Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי תקוע בפקק הזה אתמול, חצי שעה בלי תזוזה, רק עמדנו במקום- אנשים כיבו מנועים.

העבירו איזשהו מתקן גדול על נגרר, משהו ענק, בליווי משטרות, מנופים ועוד גררים כגיבוי.

פורסם

מדובר על אתמול בערב. כאחד שעובד באזור אני מסכים לגבי מימדי הפקק שהיו אתמול. זה היה נורא, פשוט מאוד. איילון עמד מקצה לקצה בצורה שאני עוד לא ראיתי, ובשעות לא שגרתיות כבר. בשעה 19:30 - שעה שאמורה להיות מעט יותר רגועה, איילון עמד מקצה לקצה בשני הכיוונים. כאילו כולם החליטו לצאת עם הרכב לנתיבי איילון. לא ייאמן איך אנשים כל יום עומדים בפקקים האלו ולא יוצאים מדעתם. :shock:

פורסם
לכל אורך חנוכה , פקקי ענק , במיוחד בכיווון צפון שבד"כ פנוי.

פשוט סיוט.

תודה לאל שנגמר החג הזה עם המופעים שלו והפקקים שלו.

אמש ב20:45 בכיוון דרום כבר היה דיי בסדר. עליתי בהלכה.

לדעתי זה אופייני לסוכות/חנוכה/פסח שאנשים מסתובבים עם הילדים עד הערב.

נהג ותיק

פורסם
הייתי תקוע בפקק הזה אתמול, חצי שעה בלי תזוזה, רק עמדנו במקום- אנשים כיבו מנועים.

העבירו איזשהו מתקן גדול על נגרר, משהו ענק, בליווי משטרות, מנופים ועוד גררים כגיבוי.

במקום שיעבירו את המתקנים שלהם באמצע הלילה, מעבירים אותם באור היום

כאשר כמות האנשים על הכבישים גדולה, בלי כל מחשבה לטובת הציבור שנעמד בפקקים שנוצרים

בעקבות הנסיעה האיטית והסקרנות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי זה אופייני לסוכות/חנוכה/פסח שאנשים מסתובבים עם הילדים עד הערב.

אופייני בעיקר לחנוכה, מכיוון שבסוכות ופסח יותר הורים לוקחים חופש (הרוב עובדים חצאי/ 3/4 ימים), הרבה טסים לחו"ל או נוסעים לכמה ימים לצפון או לדרום.

בחנוכה לעומת זאת, מדובר בימי חול רגילים, שרק הילדים בחופש וההורים ממשיכים כרגיל בחייהם, אבל צריך להעסיק את הילדים, ולכן הפקקים ההיסטריים.

היום יצאתי מהעבודה בהרגשה של "הנה סופסוף נגמר החג המציק הזה" כדי להיזכר שיש משחק באצטדיון רמת גן, שנמצא חצי ק"מ מביתי... :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...