Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ואשתי התחדשנו ביונדאי אקסנט 2008 לפני פחות משבוע אחרי חיפוש ומחשבה די ארוכה.

סה"כ אנחנו מרוצים מהאוטו- שיפצרנו אותו טיפה עם מערכת חדשה, כיסויי מושב, גלאי רוורס ועשינו תיקונים קטנים (כיוון פרונט)

הדבר היחיד שנותר לנו לתקן הוא המתלים- שבבדיקה לפני קנייה אמרו לנו שאנחנו צריכים לתקן- אני לא יודע אם בגללם, אבל כל בור קטן בכביש מגיע ישר לעמוד השדרה...

שאלתי היא האם מדובר בבעייה גנרית באקסנט והאם ניתן לכוון את המתלים (לאחר התיקון) שיהיו יותר נוחים לנהיגה? כמו כן, יש למישהו מושג כמה החלפת מתלים (הבעיה בצד ימין בלבד אבל אני לא יודע אם צריך לתקן את שניהם) אמורה לעלות?

תודה :)

• ספונסר פורום
פורסם

לא ניתן לכוון את המתלים של הרכב כדי שיהיו נוחים יותר. כן ניתן להחליף את בולמי הזעזועים או הקפיצים של הרכב כדי לשפר את נוחות הנסיעה. במקרה כזה יש להחליף את הרכיבים בזוגות, כלומר את הזוג הקדמי ביחד ואת הזוג האחורי ביחד, אי אפשר להחליף רק צד אחד.

מהיכן אתה בארץ? אולי נוכל להפנות אותך למוסך טוב וזול שיוכל לטפל בבעיה.

• תוכן חדש...