Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 458 גם בדלית אל כרמל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הלינק הזה אמיתי ואחת ממכוניות הפרארי 458 שיובאו נמסרה ללקוח מדלית אל כרמל? (או אולי זה יבוא אישי?).

* מסתבר שאני לא יכול לצרף לינקים עדיין, אז תכנסו ליוטיוב ותעתיקו את זה: פרארי ראשונה בישראל - דלית אל כרמל

חוץ מזה מישהו יודע מה עלה בגורל הפרארי 458 השחורה שצולמה בנתב"ג, האם זה יבוא אישי או של תייר?

תודה :-)

פורסם

ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מעניין, אם הוא מדליה אז אולי נזכה לראות אותו מסתובב באזור הצפון.

אם אני אראה אותו אני אדווח.

פורסם

לו אני רשויות המס - הייתי בודק קצת יותר לעומק.

על כל פנים, בסכום ששילם היה יכול לבקש לוחית קצת יתר מעניינת...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
למה לא?

לי אין בעיה, שימסרו שם גם עוד עשרה מכוניות כאלה!

השאלה (הראשונה) שלי היתה האם זאת אחת ממכוניות הפרארי שכבר הוזכרו בפורום (זאת שנמסרה לבחור מסביון, או אולי מכונית ששיכת ליבואן לדוגמא) או שזאת מכונית נוספת שעלתה לכבישי ארצנו.

פורסם

יש מצב שהפרארי תגיע לנהריה?

זאת לא הראשונה.. כתוב "הפרארי הראשונה בישראל" בואו נתחיל שהיה פה מלא פרארי! ויש את האספנות וכו'

אבל אני חושב שהוא יתכוון ל458 זהו שהיא גם כן לא הראשונה, ה458 הראשונה בכלל של איזה משהו מסביון ויש את זאת של עודד שריקי

שאלה קטנה:

של מי הגיע קודם של עודד שריקי או זאת שבדלית אל כרמל? פשוט מעניין אותי לדעת איזה הגיע קודם

אבל סחתיין! מרגש לראות איך שכל הפרארי ומזראטי מתרבים בישראל הקטנה

פורסם
יש מצב שהפרארי תגיע לנהריה?

זאת לא הראשונה.. כתוב "הפרארי הראשונה בישראל" בואו נתחיל שהיה פה מלא פרארי! ויש את האספנות וכו'

אבל אני חושב שהוא יתכוון ל458 זהו שהיא גם כן לא הראשונה, ה458 הראשונה בכלל של איזה משהו מסביון ויש את זאת של עודד שריקי

שאלה קטנה:

של מי הגיע קודם של עודד שריקי או זאת שבדלית אל כרמל? פשוט מעניין אותי לדעת איזה הגיע קודם

אבל סחתיין! מרגש לראות איך שכל הפרארי ומזראטי מתרבים בישראל הקטנה

צירפתי לכאן תמונות עם כתבה שהיתה בידיעות אחרונות (תחפש כמה דפים אחורה אתה תמצא את זה, הכותרת זה 'פרארי ומזראטי בישראל') ובנוסף לכך גם אחרים כאן ציינו שה458 הראשונה שנמסרה היתה לבחור מסביון, הבחור מנתיבות קיבל את שלו בערך חודש אחרי.

פורסם

פרארי 458 עם 430(F?) באמצע המספר? באמת?

חוש הומור? או שמא..

:lol: אחלה אוטו אבל, מקווה שיצא לי לראות אותו מסתובב בחיפה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אהבתי את זה שהוא מאיץ לתוך הטנדר שבא מולו כשהכביש בקושי מספיק לרכב אחד...

לא חבל על היפהפייה?!

אברה קדברה

פורסם

כן, זה מדליית אל כרמל. רכב של מכר של חבר. בקשר למספר, יש עוד מספר אנשים בארץ עם טעם שלא ישימו מספר שמכער את כל האוטו ולא יחרטו את השם שלהם על ידית של פרארי, מה לעשות שאחד מהם הוא דרוזי, אז כל הגזעניים בפורום לא לקנא. אם היה לי קרוב ל2 מליון ש"ח הייתי מסוגל לספוג דוח על נסיעה ללא לוחית רישוי מקדימה פעם בכמה חודשים. חוץ מזה שבדליה זה בטוח לא יקרה, נוסעים שם חופשי עם טרקטורונים ומוטוקרוסים באמצא הכפר וגיפים שנבנו לשטח שניראים כמו מרכבה 4 אז זה?!בקשר ל458 השחורה, דיברו שהבעלים של מודה בר בחיפה קנה אותה, בחור רוסי שהייתה לו R8 ועכשיו יש לו bmw z4 מקורית של שנייצר.

פורסם
פרארי 458 עם 430(F?) באמצע המספר? באמת?

חוש הומור? או שמא..

:lol: אחלה אוטו אבל, מקווה שיצא לי לראות אותו מסתובב בחיפה

המספרי רכב של אוטו איטליה יוצאים באקראי, אין כרגע אפשרות לקמבן את רוכשי פרארי ומזראטי בארץ בלוחיות עם ספרות יפות עד שיהיה סדרה של ספרות ליבואן כרגע זה מספרים של ייבוא אישי. הספרות 430 באמצע יצא באקראי בלי קשר לדגם הקודם F430 וככה כל רכב המגיע בייבוא אישי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...