Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון לרכוש בקרוב פונטו ספייס אוטומט שנת 04-06 ומתלבט בין ה 60 המאובזרת (אקטיב) ל80 כ"ס.

לפני שאתם מפנים אותי לארכיון, עיינתי בין כ10 דפים על הפונטו ועדיין יש לי מספר שאלות.

1. אחת ולתמיד - יש גיר רובוטי ויש אוטומט רגיל?

2. אם התשובה הייתה שיש רק רובוטי, נתקלתי בהודעה הזאת, שיש בגיר הרובוטי הרבה בעיות בדיוק בשנתונים האלה. אפשר לקבל מידע אמיתי ומעמיק בנושא?

3. מבחינת אמינות- איזה דגם עדיף?

4. על מה לשים דגש בחיפוש?

תודה שבת שלום וחג שמח!

פורסם

לגירסה 60 יש רובוט למאובזרת יש גיר רציף. לא ידוע על בעיות מיוחדות אך הגירסה המאובזרת עדיפה,יש לה גיר נעים יותר ומנוע חזק יותר,הספייס נחשב לרכב חסכוני וזול לאחזקה. חשוב לבדוק שיש נוזל קירור ולא מים.עדיפות לנוזל בשם פארפלו שהוא יעודי לפיאט. צבעו כחול או אדום. איני זוכר מאיזה שנה התחילו להשתמש באדום ,תן צלצול למורשה לשאול

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התשובה, עוד שאלה:

איך ויזואלית אני מבדיל בין שני הדגמים האלה?איך אני אדע שזה ה 80 ולא ה60?

פורסם
תודה על התשובה, עוד שאלה:

איך ויזואלית אני מבדיל בין שני הדגמים האלה?איך אני אדע שזה ה 80 ולא ה60?

ויזואלית - רשום בחלק האחורי של הרכב על יד שם הדגם את דרגת האבזור

אם אין (עקב ריבוי ערסים ומחלות כאלו ואחרות בארצנו) אז פשוט תבקש לראות את רשיון הרכב ותחפש שם את המידע הרלוונטי

פורסם

רואים ישר לפי פסי קישוט - בד"כ הידניות 60 כ"ס יהיו ללא פסי קישוט על הדלת.

ה-60 כ"ס המאובזר מגיע עם פסים, והגיר הוא רובוטי עם ידית מסוג מסויים, ה-80 כ"ס עם ידית שדומה אחד לאחד לידית הילוכים של אוטומט רגיל.

פורסם
והגיר הוא רובוטי עם ידית מסוג מסויים, ה-80 כ"ס עם ידית שדומה אחד לאחד לידית הילוכים של אוטומט רגיל.

תודה על התשובות, יש מצב שמישהו שם תמונה/מפרט איך נראית ידית הילוכים של רובוטי?

פורסם

גיר הרציף יש מצב D, ברובוטי לא. אבל חוץ מזה, באמת שלא צריך יותר משתי שניות של נסיעה כדי להבין אם מדובר ברובוטי או רציף. ההבדלים מאוד מורגשים.

לשאלתך למה לשים לב - הדגמים הרציפים מאוד רגישים לשימוש בנוזל קירור שאינו מקורי. פעם הייתי כותב איכותי, במקרה של הפונטו 80 כ"ס אני חושב שעדיף ללכת רק על מקורי (שמו פארפלו). רוב הסיבות ששמעת שמועות על בעיית התחממות בפונטו קשורות לשימוש בנוזל קירור לא מתאים.

חוץ מזה, בדוק היטב את מערכת החשמל. בדוק את תקינות ההגה החשמלי (כולל מצב city שאמור להפוך את ההגה למאוד קל).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=38229#post38229. כל מה שרצית לדעת על הספייס,אני רושם מהאיפון לכן לא יכול לשלוח קישור

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברמות גימור SX/S, משענות הראש מקדימה קבועות, ובצורת טבעת. גיר רובוטי או גיר ידני.

ברמת גימור ELX, משענות הראש ניתנות לכיוון, והן מלאות. גיר רציף או גיר ידני.

!AWDSOME

• תוכן חדש...