או לחשוב על פתרון יצירתי אחר.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

עם הסכום שאני משלם לביטוח מקיף בארץ על הקופרה אני לא רוצה לדעת כמה הוא משלם, בטח תוך כמה שנים זה מגיע לשווי הרכב

אברה קדברה

פורסם
הבעיה שלו עם המספר הקדמי תהיה כשיצטרך לעבור טסט - אז הוא יהיה חייב לקדוח חורים ללוחית רישוי, או לחשוב על פתרון יצירתי אחר.

אחד שיש לו 2 מליון+ להוציא על רכב, תהיה בטוח שיוכל גם "לעבור" טסט. :wink:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
עם הסכום שאני משלם לביטוח מקיף בארץ על הקופרה אני לא רוצה לדעת כמה הוא משלם, בטח תוך כמה שנים זה מגיע לשווי הרכב

המצב של הרוכש שונה ממצב הכלכלי של כמעט כל אזרח במדינת ישראל.

אכן הביטוח יקר אך צריך להבין שבנאדם קונה רכב בשווי הזה יש לו וודאי הכנסות גבוהות ביום יום ככה שאין לו מה להיות מחושב ולהרגיש שדפקו אותו ולהגיד לעצמו "המדינה עשתה עליי קופה" "מחיר הביטוח כבר הגיע לשווי הרכב" פשוט כל זה לא ממש ירוקן לו את החשבון בנק ובטח לא יגרום לו להצטער על רכישה של רכב בסכום שיכל לקנות כמה רכבים במחיר כזה ולחסוך המון.

אנשים שקונים את הרכב לא ממש עושים חשבון כמה כסף יכלו לחסוך מעצמם לפני הרכישה...

אף קונה של פרארי לא יצטער על כמה כסף שפך על הרכב, מי שחובב רכבי ספורט ויש לו את הכסף לרכב יקנה בכל מחיר ובכל תנאי מבלי לחשוב על העלויות.

אין כאן חשיבה כלכלית בכלל לאנשים שקונים את זה. אנחנו מסתכלים על זה תמיד כהפסד כסף הרי כל ערך של רכב יורד עם הזמן וכאן יורד המון כסף זה לא נכס.דלק יקר,ביטוח יקר,הכל יקר כאן,כשיש המון כסף בבנק לא ממש חושבים על זה.

פורסם

2 מיליון על רכב, ביטוח אסטרונומי, אחזקה מגוחחת ואחרי כל זה אין אפילו מסלול מרוצים אחד שבו הבעלים יוכל לנצל את מה שיש לרכב להציע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם במסלול שעשו לפורמולה באילת, הוא לא ינצל אפילו חצי מהיכולות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כן, זה מדליית אל כרמל. רכב של מכר של חבר..בקשר ל458 השחורה, דיברו שהבעלים של מודה בר בחיפה קנה אותה, בחור רוסי שהייתה לו R8 ועכשיו יש לו bmw z4 מקורית של שנייצר.

אז לפי מה שאתה אומר כנראה שגם בחיפה מסתובבת 458 אחת (השחורה), טוב לדעת.

בכתבה שצירפתי בלינק על פרארי,מזראטי לפני כשבועיים היה כתוב שהגיעו במשלוח האחרון כ-4 מכוניות 458 איטליה, אחת בנתיבות, מעניין מי המאושרים שקיבלו את שני/שלושת המכוניות האחרות (ההיא מסביון נמסרה חודש לפני המשלוח הזה).

גם מעניין מתי תגיע ה458 ספיידר שהזכיר ג.מ.פורטל, זאת מכונית פשוט יפיפיה עם הגג למטה (וכמובן גם עם הגג למעלה), לפי מה שכתוב בלינק שצירפת המכונית הזאת מדלית אל כרמל הגיעה לפני למעלה מחודש, בקיצור היא כנראה הגיעה באותו המשלוח של הבחור מסביון שקיבל את הפרארי הראשונה.

ערב נעים לכל חברי הפורום :-)

פורסם
2 מיליון על רכב, ביטוח אסטרונומי, אחזקה מגוחחת ואחרי כל זה אין אפילו מסלול מרוצים אחד שבו הבעלים יוכל לנצל את מה שיש לרכב להציע.

פרארי קונים למטרות אחרות, גם (ובעיקר) בחו"ל.

על כל בעל פרארי אחד שעולה עם הרכב מדי פעם למסלול, תמצא מאות שמסתפקים בטיילות ובבתי קפה.

פורסם

אם אני לא טועה מדובר בבחור בן 30 ושמעתי את הסיפור שהוא משלם 200 אלף שקל בשנה על ביטוח וזה אחרי משא ומתן ששום חברה לא רצתה לבטח אותו.

פורסם

גם במסלול שעשו לפורמולה באילת, הוא לא ינצל אפילו חצי מהיכולות.

עוד פעם הטיעונים הקלושים האלה ?.... :roll:

בלי להתאמץ ממש אני יכול לחשוב בקלות על 6-7 כבישי נהיגה בארץ שרכב כזה יתן בהם כיף א-ד-י-ר!

אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שבעלי רכבים כאלה נוסעים למסלול בכל שבוע או בכל חודש, הם בדרך כלל מגיעים לימי מסלול שמארגנת יצרנית הרכב אחת לשנה באיזה מסלול מקומי (וכאן באמת כל הזין שאין מסלול מסודר אמיתי בארץ הקודש).

המסלול באילת זה לא פונקציה בכלל, גם מכוניות חלשות בהרבה לא ינצלו חצי מהיכולות ולטעמי הרכבים שיגיעו למיצוי מירבי שם הם דווקא המשפחתיות הסטנדרטיות כי אותן עוד יהיה ניתן למתוח קצת למגבלות, שים שם M3 ותתבאס כי הרכב עוד לא צבר מהירות והגעת לפנייה.

כדי להנות מפרארי אתה צריך מסלול שיש בו ישורות ארוכות כדי שתוכל לפתח מהירות (100 קמ"ש זה לא באמת פונקציה לרכב כזה) וקטעים טכניים רציניים, אז המכונית הזאת נמצאת בשטח מחייה הטבעי שלה.

אין מסלולים כאלה בארץ (כולל כוכב יאיר ושאר המוכרים), כן יש כבישים ציבוריים כאלה בארץ וכמו בכל העולם, רוב ההנאה מרכבים כאלה תיהיה על כבישים ציבוריים עם כל משבשי וגלאי הרדאר ובשעות שהמשטרה עם נוכחות פחותה.

רק המחשבה של לעשות את עליות סדום עם רכב כזה גורמת הנאה (עם רכב כזה נהנים יותר מהעליה מאשר מהירידה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...