Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה לרפידות איכותיות: ICER רפידות מעולות, המחיר שלהם נע בין 90 ל 130 ש"ח תלוי בסוג הרכב.

ברפידות האלו יש כמות גדולה של נחושת המונעת התחממות ורעשים בזמן בלימה, ניתן לראות את כמות הנחשות ברפידות באור רואים ברירור שבבי נחושת.

להמנע מהתקנת רפידות תוצרת סין, יש רפידות סיניות עם קופסה אפורה והרפידות בצבע אדום הרעש מהם ממש נוראי עוד מהבלימה הראשונה והם מאוד נפוצות בחנויות לחלקי חילוף.

REMSA יש להם יתרון גדול שעוצמת הבלימה שלהם ממש חזקה ומורגשת, מספיק נגיעה בדוושה ויש תגובה חדה בבלימה, החסרונות הם שהרפידות שורקות אחרי כ5Kק"מ (עם צלחות חדשות) והרפידות מלכלכות את הג'אנטים אחרי כמה בלימות כל הג'אנט מלא באבקה שחורה.

פורסם
אם אזמין מebay?

זה יצא לי יותר זול ?

יש מכס על מוצרים כאלה?

צלחות זה דבר מאוד כבד, כך שרק מחיר המשלוח יעלה לך כמו שני סטים של צלחות ורפידות פה בארץ.

וזה לפני מכסים,אישורי משרד התחבורה וכו'.

תקשיב ליקיר עם המאזדה, יש לו ניסיון טוב עם הרפידות של ICER ומחירם נמוך משל TRW.

לי אישית יש ניסיון טוב גם עם TRW וTEXTAR, אך על רכבים גרמנים. יקיר מתעסק יותר עם יפניות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

חנות החלפים בעיר שלי

יכול להזמין לי את הרפידות של trw לוקאס

אך את דיסקיות האייסר הוא לא יכול

אשמח לכיוון בשביל לקנות את זה.

תודה רבה רבה על העזרה , אתם אנשים מדהימים.:wink:

פורסם

וצלחות BRECO לדגם שלך הוא כן יכול להזמין?

מדובר המותג של חברת BREMBO הידועה.

השילוב של צלחות BRECO ורפידות LUCAS היה מוצלח ברכב הקודם שלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...