Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני משתמש חדש בפורום.

אני מעוניין בקניית רכב משומש בתקציב של עד 50,000 ש"ח עבור נסיעות בין עירוניות ארוכות של פעמיים-שלוש בשבוע. (2 נסיעות שבועיות מאיזור פ"ת לבקעה דרך חוצה שומרון ועוד נסיעה הלוך ושוב לירושלים), סה"כ כ-500-600 ק"מ בממוצע בשבוע, כשרוב הנסיעה היא בעליות או ירידות, ובאיזורים לא סימפטיים שלא היית רוצה להתקע בהם ולחכות 4 שעות לגרר.

חשוב לי שהרכב יהיה אמין, חסכוני בצריכת הדלק ועם זאת קטן (מקסימום לי ולעוד 2 אנשים). אחת הסיבות לרכב קטן - בעיות חניה.

גיר - מעדיף אוטומטי, אלא אם כן יהיה חסכון משמעותי ממש בדלק עם גיר רגיל (מעדיף את הנוחות).

אם רכב ממשפחת המיני/סופר מיני ישרוד את העליות? מה הקילומטרז' הריאלי שווה לשאוף?

חבר המליץ לי על סוזוקי אלטו או סוויפט הישנה או טויוטה יאריס - רלוונטי?

תודה רבה.

פורסם

סוזוקי אלטו לא מתאימה לך, נקודה. זאת אחת המכוניות החלשות שיש היום בשוק. היא אולי מתאימה למי שתקוע כל היום בפקקים של תל-אביב, אבל ממש לא מתאימה למי שנוסע לבקעה וצריך כוח זמין בעליות.

סוזוקי סוויפט (הלא כל כך ישנה) היא דווקא אופציה טובה ומתאימה, עם מנוע חזק וביצועים טובים. אבל מה, לא הכי חסכונית בדלק וגם תכריח אותך לאזור מודל 2006-7.

טיוטה יאריס אולי תתאים, אם תצליח למצוא אחת כזאת במצב טוב ובמחיר סביר.

אופציה נוספת שאתה יכול לבדוק - יונדאי אקסנט 1.6 ליטר. בתקציב שלך נכנסת אחת מודל 2008, ישירות מחברת הליסינג, ואתה חוסך לעצמך את כל ההתרצצות שכרוכה בסינון סוחרים ובדיקות לפני קנייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...