Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לסילבסטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכי קרוב לחו"ל .נצרת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואז תפרק למודל החדש את הצורה, זרוק קלאץ בטורים גבוהים, תפרפר כל "הכנסה להילוך", אל תדאג היא עדיין תחת אחריות, מקסימום אחרי זה תמיד יש לך אופציה של גריטה ולהתקדם לדגם 2012. :wink:

יותר מידיי שעות עם הרכב... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

אתה חייב להחליף כבר למשפחתית חבר....

כוס אמק.

אין לי בית ריק.

לאן כבר אפשר לקחת אותה? ורצוי שיהיה רומנטי.

תקציב עד 400 שקל (חייל:wink: )

חשבתי שהיא בבסיס ואתה נוסע לסגור איתה שבת :lol::lol::lol::lol:

Confidence In Motion

פורסם

יפה עידן:lol:

תאמת הבסיס אחלה מקום, כי הוא בשמורת טבע והוא דיי רומנטי מחוץ לכותלות הכלא8)

בכל מקרה עם המזג אויר המזעזע הזה אי אפשר להסתובב בחוץ, ואין בית ריק!!

אולי ללכת לראות סרט בvip?

או כמו שחבר אומר:"אם חברה שלך רוצה לצאת בסילבסטר, היא צריכה לאהוב סרטים"

תמיר.

פורסם
יותר מידיי שעות עם הרכב... (הלוואי, מאז שהילד נולד:-D, הזמן הפנוי שלי הוא יותר איתו מאשר עם הרכב)

אתה חייב להחליף כבר למשפחתית חבר.... (את ה"עונג" הזה אני משאיר לאישתי, לי אין צורך במשפחתית:nono:)

תגובות באדום.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
אני מנסה לחשוב מחוץ לקופסא ולעשות משהו מיוחד... במיקום לא שיגרתי... אטרקציה לילית מיוחדת.

אנאלי?

!goodnight everybody

ברצינות, אם מתעקשים על אווירה טובה אפשר לנסות להזמין ברגע האחרון מקומות במסעדה רוסית.

האוכל סביר מינוס אבל יש הופעות ואווירה נהדרת, אחרי המסעדה אפשר לפרוש לטיול לילי רומנטי באיזו טיילת ליד הים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
כוס אמק.

אין לי בית ריק.

לאן כבר אפשר לקחת אותה? ורצוי שיהיה רומנטי.

תקציב עד 400 שקל (חייל:wink: )

עוד מהשרשור המהולל שלך אתה לא נרגע הא? :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את האמת מסיבות ודנס בארים די מאוסים וחרושים לטעמי מה גם שבישראל זה ממש לא כמו בחול מניסיוני ולטעמי האישי.

דווקא את הסילבסטר הזה אני חברתי ועוד 4 זוגות חברים שלנו בחרנו להעביר בוילה חולה באיזור השרון מושכרת עם בריכה מחוממת,גקוזי,מערכת טובה,פלזמה 50,אלכוהול,ברביקיו נרות קישוטים ואולי איזה סרט מקבלים את הוילה ממחר החל משעה 19:00 ועד ראשון בשעה 14:00.

עלות של הכל 1200 שח עבור הוילה,אלכוהול בהשקעה של 700 שח,ברביקיו וקישוטים בהשקעה של 500 סה"כ 2400 שח חלקי 5 זוגות יוצא 480 שח לכל זוג ונהנים כמו בחו"ל כולם באותו הערב עפים באוויר עם האנשים הכי קרובים וכיפיים במקום להדחס במועדון לעמוד

בסלקציה כמו עופות קפואים בטיב טעם, ולצאת כימעט באותו נזק וניידות שבחוץ מחכות לעשות את הקופה של הסילבסטר.או מסעדה לפחות זמן והרבה פחות כייף לדעתי ,מאחל לכולכם להנות ולשתות בנבונות.

8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף, 1+, הבעיה היא שצריך לארגן אירוע כזה כמה חודשים מראש.

גם אנחנו לרוב מסתערים על איזו ווילה או צימרים בצפון לחגוג את השנה החדשה, השנה חוגגים בבית כמו רוסים טובים. :)

פורסם

למען האמת אתה צודק לפחות חודש מראש האמת אנחנו סגרנו לפני שבוע כי הוילה שייכת לאח של אבא של חברה של חבר ,לכן גם המחיר הוא מחיר טוב ביחס להתראה הקצרה ולמוצע בכלל.

תשמע שנה שעברה עשינו את זה בבית של חבר כי ההורים היו בחול והשאירו וילה די נחמדה לשרותנו והיה מוצלח והיינו פחות מאורגנים רק שהפעם למדנו והשתפרנו ולכן אני מאמין שהשנה זה יהיה בLEVEL אחר.בעיקר שעוד 2 חברים סוף סוף ניכנסו למערכת יחסים עם בחורות איכותיות שהכירו דרך חברה שלי.

אין כמו לחגוג סילבסטר לדעתי ככה ,הרבה יותר מעניין שווה וכייף בהנחה שלך ולכל החבר'ה שלך יש חברות איכותיות וכולם מגובשים.

הרבה יותר מהתקופות בהן לא הייתי בזוגיות והייתי יוצא למועדונים ,התבגרנו..

תהנו לכם.:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
עוד מהשרשור המהולל שלך אתה לא נרגע הא? :lol:

אני מרושש:wink:

בכל מקרה אתמול נסעתי לת"א לכמה מקומות רומנטים ופלצנים שהציעו לי, יקרות להחריד, 600 שקל בשקט, אבל החלטתי ללכת על זה פעם ב.. לא יקרה כלום. למזלי הכל היה תפוס.

ואז החברה רצתה מקס ברנר שזה על בסיס מקום פנוי, מושלמת8)

תמיר.

פורסם
תגובות באדום.

מזל טוב גיסנו,

חבל שאני צריך להתעדכן מעל דפי הפורום

מה הסיכוי שהילד התברך בשם האיכותי - עידן? :-D:-D:-D

תמיר - הסילבסטר זה היום לא? מה עשית אתמול בתל אביב, פלא שאתה מתרושש ככה...

Confidence In Motion

פורסם

יש למישהו המלצה לבית קפה טוב (אווירה נחמדה, עדיפות למשהו מעט פלצני, עם דגש על המעט) באיזור ת"א להיום (או בכלל)?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כל שנה מישהו חייב לכתוב את זה...

כל שנה אנשים מחפשים איך ואיפה לחגוג והריטואל חוזר על עצמו.

אם כך גם אין שום סיבה לא להזכיר מי היה סילבסטר וגריגוריוס.

אגב, לא הייתי נחפז לחוג את חגם של אלה שבמשך אלפי שנים חיפשו להרוג, לאבד, להשמיד ולהמיר, רק על שום היותנו יהודים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, תראה לי אדם אחד שחוגג את ה"חג" כדי להוקיר את אותו סילבסטר ותקבל לאון 4 אדומה במתנה.

גם אם תעבור רוסי רוסי מכל ה1.2 מיליון שעלו לפה ותשאל אותם על ה"חג" אף אחד מהם לא יודע מה זה סילבסטר.

בפעם המיליון, זה אירוע, כמו יום העצמאות, לא חג!

מציינים שנה חדשה, איפוס מונה, דף חדש.

שנה אזרחית טובה לכולם, מדניס, שמוצא זמן לפורום גם בליל השנה החדשה. :-)

• תוכן חדש...