Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 599GTO נסיעת התרשמות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאלו שלא יודעים, חבר שגר בעיירה שלי, מחזיק בכמה פרארי מיוחדות מאד ואני מקבל מדי פעם את הזכות לנהוג בהן וזו זכות גדולה . האיש גם משתמש ברכבים שלו לגיוס כספים למטרות חשובות מאד כמו קרנות טיפול בילדים חולי מחלות חשוכות מרפא. הוא מעמיד זכות לנהיגה באחד הרכבים לשעתיים במכירה פומבית בארועים שונים וכך מגייס כסף. אמנם הכסף המגוייס לא גדול במיוחד בדרך כלל, אבל לפחות הוא מרגיש שאנשים חשופים למטרות החשובות הללו. רק לשם המחשה, נניח שאדם משלם 6000 דולר להתנסות באנזו, אבל אם הוא יגרד את המדרכה עם הרכב, התיקון יעלה עשות אלפי דולרים... (הוא סיפר לי שעלה לו 30000 דולר לפחחות כשהוא גירד את הסקודריה במדרכה ו40000 דולר לאנזו, כשבחורה חביבה נכנסה בו מאחורה בקלילות ברמזור ופגעה בפגוש האחורי, רק כשהגיעה המשטרה היא הבינה באיזה רכב היא פגעה...)

הרכב האחרון שהוא רכש הוא ה599gto' את גרסת הGTB הוא החזיק בעבר , היו לו שתיים כאלו ונהגתי בשתיהן ומאד נהניתי כמובן אבל כששמעתי על הרכש החדש, התרגשתי מאד.

ה 599GTO היא מכונית הכביש מבית פרארי הכי מהירה שיוצרה אי פעם. לא נראית שונה בהרבה מGTB אבל השינוי באמת גדול, כמו השינוי בין ה430 לסקודריה, בהחלט עולם אחר. ההבדל נובע בעיקר מכיוונוני המנוע שחזק אמנם רק ב49 כוחות סוס אבל מרגיש הרבה יותר, תמסורת הf1 שמעבירה הילוכים בשישים מאיות השניה וזה אפילו הרבה יותר מרשים ממה שזה נשמע. המשקל הנמוך במאה קילו בגלל שימוש בסיבי פחמן בחלקים שונים באוטו, כולל המושבים ועוד סיבות שאני לא זוכר.

לקבל את השם GTO זה לא עניין פשוט ולא עניין שבשגרה. זה קרה רק פעמיים בעבר. בשנים 1962-1964 עם ה250 ובשנים 1984-1986 עם ה288 וכעת עם ה599.

אז כמובן וכצפוי, החוויה מאד מרגשת, המנוע כשמתניעים אותו משמיע קול של פיצוץ, מזכיר את צליל ההתנעה של האנזו, אבל להבדיל מהאנזו שיושב נמוך על הכביש כמו שואב אבק, ב599 כל אחד ואחת יכולים לנהוג בו כמעט כמו ברכב רגיל אם לוחצים על הכפתור הנכון שאומר נסיעה רגילה. אמנם אפשר להרגיש כל חרצן זית שזרוק על הככביש אבל לא נענשים בישבן כשעולים על מהמורות. בכל לחיצה קלילה על דוושת הגז נשמעת נהמה מדהימה והרכב מרגיש כאילו הוא מסוגל להתרומם מהכביש אם היו לו כנפייים.

קצת מעל 3 שניות מאפס למאה, במשהו שהוא לא אופנוע זה בהחלט משהו מדהים לחוות. עשיתי את הנסיון ואני חייב לציין שזה כמעט מפחיד למרות שזה נעשה במקום שלו היה מסוכן. זה כאילו שיש פחד מאיבוד שליטה, למרות שהבלמים מדהימים .

זה לא עניין של זמן רב עד שתגיע מכונית העל החדשה של פרארי ואני מקווה שגם אז תהיה לי הזכות לנהוג עליה.

אני מצרף תמונות שונות של הרכב, תמונות של חדש השירותים בבית... שכולל מושב אסלה מסיבי פחמן... :-) ושני סירטונים שהעליתי ליוטיוב של הגראג' של הרכבים.

5.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

photo.JPG

photo1.JPG

k.JPG

פורסם

הGTO הזו היא אקזוטיקה פרופר, יוצרו 599 כאלו לעומת משהו כמו 400 אנזו, והמחיר די דומה (סביב חצי מיליון דולר). יצירת מופת, כרגיל. יש לך הרבה מזל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הGTO הזו היא אקזוטיקה פרופר, יוצרו 599 כאלו לעומת משהו כמו 400 אנזו, והמחיר די דומה (סביב חצי מיליון דולר). יצירת מופת, כרגיל. יש לך הרבה מזל.

את האנזו הוא קנה במליון וארבע מאות אלף דולר....

פורסם

מתכוונים ליבא את הGTB ולא את GTO שכאמור יוצרו ממנה רק 599 חתיכות

מחיר האנזו היה סביב החצי מליון דולר, יותר לכיוון ה700 אלף כשהיא נמכה ע"י פרארי, כיום היא כבר לא ביצור, וכמות הדגמים שעוד נוסעים על הכביש הוא פחות מ400 (שנוצרו) הרכב הכפיל את הערך שלו פי 2, השקעה משתלמת :roll:

פורסם

אם אני לא טועה ה599xx יותר מהירה מהGTO.... לגבי חוקית לכביש אני לא יודע, בטוח לא בארץ :lol:

בכל אופן, אחרי שנהגתי על פרארי קליפורניה אני יכול להגיד לכם בוודאות שיש טעם לחיים האלו!

פורסם

אם הייתי יודע בוודאות שאפשר לקנות רכב כזה בתור רואה חשבון הייתי משלם גם מאה אלף דולר בשנה בשביל ללמוד באוניברסיטה הכי

נחשבת בעולם לחשבונאות ;)

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
אם הייתי יודע בוודאות שאפשר לקנות רכב כזה בתור רואה חשבון הייתי משלם גם מאה אלף דולר בשנה בשביל ללמוד באוניברסיטה הכי

נחשבת בעולם לחשבונאות ;)

רכב כזה אפשר לקנות בתור כל דבר שתשלם מאה אלף דולר בשנה בשביל ללמוד אותו באוניברסיטה הכי נחשבת בעולם :lol:

פורסם

עזוב את הפרארי, איך הייתה הישיבת מבחן על המושב המהודר מהמיקרופיבר ?

מקווה שהשקעת והגעת אחרי ארוחת שישי

פורסם
עזוב את הפרארי, איך הייתה הישיבת מבחן על המושב המהודר מהמיקרופיבר ?

מקווה שהשקעת והגעת אחרי ארוחת שישי

בדיוק חשבתי על זה שאיך זה שאף אחד לא חשב לשאול את השאלה הברורה מאליה הזאת:wink:.

אילו ידעתי שיש בשירותים אסלה כזו , הייתי מתאפק ולא עושה בבית. בכל זאת לא כל יום יוצא לשבת על אסלת קרבון פייבר :-P

• תוכן חדש...