Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבוקר יום א' (גשום), התנעתי את הפונטו כרגיל, אך הרכב התחיל לגמגם תוך כדי נסיעה, כשנורה כתומה עם דמות של מנוע (נראה לי) מהבהבת לסירוגין.

אחרי 45 דקות נסיעה- הכל כרגיל כאילו לא היה.

מישהו יכול לומר במה מדובר? סה"כ האוטו אמין מאוד ולא עושה בעיות.

פורסם

יכול להיות שעלית על שלולית ?

או שהיה גשם ממש חזק וכו'...

אם כן אז יכול להיות שהמפלג שלך קיבל קצת שפריץ של מים (חשמל+מים = ...)

ועד שזה יתייבש עברו 45 דקות :)

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

בפיאט פונטו, בכל הדגמים, אין בכלל מפלג.

החשד הראשון, לפי תאורך, זה סליל הצתה פגום.

סביר מאוד שבבדיקה עם מחשב/סורק איבחון ניתן יהיה עדיין לראות מה היה מקור התקלה (בחלק מהרכבים, לאחר כה התנעות או ק"מ או זמן נמחקת התקלה, תקלה רגעית, ממחשב נהול המנוע אם היא לא הופיעה יותר).

בברכה - רפי לין

פורסם
בפיאט פונטו, בכל הדגמים, אין בכלל מפלג.

החשד הראשון, לפי תאורך, זה סליל הצתה פגום.

סביר מאוד שבבדיקה עם מחשב/סורק איבחון ניתן יהיה עדיין לראות מה היה מקור התקלה (בחלק מהרכבים, לאחר כה התנעות או ק"מ או זמן נמחקת התקלה, תקלה רגעית, ממחשב נהול המנוע אם היא לא הופיעה יותר).

בברכה - רפי לין

מעניין.

מוסכניק אחד דווקא אמר לי שמדובר ב"רטיבות בחיווט", שפשוט התייבשה אחרי זמן נסיעה מסויים, כנראה בגלל חום המנוע והרוח.

הוא אמר גם שרטיבות כזו גורמת לרכבים ישנים יותר לא להניע כלל.

פורסם

רפי , תקן אותי אם אני טועה אבל האם זה לא אפשרי שבמקרה של בריחת ניצוץ מאחד מחוטי ההצתה אן כל מקרה אחר שבו המנוע "פועל" על 3 צילינדרים ומגמגם , אכן תדלק/תהבהב הנורה המדוברת , אך כאשר המצב יחזור לקדמותו וארבעת הצילינדרים "יעבדו" המנורה תכבה ולא ישאר שום סימן לתקלה ?

תודה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

Bil אתה צודק ואני רק חצי צודק ואסביר זאת.

בדגמי פונטו ספייס עד שנת 2001 (שנת הייצור באיליה) נורת בקרת המנוע היית אדומה ואז לא הייתה

נדלקת נורת בקרת מנוע האדומה כשהייתה תופעת החטאת ניצוץ.

משנת ייצור 2002 (תקן יורו 3) נורת הבקרת מנוע הנה בצבע כתום (כמו אצל פותח השרשור)

והיא כן נדלקת כשיש החטאת ניצוץ וכבית כשהבעיה נעלמת.

ברוב המקרים התקלה תישאר רשומה בזכרון מחשב ניהול המנוע, אבל לא לנצח, כפי שכתבתי קודם.

בברכה - רפי לין

פורסם
Bil אתה צודק ואני רק חצי צודק ואסביר זאת.

בדגמי פונטו ספייס עד שנת 2001 (שנת הייצור באיליה) נורת בקרת המנוע היית אדומה ואז לא הייתה

נדלקת נורת בקרת מנוע האדומה כשהייתה תופעת החטאת ניצוץ.

משנת ייצור 2002 (תקן יורו 3) נורת הבקרת מנוע הנה בצבע כתום (כמו אצל פותח השרשור)

והיא כן נדלקת כשיש החטאת ניצוץ וכבית כשהבעיה נעלמת.

ברוב המקרים התקלה תישאר רשומה בזכרון מחשב ניהול המנוע, אבל לא לנצח, כפי שכתבתי קודם.

בברכה - רפי לין

תודה.

היום הרכב שוב החל לגמגם לסירוגין תוך כדי נסיעה, לאו דווקא בסינכרון עם הבהוב הנורה, שהבהבה רק מדי פעם.

בהמשך הנסיעה שוב המשיך הכל כרגיל.

מה הכיוון?

פורסם

רפי צודק , וכנראה הוא צדק בתשובתו הראשונה :-) וכנראה מדובר בסליל הצתה

תעדכן אותנו בבקשה

פורסם

ושוב למקרים כאלו אני ממליץ על סורק תקלות!

אני אישית מחזיק אחד תמיד בתא הכפפות,

וכמה אנשים קנו ממני ליתר חרום.

תוכל לקנות בעצמך באיביי.

פורסם

כן אבל איך אתה מתחבר אליו ?

ואם תוכל להעלות לינק של המוכר ממנו קנית כי ראיתי שהרבה חברה קנו ולא הצליחו לתפעל אותו

תודה

• תוכן חדש...