Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

koni or v maxx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

יש לי גולף gti שנת 2000 עשתה 157 שמורה. השיפור היחידי זה עדכון תוכנה

אני מעוניין להעלות את ההספק ל250 270

ולהחליף את הבולמים הם גמורים כל דבר הכי קטן בכביש אני מרגיש שהרכב עומד להתפרק

האם כדאי בכלל לשפר רכב במודל כזה מה נדרש ומה העלות?

איזה בולמים עדיפים לרכב הזה koni או וימקס?

שמעתי הרבה השמצות על הוימקס וגם המלצות

אני כן מחפש נהיגה ספורטיבית מוכן להתפשר על נוחות אבל לא להרגיש שהרכב מתפרק

המליצו לי על g dub בראשון או e@a מה המלצתכם

פורסם

ווימקס נורא רכים ולכן ליום יום דיי נוחים אבל על חשבון נהיגה ספורטיבית,לעומת קווני (יבואן חרא) שקשיחים יותר ויותר ספורטיבים ומהנים למי שנהנה לנהוג.

ממליץ לך לקרוא ולחפש חומר על וויטק , ו KW,בולמים עוד יותר ספורטיבים,שאתה יכול למצוא ב PIT STOP, אוו TOP RPM.

היו לי כולם על אותו רכב.

פורסם

מאיזה בולם היתה הכי מרוצה? אני חושב שאני אלך על קוני חבר של חבר יש לו מוסך הוא דיבר איתי על קוני ספורט צהובים הוא טוען שיש דגם אחד כזה לגולף הוא מביא לי אותם במחיר ממש טוב

וויטק ו kw הם יקרים התקציב שלי הוא עד 5

האם לשפר רכב במודל כזה זאת תהיה טעות מה נדרש כדי להעלות את הרכב ל 250 270 כוח ובכמה השקעה מדובר

לאיזה סדנה היתם ממליצים לי ללכת

המליצו לי על g dub או e@A

פורסם

VMAXX נוחים ופחות ספורטיבים, אם אתה רוצה להנמיך את הרכב ולקבל נוחות לך עליהם.

בתקציב שלך נכנס הדגם הבסיסי של וויטק (קווילאוברים), מניסיון אני ממליץ עליו, קשיח וספורטיבי הKW עוד יותר, אבל שוב נוחות הנסיעה שלך תיפגע בצורה מורגשת, ואם אתה כבר עכשיו מתלונן אז תחשוב טוב לפני :-D

לגבי קוני תבדוק טוב מה אתה רוכש, שכן יש רק קפיצים או בלומים או גם וגם, ולכן תבדוק טוב ותשווה מחירים.

לגבי הכוח, להספקים של מעל ל220-230+ אתה לא תגיע בלי להחליף טורבו, אם אתה רוצה לקבל קצת יותר תגובות וכו, לא חסר שיפורים שהראשון בהם היא תוכנה, לאחר מכן קיט יניקה, דאון פיפ וכו, תקפוץ לE&A הם ישמחו לעזור.

פורסם

בקשר לבולמים אין לי ניסיון אבל לדעתי ברכב הזה ובשנתון אני לא הייתי הולך על משו קשיח כי אחרי זה כל בור תהיה לך הרגשה כמו בקארטינג וגם הפלסטיקה תרשרש יותר מידי.

בקשר להספק שאתה מעוניין להגיע זה בערך בטווח של ה טורבו הייבריד שב e&a שהוא עולה בסביבות ה 5 אלף. ותצתרך עוד כמה דברים מסביב

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם

שמעתי שהויטק טובים הם נוחים יחסית וספורטיבים

העניין הוא שאת הקולאוברים של קוני אני מביא ב 3000 כולל עבודה שזה מאוד מפתה מעניין אם הנסיעה תהיה יותר נוחה ממה שיש לי עכשיו

שזה בולמים מקוריים בני כמעט 12 שנה

מה אומרים?

פורסם

הוא אמר לי חדשים עם אחריות

הוא חבר טוב מאוד של חבר בעיקרון הוא לא מרויח עלי

יש הבדל משמעותי בין הקוני לויטק?

פורסם

זה המחיר אולי קצת יותר אני כבר מתחיל לחשוד שהם מזויפים יכול להיות שזה העניין?

באיזה סדנה מוכרים קוני מישהו יודע?

פורסם

מזוייף ? לא חושב, פשוט תבדוק טוב את הדגם להגיד קווילאוברים או קפיצים כל אחד יכול, תגיד לבחור שמוכר לך שיתן לך את הדגם המדויק ואז תדע בדיוק מה זהומה העלות (-:

פורסם

אני יוסיף ואומר, אתה מתלונן היום שהנסיע קשה לך יותר מדי, ואז אתה רוצה לשים בולמים ספורטיביים, מה ההגיון?

בולם ספורטיבי ביחס לבולם רגיל ומקורי תמיד אבל תמיד יפגע בנוחות הנסיעה.

עד היום הבולם הכי ספורטיבי שעוד נותן נוחות כלשהי שאני נסעתי איתו הוא הb8 של בילשטיין, אבל זה יקר מאד.

נסעתי גם על קוני וגם עלה וויטק הקוני אהבתי הכי פחות הרגשתי איתם " ברוטליות לא מרוסנת" הוויטק היה שווה כל שקל במיוחד שירדו מרכב שנסע איתם לא יותר מ10000 קלומטר ומחיר בהתאם.

הבילשטיין הוא עולם שונה לגמרי מומלץ מאד.

כמובן שדיברתי על בולמים וקפיצים של eibach לכל הבולמים שהזכרתי.

בגדול אנחנו פה בוחשים בשוקו. כי צריך להתייחס לדגמים ספיציפים של הקוויל אוברים על מכוניות ספציפיות, אז אני לא אומדן כי אני נסעתי על כל מה אמרתי על צרפתיות וזה שונה.

זה בדיוק כמו לשאל אך פולקסווגאן מול ההונדה או פגיו או הוולוו, הרי יש הבדל בין לשאול מה עדיף מבחינת התנהגות כביש ותגובת הגה - גולף ג טי אי או הונדה סיוויק טייפ אר שתיהן מבציר 2002.

אתה מבין איפה תקבל תשובה יותר רצינית וממצע.

• תוכן חדש...