Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת משהו בנוגע לבלאקברי

יש לי כרגע חבילת גלישה 2gb רגילה של אורנג'.

אם אני קונה באופן פרטי מכשיר בלקברי אני צריך לרכוש חבילה נוספת בשם Bis?

ואם לא, האם הוואטסאפ, דפדפן, פייסבוק וכו' יעבדו לי? תודה רבה לעוזרים

פורסם

כשתרכוש אותו- תצטרך להודיע לאורנג' (המפעילה שלך) לחבר את הבלקברי שאצלך. אם לא תעשה זאת, כך הבנתי, לא יהיו לך הודעות, אינטרנט וכדו'. רק שיחות נטו (בגלל ההצפנות, המכשיר לא יאפשר לך לבצע דבר מעבר משיחות עד שמחברים אותו לשירות BIS).

איני יודע מה העלות של השירות באורנג/ סלקום, אבל אני יכול להגיד לך שבפלאפון החיבור מתבצע בחינם וללא תשלום חודשי כלשהו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

האינטרנט ושאר האפליקציות יעבדו אבל שתנסה לעבוד עם שירותי BBM (המסנג'ר של בלאקברי) לא יעבוד עד שתרכוש את החבילת גלישה היעודית.

כמו כן אל תשכח לעשות ניתוק זיקה באותה הזדמנות שתוכל לקבל החזרים על ה BB

גיא

1234567

פורסם

מרבית האפליקציות לא יעבדו בלי שירות BIS. מכל מקום - עלותו זהה לעלות חבילת גלישה בגודל דומה אצל ספקי הסלולר כך שאין שום בעיה מבחינה כספית. באורנג' יש אפילו יתרון - החבילה אינה מוגבלת, לא בנפח ולא במהירות (כמובן, במגבלות הרשת והמכשיר אשר למיטב זכרוני תומך בהורדה עד 3.6 מס"ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור אחד שהיה לו בלאקברי, הטעות הכי גדולה זה לקנות בלאק ברי :)

מכשיר שפשוט לא נותן לך כלום ושום דבר.

אני מנסה לחשוב איזה יתרונות היו למכשיר הזה בכמה חודשים שהוא היה אצלי, ופשוט- כלום.

אולי כתיבה עיוורת בזמן נסיעה זה היתרון שלו לעומת מכשירי טאץ'...

פורסם

יתרון אחד בטוח יש לו. הסוללה

כרגע יש לי אייפון 4 שאני מציע אותו למכירה בגלל הסוללה

אני מוצא את עצמי מטעין פעמיים או אפילו שלוש ביום. זה כבר לא נורמלי

להשתעבד למטען?! וזה כולל רק שיחות/הודעות/פייסבוק .

• תוכן חדש...