Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה בעיות-פיגו 206 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פיגו 206 1.4 2001 ידני ויש לי כמה בעיות שאשמח אם תעזרו לי בהם.

1.מאז שהחלפתי בלמים מלפני כ4 חודשים אני שומע שריקה בעת בלימה.

2.יש רעידות קלות ברכב כשאני מתניע והרכב עומד וגם בזמן נהיגה .

3.לאחרונה אני שומע מדי פעם רעש של משהו שמסתובב מכיוון הגלגל השמאלי הקדמי כאשר הרגל לא על הגז.

4.צריכת הדלק של הרכב אמורה להיות כ 14 ק"מ לליטר אבל הרכב עושה בסביבות 9-10 .

תודה מראש לעוזרים

פורסם

1-זה יכול לנבוע מרפידות תחליפיות לא איכותיות. 4-אתה נוסע בכביש עירוני או בין עירוני לרוב? מזגן או בלי? כמה אנשים ברכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

*נמחק ציטוט מיותר

4. לרוב בכביש בין עירוני עם עוד נוסע אחד והמזגן מופעל מדי פעם לא לאורך כל הנסיעה

פורסם

בקשר לרעידות,נבדקו תושבות מנוע? איך אתה בודק צריכה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

*נמחק ציטוט מיותר

אני לא חושב שיש בעיה בתושבות .השאלה שלי היא אם כיוון סל"ד יפתור את הבעיה כי הרעידות הם יותר כאשר הרכב עומד .

בקשר לצריכה אני נוסע בסביבות 130 ק"מ ביום בכביש בין עירוני והבדיקה שעשיתי היא שמילאתי דלק פול ואיפסתי את מונה המרחק וכשהדלק נגמר אז חילקתי את מס הק"מ שעבר הרכב במספר הליטרים - 360/35 = 10+

פורסם

מנוע שלא מגיע בזמן סביר לטמפ' עבודה יגרום לצריכת דלק גבוהה.

זו רק אחת הסיבות שיכולות להיות, פשוט זה היה גם אצלי עד לא מזמן, ועליתי על זה שהטרמוסטט היה תפוס.

אוקיי הוא מגיע עד לאמצע. כמה זמן לוקח לו להגיע לשם? והאם אחרי שהגיע לאמצע הוא יורד חזרה בצורה משמעותית?

תן יותר פרטים כדי שנוכל לעזור לך: איפה אתה מטפל, מתי טיפלת פעם אחרונה ומה הוחלף, מתי עברת טסט, האם היו בעיות זיהום, וכו' וכו'...

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

*נמחק ציטוט מיותר

1.אני אבדוק כמה זמן יקח לו לעלות ולרדת.

2.לפני כ4 חודשים קניתי את האוטו ועשיתי לו טיפול 10000 שבו הוחלפו בלמים הוחלף כבל בלם .

3. יש לי טסט בסוף פברואר כאשר יש לי עוד בעיה שהיא נורית כרית אוויר שמהבהבת ואני לא יודע אם זה ישפיע בטסט.

4.נעשה גם כיוון פרונט ואיזון גלגלים

פורסם

בדוק התנגדות לגלגול של הרכב.

במשטח עם שיפוע מתון, שחרר בלם חנייה ועזוב את דוושת הבלם.

הרכב מתגלגל בקלות עם השיפוע, או נשאר במקום?

פורסם
גם לחץ אוויר נמוך בגלגלים יכול להיות סיבה, כדאי לך לבדוק גם את זה.

אני דואג לבדוק לחץ אוויר לעיתים קרובות ככה שזו לא הסיבה

פורסם
בדוק התנגדות לגלגול של הרכב.

במשטח עם שיפוע מתון, שחרר בלם חנייה ועזוב את דוושת הבלם.

הרכב מתגלגל בקלות עם השיפוע, או נשאר במקום?

נשאר במקום

• תוכן חדש...