Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 599GTO נסיעת התרשמות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק חשבתי על זה שאיך זה שאף אחד לא חשב לשאול את השאלה הברורה מאליה הזאת:wink:.

אילו ידעתי שיש בשירותים אסלה כזו , הייתי מתאפק ולא עושה בבית. בכל זאת לא כל יום יוצא לשבת על אסלת קרבון פייבר :-P

עכשיו ברצינות , כשיובים על האסלת קרבון , קר בתחת או לא ? אם לא אני מייבא לי אחת ..:lol:

אני מניח שיש לו חתיכת מערך אבטחה בבית לאורווה הזו (תרתי משמע)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

מגניב שיש חברים כאלו שלא איכפת להם לתת לכל אחד לנהוג בפרארי שלו, אבל אני רוצה להתרכז במשהו יותר ריאלי בשבילי,

תוכל בבקשה לחזור אליו כשהטבע יקרא לך ולכתוב ביקורת על האסלה? איך האחיזה אחרי ארוחה טובה, איך היא מתמודדת עם עומסי צד, מרווח טיפולים..

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני לקחתי נסיעה של שעה ב-458 ספיידר עם גיר רובוטי.

1,500 ש"ח זה די כואב בכיס - אבל חוויה מיוחדת בהחלט.

http://www.youtube.com/watch?v=V4j3nySSlhY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=SC0Kl_TQ8oA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זוהי פרארי לא חדשה ועם גיר שלא נשחב הכי מוצלח - אבל היא הפרארי הראשונה שלי והיא הרגישה בתור רכב פשוט מושלם.

הכל - מנוע, רעש, דינמיות, מתלים, בלמים.

אכן בלמים קרמיים די חסרי תחושה.

אכן אחרי כמה DOWNSHIFTS הקלאצ' התחיל להסריח.

אכן מד מהירות קטן מדיי ומד דלק LCD שחור לבן בקושי נראה.

אבל עזבו קטנות - הרכב נוסע ומתנהג פשוט חלום.

מעניין אם אתה אחרי נהיגה על כמה וכמה כבר מתחיל להצ'תעמם ורואה מגרעות משמעותיות במכוניות האלו?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
עכשיו ברצינות , כשיובים על האסלת קרבון , קר בתחת או לא ? אם לא אני מייבא לי אחת ..:lol:

אני מניח שיש לו חתיכת מערך אבטחה בבית לאורווה הזו (תרתי משמע)

הביטוח יקר בטירוף. לעניין האסלה, כפי שציינתי, לא ניסיתי :-)

SOUTH JERSEY

?

אני חושב שאבקר אותך בסיבוב הבא שלי לחוף המזרחי :)

צפון ניו ג'רסי Montville

אני לקחתי נסיעה של שעה ב-458 ספיידר עם גיר רובוטי.

1,500 ש"ח זה די כואב בכיס - אבל חוויה מיוחדת בהחלט.

V4j3nySSlhY דרך יוטיוב

SC0Kl_TQ8oA דרך יוטיוב

זוהי פרארי לא חדשה ועם גיר שלא נשחב הכי מוצלח - אבל היא הפרארי הראשונה שלי והיא הרגישה בתור רכב פשוט מושלם.

הכל - מנוע, רעש, דינמיות, מתלים, בלמים.

אכן בלמים קרמיים די חסרי תחושה.

אכן אחרי כמה DOWNSHIFTS הקלאצ' התחיל להסריח.

אכן מד מהירות קטן מדיי ומד דלק LCD שחור לבן בקושי נראה.

אבל עזבו קטנות - הרכב נוסע ומתנהג פשוט חלום.

מעניין אם אתה אחרי נהיגה על כמה וכמה כבר מתחיל להצ'תעמם ורואה מגרעות משמעותיות במכוניות האלו?

אני לא ראיתי אף מגרעה, אבל נסעתי בפרארי הטובות ביותר שקיימות. גם הסקודריה וגם ה599gto שונות לחלוטין מהגרסאות הרגילות שלהן מכל הבחינות. ליטוף על דוושת הבלמים לדוגמא מורגש באופן קיצוני בהשוואה .

• תוכן חדש...