Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ובעיקר ציבור המעשנים

היום כאשר באתי לקנות סיגריות בסופר מול העבודה (פרלמנט קצר) הרמתי את ראשי וראיתי פרסומת של לאקי סטרייק. אין המאושר ממני, דודי חי על הפקטים שמביאים לו מארה"ב ויש סיבה לכך, היא באמת סיגריה עם ניחוחות מעולה. שמח ומאושר החלפתי את הקבוע בארבע שנים האחרונות ולקחתי לאקי (אדום כמובן, יש גם סוג של לייט). יוצא החוצה ולא יכול להתאפק, הדלקתי סיגריה ופתאום הרגשתי מעט טעם מנטול ובנוסף הסיגריה היא מאוד חלשה בניגוד לאמריקאי המוכר.

יש פה מעשן בפורום שיכול לדעת חוות דעת נוספת ? אשמח לתשובה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

למעט פקט פה ופקט שם של לאקי מחו"ל (כזה שהצלחתי לייבא או כזה שחברים הביאו מחו"ל) לא מצאתי אף סיגריה בארץ שמשתווה לטעמה הנהדר של הלאקי.

ה-ORIGINAL RED מעולה אבל מעט חלש כפי שציינת. ככה אוהבים אותן בארץ, אך עדיין לא מאכזב ושווה את המחיר (20 שקלים).

ה-BLUE הוא למעשה הORIGINAL SILVER (שגם הוא מוצלח מאוד) המוכר בכל העולם - בדיוק אותו טעם, רק שבארץ בחרו לארוז אותו באריזה כחולה כנהוג השוק המקומי...

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אתם רציניים? איזה טעם יש לסיגריה?

חוץ מנובלס וטיים שהן באמת בליגה משלהן, לכל היתר יש את אותו הטעם... על חוזק אפשר לדון אבל טעם? Give me a break

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט,

ליגה משלהם אתה מתכוון ליגה ד', כן?

כי כבר יצא לי לראות אנשים שאשכרה נהנים מ-טיים :S

יש המון הבדלים בטעם, בגלל זה עברתי לגילגול סיגריות במקום לקנות מוכנות. לכל המגלגלים אני ממליץ על Domingo -Blond.

.

טבק עם ארומה מעולה, לא חזק מידי, וממש לא יקר מדי.

פורסם
חוץ מנובלס וטיים שהן באמת בליגה משלהן

ליגת התחת :roll: , למרות שיש יותר גרועים.

נו טוב, לאדה זה גם סוג של מכונית.

אם יש משהו להגיד לזכות נובלס - אולי לא תצליחו להבדיל בטעימה עיוורת בין LM למלבורו, אבל כל מי שעישן נובלס אי פעם בחיים, ייזהה את הטעם מהשאכטה הראשונה (בעודו מקיא את הריאות שלו).

יש המון הבדלים בטעם, בגלל זה עברתי לגילגול סיגריות במקום לקנות מוכנות.

דווקא כל הטבק לגלגול מבחינתי עומד באותה שורה עם נובלס, קינגס, ושאר הקקה מבחינת הטעם (ואני מעשן LM אדום).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתם רציניים? איזה טעם יש לסיגריה?

חוץ מנובלס וטיים שהן באמת בליגה משלהן, לכל היתר יש את אותו הטעם... על חוזק אפשר לדון אבל טעם? Give me a break

וווואאאוו !

יש המון הבדלים בטעם.

אני אמנם הפסקתי לעשן. אבל ידידי, זה לא סתם עשן.

ואם כבר הזכירו פרלמנט, זו לדעתי הסיגריה הכי שנויה במחלוקת. יש מי שאוהב ויש מי ששונא.

לא נתקלתי במצב שאנשים סירבו למלבורו לייט או רגיל או LM או פאל מאל. אבל פרלמנט. בהחלט יש שמסרבים.

היא חריפה יותר ויש שטוענים שמחניקה.

ו- אצלי בעבודה מישהי מעשנת סיגריות בטעם תפוח !!!!! לא ניסיתי, אבל יש להן ריח....

פורסם

הרבה זמן חיכיתי ליום הזה :-D

בתור מעשן קבוע של לאקי פילטר, אני מכיר אותה טוב כבר ממזמן.

מבחינת חוזק הסיגריה מרגישה קלילה וחלקה למרות שמבחינת חוזק היא זהה למרלבורו אדום , אם לא יותר.

הסיגריות שקונים בדיוטי ואירופה יותר חלשות מבחינת חוזק 10 עטרן ו0.8 ניקוטין לעומת אלה שמיובאות 12 עטרן ו1.1 ניקוטין.

אין על הסיגריה הזאת, לאחר שהפסיקו לייבא אותה הייתי דואג למשלוחים בערך מכל אחד שטס לחול.

שהיה מחסור בלאקי חיפשתי תחליפים ואני יכול להגיד שהמחליפה שלי ללאקי הייתה גולואז' בלונד שהיא לא יקרה, חזקה ואיכותית.

סיגריות לייט - לא סובל, אבל ממה שאני זוכר מלפני מיליון שנה בערך שעישנתי לתקופה קצרה לייטים, הלאקי הייתה טובה מאוד.

פרלמנט, צרבת במחיר מופקע..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הסיגריה ממש לא חזקה, אני לא באמת לא מבין על מה אתם מדברים. מרלבורו אדום ופרלמנט באמת שיותר חזקות. ולגבי פרלמנט אותה אני מעשן תקופה ארוכה, תראו, זאת סיגריה ייחודית, היא חזקה ויש לה פילטר מעניין זה עניין של טעם.

קצת תמונות:

386630_2501354686624_1035636387_2585209_1714660303_n.jpg

384834_2041577857690_1791645943_1329265_582745419_n.jpg

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תסתכל על הכמויות של הניקוטין והעטרן ותשווה למרלבורו ותבין שהסיגריה חזקה..

ההבדל שהיא מרגישה קלילה ולא שורפת.

למרות שמרלבורו אדום אחלה של סיגריה

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מעל שנה שאני מעשן לאקי אדום בחו"ל אבל בחייאת, לשים תמונה של לאקי תוצרת אוקראינה ? חוץ מהשם, אין שום דימיון.

עדיין, באוקראינה היא עדיפה על המלבורו (מכל הסוגים) תוצרת UA.

אישית, מלבורו מדיום זו סיגריית הבית שלי.

Veni Vidi Vici

פורסם

הלאקי אוקריאנה זאת תמונה שמצאתי שגיגלתי ברשת שמישהו שם לצורך השוואה בין העיצובים.

• תוכן חדש...