Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשת המלצה למשאית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אבא שלי קבלן ואנחנו מחפשים לקנות משאית/טנדר חדש אבל שיהיה בעל רישיון ב

הדרישות הם:

רישיון ב

דאבל קבינה ( 6 או 7 מקומות ישיבה )

עדיפות לאוטומט

( כל הטנדרונים היפניים למיניהם די מקס האנטר וכו לא מתאימים ביגלל ארגז קטן מידי )

הכיון הוא יותר לרכבים בסיגנון של השברולט סילברדו או פורד F350 הבעיה עם השתיים האחרונים שהם רישיון ג

חשבתי על 2 אופציות :

אחת ניסאן קאבסטר ( אני לא יודע אם ניתן להזמין כדאבל קבינה ואוטומט וגם יחסית יקרה 210K ליפני מע"מ )

אופציה שניה פולקסווגן טרנספורטר טנדר ( החיסרון יקר מאוד כ 300K מהחברה )

התקציב המבוקש הוא עד 200K

לסיכום למישהוא יש רעיון נוסף?

פורסם

מה עם פיאט דוקאטו\פגו בוקסר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הפגו קטנה מידי לא רלוונטית

לגבי הפיאט:

ניתן לקבל את הרכב כדבל קבינה?

מה מחיר הרכב?

איך האמינות?

פורסם

אם אתם באמת מחפשים חיית עבודה אוטומתית אבל מלך הכביש עם כושר העמסה עצום וכוח ללא פשרות אז לך רק על שברולט סלבראדו הדגם החדש ולא תתחרט.

תעשה רשיון ג ,תבדוק ב UMI אולי יתנו לך על חשבונם. ואתה תהנה בסוף.

כי עם רשיון B זה בעיה, אתה לא תמצא באמת משאית או טנדר גדול שיתאים לרשיון B,

וגם הניסאן קבסטר היא 4טון ומתאימה רק למי שיש להם רשיון B עד 2006, יעני אם עשיתה רשיון B אחרי 2006 אז גם הניסאן לא מתאימה לך ואתה חייב רשיון C1 ,אין מה לעשות.

גם אני עכשיו עושה רשיון ג בגלל הדבר הזה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כולם אצלנו עם רישיון מליפני 2006 ולעשות רישיון ג לא רלוונטי מאחר וכמה כמה אנשים הולכים לינהוג על המשאית ואבא שלי לא רוצה ליהיות מוגבל ( אין על המשאית פועל קבועה שנוהג עליה )

פורסם

אם אני מבין נכון, אבא שלך צריך ארגז פתוח לציוד עם מקום בקבינה להוביל פועלים?!

הפורד עם 6 מקומות כשהמושב השישי לא הכי נוח למבוגר ובטח לא לנסיעה ארוכה (מדף מתקפל בין הנהג לנוסע). גם השברולט וגם הפורד מחייבים רישיון ג' ואין שום דרך לעקוף את זה. מן הסתם, בטנדרים הקטנים מספיק רישיון ב' אבל הרבה יותר צפוף בתא הנוסעים, כושר העמסה וגרירה נמוך יותר משמעותית ותא נוסעים פשוט לעומת האבזור שמציעים הגדולים. באזור שאני גר בו יש לא מעט משני הסוגים האלה וכל היום התינוקות המגודלים האלה עסוקים של מי עדיף. ממה שאני שומע הפורד לוקח בין שניהם בעיקר בגלל האורך, צריכת הדלק ועלות האחזקה הגבוהים של הסילווראדו.

פורסם

אבא שלי מודע לכל היתרונות של הפורד והשברולט אבל הוא לא יכול ליהיות מוגבל לרכב שדורש רישיון ג כנראה שהוא ילך על הניסאן קאבסטר...

הראתי לו את הפיאט הוא לא אהב

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אבא שלי מודע לכל היתרונות של הפורד והשברולט אבל הוא לא יכול ליהיות מוגבל לרכב שדורש רישיון ג כנראה שהוא ילך על הניסאן קאבסטר...

הראתי לו את הפיאט הוא לא אהב

אחרי 7 שנים עם הקבסטאר האם אתם מרוצים ממנה? אני רוצה גם לרכוש אותה ומחפש המלצות מאנשים עם נסיון עבודה בקבסטאר. אשמח אם תוכל לתת לי דגשים (אני קונה יד 2) טיפים המלצות ו/או אזהרות (ובקיצור את חוות דעתך על הקבסטאר).

תודה

• תוכן חדש...