Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בבחירת רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני מחפש רכב ראשון בתקציב של עד 30K

אין לי בעיה שהרכב יהיה ידני !

עד היום חיפשתי סקודה פאביה אבל גרמו לי לרדת ממחשבה זאת בגלל שלפי חברים שיש להם פולסווגאן אומרים שהאחזקה של הרכב יקרה יותר

הדרישות שלי מהרכב שיהיה חסכוני בדלק ואחזקה שלא תעלה פי 3 מהרגיל כמו שאמרו לי על הסקודה (אלא אם תגידו לי אחרת )

ייעוד הרכב הוא יותר לנסיעה בין עירונית

ראיתי המלצות פה בפורום על פיאט,דייהטסו,יונדאי אבל רציתי לדעת איזה רכב כדי לקחת יותר מבחינת נסיעה בין עירונית בגלל עניין הדלק

אני ישמח לעזרה ויותר הבנה מצד אנשים שיש להם יותר ידע ממני כי ההחלטה קשה :)

תודה מראש

פורסם

יש לך פונטו ספייס,אם תמצא ELX ידני יתקבל רכב זריז למדי עם 80 כ"ס,תחזוקה זולה וצריכה מעולה,פיגו 206,רכב נוח,אולי פחות אמין עקב בעיות חשמל בעיקר,אל לא נורא כמו שאומרים על הצפרתיות,שוב לא יודע עד כמה באמת בעיות החשמל מטרידות ב 206,אם תיראה בפורום הגרסה הידנית די מומלצת,הפאביה תהיה יותר יקרה מפיאט למשל,אך אתה מקבל רכב עם שוק טוב ושם טוב,אמין למדי,נכון בפנים די פשוט,אך איכות הרכבה טובה ולדעתי גם נסיעה טובה,זה לא שיהיו הבדלים של מאות שקלים בין דברים.יש כמה גטסים ביד 2,הרכב אולי לא הכי חסכוני אך ב גיר ידני המצב השתפר וזה רכב שנחשב לזול לתחזוקה ודי אמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה אני ראיתי שהמחיר של סקודה פאביה שנת 2002 הוא 18K

לא אכפת לי שהוא פשוט מבפנים וחסר תוכן אני צריך רכב לנסוע אתו ביום יום

אבל הרבה אמרו לי שהאחזקה שלו יותר יקרה מבחינת חלפים ותחזוקה

אם מישהו יכול לתת לי דוגמא להבדלי מחירים אני מאוד ישמח

תודה על העזרה

פורסם

חברים ראיתי סיאט איביזה שנת 2003 שדורשים עליה 28K יד 2 פרטית וקילומטראז 141000 בגדר הנורמל

עכשיו יש בעיה אחת שדולת לו נורת מנוע שהוא אמר לי שזה חיישן של הרכב של הגזים והוא מחליף את החיישן במוסך מורשה

ואז האוטו יעבור בדיקה

יש לי מה לחשוש מדליקת הנורה הזאת ???

חוץ מזה אני מקבל את האוטו אחרי טסט שעבר לפני שבועיים

תודה מראש לעוזרים ושבת שלום

פורסם

אין מה לחשוש לרוב זה באמת חיישנים,גם לי התקלקל חיישן בדובלו,הוחלף והכול היה בסדר.אך חשוב לוודא שיש קבלה על תיקון התקלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...