Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התופעה הזו חלפה עברה לה מעולמינו. פעם "רכב משוקם" היה מקבל מספר חדש.

באמצע שנות ה-80 החליטו שרכב שעבר שיקום בשווי מעל 30% מערכו יעבור רישוי מחדש ויקבל את המספר הקודם שהיה לו, רק עם הספרה 6 במקום הספרה 5 או 8 בשנת הדגם, מה שהפך רכב שנת 83 לבעל סיומת 63.

בשנת 90 שיטת המספור שונתה וכל הרכבים המשוקמים קיבלו סיומת 66. כיום קשה לי להאמין שנותרו כאלה מכוניות, וכל סדרת ה60-69 היא למכוניות חדשות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 446
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התופעה הזו חלפה עברה לה מעולמינו. פעם "רכב משוקם" היה מקבל מספר חדש.

באמצע שנות ה-80 החליטו שרכב שעבר שיקום בשווי מעל 30% מערכו יעבור רישוי מחדש ויקבל את המספר הקודם שהיה לו, רק עם הספרה 6 במקום הספרה 5 או 8 בשנת הדגם, מה שהפך רכב שנת 83 לבעל סיומת 63.

בשנת 90 שיטת המספור שונתה וכל הרכבים המשוקמים קיבלו סיומת 66. כיום קשה לי להאמין שנותרו כאלה מכוניות, וכל סדרת ה60-69 היא למכוניות חדשות.

לפני יותר מעשר שנים, ראיתי פיאסטה דור ראשון, כאשר הספרות הימניות היו 61. האם זה 81?

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

היום בפ"ת ברחוב צדדי.

אופל מנתה ברחוב מוזנחת+חלון אחורי שבור.

באותו רחוב פורד טרנזיט 86 גם מוזנח.

אבל, מזג אוויר כזה אין פלא.

לא הספקתי לתלם

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

אני אחסוך לך את התמונות, הרכבים בבעלות חבר (מכונאי) שיש לו מוסך באזור.

הבחור לפעמים מחליט שבא לו למכור ואז מתחרט, המחירים שהוא דורש דיי יקרים למצב הרכבים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• אחראי פורום
פורסם
לפני יותר מעשר שנים, ראיתי פיאסטה דור ראשון, כאשר הספרות הימניות היו 61. האם זה 81?

כן. גם לדוד שלי היתה לאונה 83 שיצאה לדייט לא מוצלח עם קיר וחזרה לכביש עם הספרות 63.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בחניה בבניין קומות בנתניה, ראיתי שוכבת לה לאנצ'יה מודל 84 אפורה. לא הצלחתי לצלם, לפי הפרונט זה או פריזמה או דלתא.

לא במצב נסיעה לדעתי. כתובת בפרטי.

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם
לא בידיוק אספנות ולא למכירה, אבל בהחלט הייתי מופתע לראות את הדבר הזה בארץ...

יש לפחות 2 כאלה עם מספר דיפלומטי באזור תל אביב. אחת של פולין או יוון ואחת של איטליה . בגלל שאני מהנייד התמונה לא ברורה. אבל ניתן לדעת לפי תחילת מספר הרישוי לאיזה שגרירות זה שייך. לכל שגרירות יש קידומת משלה. לדוגמא : 72 - צרפת . 82 - טורקיה . 80 - שוויץ וכ״ו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הלוואי ומישהו יציל את הרכב הזה, לא נשארו הרבה.

מקווה שהשקע בגג לא יהפוך לשלולית שתגרום לחור חלודה ענקי בגג.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...