Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכמובן להשוות מחירים מול חו"ל, בייחוד לאור שינוי תקנות המיסוי.

בנוסף, חשוב לא לקנות אוזניות שנזקקות למגבר ייעודי. אולי זה קיים יותר ברמת מחירים יותר גבוהה, אבל יש אוזניות שנגן רגיל לא "דוחף" אותן באופן מספק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סנהייזר פשוט מ-ע-ו-ל-ו-ת. לשמוע איתן זה באמת עולם אחר (וגם לא-אודיופילים מרגישים זאת). אם אתה קונה - רק מחנות עם "הורים" בארץ, או אחת אמינה בחו"ל (בשום פנים ואופן לא באיביי: יש מלא זיופים)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תשמע אוזניות של Grado, יש ב460 ש"ח את ה-sr80i, צריך באמת לשמוע כדי להבין את הרמה, למרות שהן אולי לא הכי סקסיות הן בהחלט ברמה אחרת לדעתי (מומלץ בתוספת מגבר אוזניות קטן וזול Fiio E5)

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ממליץ לך להסתכל גם על האוזניות האלה, הן נשמעות ממש מבטיחות (עפ"י מה שקראתי). הן כרגע ב- pre-order.

http://mp4nation.net/catalog/brainwavz-hm5-studio-monitor-headphones-preorder-p-663.html

ובכלל הייתי ממליץ לך גם לעיין באתר הזה mp4nation קצת מעבר כדי לחפש ביקורות של אנשים וחוות דעת.

פורסם

ממליץ ללכת לשמוע טכניקס DJ 1200.

אוזניות מעולות. סאונד נעים וחזק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני די בטוח שפותח השרשור הבין זאת לאור העובדה

שעשרה גולשים נתנו עשר המלצות שונות לגמרי...

לגבי ההתנגדות, הנגנים הממוצעים שמייצרים היום דוחפים הרבה יותר חזק מבעבר,

וגם 64 אום לא יהווה מכשול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הייתי שמח לעשות השוואה בזמן אמ, נכון אני מניח מראש שאם הבחור קונה אוזניות פתוחות או פתוחות למחצה הוא לא מתכוון להתרוצץ איתם רכוב על אופניים. אבל, ואני שאול מכיוון שאני באמת לא יודע, האם העוצמה תרד דרסטית? אלא אם מדובר באוזניות אשר מבודדות רעש סביבתי (פסיבית או אקטיבית, לא משנה) אני חושב שלאוזנייה תהיה בעייה להתמודד עם ההפרעות מסביב.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
ללא ספק עצה הכי טובה פה. :idea:

חוצפה לשמה!

אבל לא משנה מה אתה קונה, תדווא ששמעת אז הזוג המדובר ואת המקבילים אליו במו אוזניך.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...