Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בהמשך לאשכול ההשוואה בין ה SX4 / ג'וק / ייטי

התקציב שלי בערך 130K אולי נצליח לגרד עוד איזה 10K :lol:

יש דבר כזה ג'יפ יד ראשונה סביב המחיר הזה? (ושיהיה יחסית חסכוני מבחינת טיפולים וצריכת דלק, אני מדגיש יחסית)

הרכב ישמש יותר נסיעה על הכביש מאשר שטח, רק פשוט אני צריך "ישיבה גבוהה" ואפשרות גם לשטח בשבתות היפות

אני מנסה לסכם את כל הרכבים שמוצאים חן בעיניי וביום אחד ללכת לראות את כולם (ואם מתאפשר אז גם נסיעת מבחן)

תודה מראש!

פורסם

אם הכוונה היא לשבילי קק"ל אז גם הייטי וגם הטריוס יענו על ההגדרות שלך וייכנסו בערך בתקציב.

אם אתה מחפש משהו רציני יותר תצטרך לרדת בשנתון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הטריוס מיושן להחריד והוא רחוק מאוד מהיטי והג'וק בכל הקשור למנוע, איבזור, נוחות וכמובן בטיחות.

ההתמקדות הנכונה היא ביטי ובג'וק, רק קח בחשבון שמדובר בשני רכבים שטובים בשבילים קלים ולא מעבר לכך (אלא אם יש את הממון ליטי 4X4, לה יכולת עדיפה).

בצע נסיעות מבחן על היטי / ג'וק ותחליט מה עדיף לך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ידוע לי כי מלאי היטי ה"בסיסית" יתחדש בחודש הבא / פברואר, כך שזה קרוב. יש במלאי יחידות מעטות של המאובזרת אך היא חורגת מהתקציב של פותח הת'רד.

את הידנית שלי אני מקבל בחודש הבא, אחרי שלושה חודשי המתנה :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ידוע לי כי מלאי היטי ה"בסיסית" יתחדש בחודש הבא / פברואר, כך שזה קרוב. יש במלאי יחידות מעטות של המאובזרת אך היא חורגת מהתקציב של פותח הת'רד.

את הידנית שלי אני מקבל בחודש הבא, אחרי שלושה חודשי המתנה :-)

יש במלאי בנזין מאובזרת אוטומטית? זה בדוק ?

נהג ותיק

פורסם
יש במלאי בנזין מאובזרת אוטומטית? זה בדוק ?

כך נאמר לי לפני שבועיים. אם תרצה, אוודא זאת שוב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קיטים כאלה כידוע לא ממש חוקיים בישראל הנאורה.

ה-SX4 היא פחות ג'יפונית אפילו מהיטי והג'וק והיא יותר משפחתית עם מרווח גחון מעט גדול מהממוצע ופלסטיקה חיצונית "קרבית" בגירסאות מסויימות. שבילים שמתאימים גם לרכבי ליסינג היא תעבור אבל שימוש כזה לעיתים תכופות יפגע בצמיגי הכביש שלה שלא נועדו לשבילים ואבנים.

אם אתה אוהב טיולי שטח קלילים ומוכן לשמוע על יד שניה אז אתה יכול לבדוק סוזוקי גרנד ויטארה מודל 2008, אפילו 2009 אם יש אפשרות להסתפק בדגם הקצר והנאה יותר. גם סובארו פורסטר מ-2008 יעשה את העבודה.

בהצלחה.

פורסם

באמת? הג'וק יותר ג'יפונית מאשר ה SX4? טוב לדעת (ראיתי שגם הגחון גבוה ב5 ס"מ יותר מאשר ה SX4)

אגב כמה צפוייה לעלות ה סובארו XV שצפויה להגיע בקרוב?

• תוכן חדש...